PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 cc Turbo. Τι να προσέξω?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 15 Μάρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 10:03:46    Θέμα δημοσίευσης: 207 cc Turbo. Τι να προσέξω? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια παιδιά και καλώς σας βρήκα!

Είμαι έτοιμος να αγοράσω το εν λόγω αυτοκίνητο ( 207 cc Turbo) και θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράματα.

1) Πάει καλά σαν αυτοκίνητο? Μπορώ αν θελήσω κάποια στιγμή να ανεβάσω τα άλογα του?

2) Σκάστρα μπαίνει έτσι? Θα πηγαίνει καλύτερα ή χειρότερα? ( Θέλω να βάλω σκάστρα για να ακούω το σκάσιμο της τουρμπίνας!! Ανοιχτού τύπου έτσι?)

3) Τι πρέπει να προσέξω στο αυτοκίνητο για να βεβαιωθώ οτι είναι σε καλή κατάσταση?

Αναμένω τις απαντήσεις σας με αγωνία!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 11:30:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου Λεωνίδα, καλώς ήρθες!
Λοιπόν ας τα πάρουμε με τη σειρά.
1) Το cc, αν και βαρύτερο απο τα υπόλοιπα 207 (Rallye, GT, RC), σίγουρα δεν θα σε αφήσει αδιάφορο με τις επιδόσεις του, καθώς το αμάξι εχει αρκετη ροπή απο χαμηλά, ικανη να το κάνει αρκετα ευκίνητο παρα το βάρος του, τα πράγματα θα ειναι καπως ποιο χλιαρά όσο θα πλησιάζεις τον κόφτη καθως ρίχνει πολυ την πίεση...
Οπότε η πλεον ευκολη λύση, είναι ενα πρόγραμμα 1ου σταδίου, οπου θα πάρεις ευκολα αλλα 40 περιπου άτια χωρις δευτερη κινηση. Αν δε, ελευθερώσεις και την πνιγμένη του εξάτμιση, θα δεις πολυ δυνατότερο αμάξι.

2)Το αμάξι έχει ηλεκτρική σκάστρα. Αν βάλεις τους κλασικούς αντάπτορες της forge επάνω σε αυτην, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να κάνει σαν χύτρα και ίσως να πηγαίνει κ χειρότερα λόγω απώλειας πίεσης. Αν θέλεις να ακούς την σκάστρα σου, είτε θα πληρώσεις κανα 200άρι να βάλεις την μηχανική της forge, είτε θα βάλεις μια χοάνη πάνω στην τουρμπίνα σου, που κ αυτη πάλι δεν είναι η καλύτερη λύση γιατι θα ρίξεις απόδοση με την εισαγωγή ζεστού πλέον αέρα.

3) Καταρχήν θα σου συνιστούσα να αποφύγεις μοντέλο παραγωγής 2007. Προτίμησε απο 2008 και μετά, καθως οι πρώτοι κινητήρες είχαν μαζεμένες όλες τις παιδικες ασθένειες του ΤΗΡ, όπως είναι φυσιολογικό.
Κατα τα άλλα, συμφωνα και με όσα θα διαβάσεις εδω μέσα -που πρέπει να αρχίσεις να το κανεις για να ξέρεις τι παιζει-, θα δεις οτι δεν μπορεις να τσεκαρεις κατι για τον κινητηρα πριν το πάρεις στα χέρια σου, δλδ δεν φαίνεται αν έχει κάποιο θέμα με μια ματιά.
Αν δλδ έχει θέμα κατανάλωσης λαδιού, θα το διαπιστώσεις με τα χλμ. Κάποια μοτερ εμφάνισαν και εμφανίζουν αυξημένη κατανάλωση λαδιού.
Δεν νομιζω οτι μπορεις να τσεκαρεις κατι άλλο πριν το πάρεις, εκτος απο τη γενικότερα καλή συμπεριφορά του κινητήρα, αντε και τιποτα τυχόν διαρροές λαδιού.
Εφόσον το παρεις βέβαια, ανεξάρτητα αν το αμάξι δειχνει υγιές ή οχι, θα πρέπει σίγουρα να το πας σε σε καποια αντιπροσωπεία Peugeot ώστε να κανεις εναν έλεγχο χρονισμού του κινητήρα και αντικατάσταση κάποιων μικροανταλλακτικών που έχουν αναβαθμιστεί για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο, και ίσως έναν καθαρισμό βαλβίδων αναλογα και τα χιλιομετρα που εχει το αμαξι.
Για την μετέπειτα συντήρηση του, θα διαβασεις και εδω μέσα τι θα πρέπει να προσεχεις περι τυπου λαδιου κλπ.
Ο ΤΗΡ θελει ιδιαιτερη φροντιδα και προδερμ για να σε κραταει χαμογελαστό! Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 11:50:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

Ωραία είμαστε σε καλό δρόμο!

