PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αντικατάσταση του RT3 με CDιέρα με κινέζικο multimedia

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Anepisimos (Aris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Μάρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2012, 19:02:50    Θέμα δημοσίευσης: Αντικατάσταση του RT3 με CDιέρα με κινέζικο multimedia Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παίδες και καλώς σας βρήκα.
Καταρχάς είμαι γερμανία και έχω ένα 307 1.6 HDI 05/2004 109 PS.

Πριν από λίγο καιρό αγόρασα ένα multimedia 2 DIN ράδιο από κίνα για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου ( μαζί με τον αντάπτορα CAN Interface).

Το πρόβλημα είναι οτι ενώ κουμπώνει το φις του αντάπτορα στο Quadlock του αυτοκινήτου δεν είναι σωστές οι ενώσεις με αποτέλεσμα να μην παίρνει ρέυμα το ράδιο κτλ.

Το μανήσιο ράδιο ήταν το RT3 με CDιέρα.

Με το που αποσύνδεσα το γνήσιο ράδιο έπαψε να λειτουργεί και η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Ο τύπος που το αγόρασα μου λέει πως αν γίνει σωστή εγκατάσταση θα δουλέυουν και η οθόνη και το τηλεχειριστήριο στο τιμόνι (το είδα σε πολλούς στο ίντερνετ και σε εικόνες και σε βίντεο.

Για να μην σας ζαλίζω άλλο, προσπαθώ να βρω μία λύση χωρίς "πατέντες"
αλλά με τον κατάλληλο αντάπτορα/φις.

Σε 2 αντιπροσωπείες PEUGEOT που πήγα εδώ που μένω και σε ένα συνεργείο της BOSCH για αυτοκ/τα δεν εχουν ιδέα/ δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη και με παρέπεμψαν σε μία κεντρική αντιπροσωπεία που είναι 100 χλμ μακριά (!!!).

Προφανώς πρέπει να αλλάξω της "επαφές" στον αντάπτορα CAN και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει τι να βάλω πού και αν γίνεται το τί βγαίνει ακριβώς απ την πλεξούδα του αυτοκ/του.

pics/vids

https://rapidshare.com/files/717145746/Pics307.rar
https://rapidshare.com/files/732774973/Radio_Vids.rar

Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2012, 10:19:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντικατάσταση του RT3 με CDιέρα με κινέζικο multimedia Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anepisimos έγραψε:

Πριν από λίγο καιρό αγόρασα ένα multimedia 2 DIN ράδιο από κίνα

Από Κίνα;
Δύσκολα τα πράγματα μάλλον.

Εγώ θα πρότεινα να απευθυνθείς σε κάποιον έμπειρο τεχνικό σε κατάστημα με ηχητικά αυτοκινήτου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης