Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Anepisimos (Aris) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Μάρ 2012 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2012, 19:02:50 Θέμα δημοσίευσης: Αντικατάσταση του RT3 με CDιέρα με κινέζικο multimedia |
|
|
Γεια σας παίδες και καλώς σας βρήκα.
Καταρχάς είμαι γερμανία και έχω ένα 307 1.6 HDI 05/2004 109 PS.
Πριν από λίγο καιρό αγόρασα ένα multimedia 2 DIN ράδιο από κίνα για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου ( μαζί με τον αντάπτορα CAN Interface).
Το πρόβλημα είναι οτι ενώ κουμπώνει το φις του αντάπτορα στο Quadlock του αυτοκινήτου δεν είναι σωστές οι ενώσεις με αποτέλεσμα να μην παίρνει ρέυμα το ράδιο κτλ.
Το μανήσιο ράδιο ήταν το RT3 με CDιέρα.
Με το που αποσύνδεσα το γνήσιο ράδιο έπαψε να λειτουργεί και η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.
Ο τύπος που το αγόρασα μου λέει πως αν γίνει σωστή εγκατάσταση θα δουλέυουν και η οθόνη και το τηλεχειριστήριο στο τιμόνι (το είδα σε πολλούς στο ίντερνετ και σε εικόνες και σε βίντεο.
Για να μην σας ζαλίζω άλλο, προσπαθώ να βρω μία λύση χωρίς "πατέντες"
αλλά με τον κατάλληλο αντάπτορα/φις.
Σε 2 αντιπροσωπείες PEUGEOT που πήγα εδώ που μένω και σε ένα συνεργείο της BOSCH για αυτοκ/τα δεν εχουν ιδέα/ δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη και με παρέπεμψαν σε μία κεντρική αντιπροσωπεία που είναι 100 χλμ μακριά (!!!).
Προφανώς πρέπει να αλλάξω της "επαφές" στον αντάπτορα CAN και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει τι να βάλω πού και αν γίνεται το τί βγαίνει ακριβώς απ την πλεξούδα του αυτοκ/του.
pics/vids
https://rapidshare.com/files/717145746/Pics307.rar
https://rapidshare.com/files/732774973/Radio_Vids.rar
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2012, 10:19:01 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντικατάσταση του RT3 με CDιέρα με κινέζικο multimedia |
|
|
Anepisimos έγραψε: |
Πριν από λίγο καιρό αγόρασα ένα multimedia 2 DIN ράδιο από κίνα |
Από Κίνα;
Δύσκολα τα πράγματα μάλλον.
Εγώ θα πρότεινα να απευθυνθείς σε κάποιον έμπειρο τεχνικό σε κατάστημα με ηχητικά αυτοκινήτου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|