Το πρώτο πράμα που θα ηθελα να αλλάξω είναι η σκάστρα! Διότι άλλη αίσθηση να ακούς το σκάσιμο του turbo! Μετά θα "βοηθήσουμε" λίγο την εξάτμιση και μετά βλέπουμε για πρόγραμμα!

Σχετικά με το αυτοκίνητο βρήκα μια καλή ( πιστεύω) ευκαιρία. Ειναι μοντέλο 2008 και θα το πάρω απο την αντιπρωσοπεία της lion. Είναι μοντέλο 2008 με 30.000 χλμ και θα μου το αφήσει στα 11,000 €.

Service καθε πότε κάνουν τα Peugeot? καθε 10,000 χλμ?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 11:58:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή περίπτωση ακούγεται.
Service θεωρητικά έχει ανα 20000, αλλα δεν θα αφήσεις ποτέ τα λάδια σου μεσα για πανω απο 10000 (πιθανόν να στο πει και η αντιπροσωπεία), και μπουζί πάνω απο 20000 (κανονικα ειναι ανα 40000).
Αντε καλώς να το παρεις για να αρχίσεις να μας τα πρήζεις με τις απορίες σου μετα! Laughing Laughing Razz

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 12:40:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως εννοεις αυτο? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1136204/

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 13:03:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το εχω δει απο κοντά ακόμα...Αύριο θα πάω να το κάνω και test drive...Είναι η full εκδοση μου είπε.. Τώρα θα δούμε!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 13:08:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως σε αυτη την λιον εννοεις ε?
95% αυτο ειναι το αμαξι
δωστου 11.000€ εσυ Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 13:10:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αυτή η Lion είναι.. Γύρω στα 11 μου είπε..( Ε τον κερατά! )

Θα πάω αύριο και θα του πω οτι το είδα στο car και το είχει 10,500. Θα του πω 10,000 και κλείσαμε!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 13:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ριξε μια ματια στο car να εχεις μια ιδεα που παιζουν οι τιμες
και οταν αποφασισεις, να το πας να το ελέγξεις σε καποιο συνεργειο
μην παρεις γουρούνι στο σακί

Επιστροφή στην κορυφή
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 13:23:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε όλο το car ψάχνω εδω και 2 μέρες αλλα αυτό δεν το βρήκα! Τι έγραψες?

Οι τιμές εκει κοντά είναι...απο 9,500 μέχρι 11,500.. εχει και κάτι άλλα που ξεφεύγουν!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 13:35:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.car.gr/classifieds/cars/search/#667
πανω αριστερα στο Κατηγορία βαλε Καμπριο/Roadster
παρακατω πεζω 207 κτλ

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 13:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
μηπως εννοεις αυτο? http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1136204/

Πανέμορφο το άτιμο.... Exclamation Exclamation Exclamation

Έτσι μου έρχεται να πάω να το πάρω εγώ... Exclamation Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
leonidasthess 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 13:43:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι πανέμορφα τα Peugeuot!!
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2012, 14:08:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις pm. Arrow
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
DMS750 (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 cc

Ένταξη: 17 Μάρ 2012
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2012, 16:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
να μας τα πρήζεις με τις απορίες σου μετα! Laughing Laughing Razz

Ωπ, εδώ πέρνω κι'εγώ σειρά να σας ζαλίσω με απορίες!!! Very happy
Έχω απο το 10 το εν λόγω αμάξι κ τώρα τελευταία μου μπήκε η ιδέα να το σκαλίσω. Δηλαδή θέλω να τοποθετήσω ένα intercooler (απο Leon μου είπε ο μάστορας θα είναι μια χαρά) κ ένα τελικό. Τον άλλο μήνα λέω να περάσω απο το Plex tuning για ένα πρόγραμμα που θα πάει στα 195 άλογα είπε. Τι έχεις να μου προτείνεις αλλά και οποιοσδήποτε άλλος που έχει γνώση. Κάνα μαγαζί που έχουν πάει και άτομα απο εδώ....
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2012, 18:42:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DMS750 έγραψε:
makis106 έγραψε:
να μας τα πρήζεις με τις απορίες σου μετα! Laughing Laughing Razz

Ωπ, εδώ πέρνω κι'εγώ σειρά να σας ζαλίσω με απορίες!!! Very happy
Έχω απο το 10 το εν λόγω αμάξι κ τώρα τελευταία μου μπήκε η ιδέα να το σκαλίσω. Δηλαδή θέλω να τοποθετήσω ένα intercooler (απο Leon μου είπε ο μάστορας θα είναι μια χαρά) κ ένα τελικό. Τον άλλο μήνα λέω να περάσω απο το Plex tuning για ένα πρόγραμμα που θα πάει στα 195 άλογα είπε. Τι έχεις να μου προτείνεις αλλά και οποιοσδήποτε άλλος που έχει γνώση. Κάνα μαγαζί που έχουν πάει και άτομα απο εδώ....

καλησπέρα Δημήτρη για αρχή πέρνα απο δω
http://www.psclub.gr/forum/viewforum.php?f=16

και για τα υπόλοιπα οι απαντήσεις ειναι
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12538&start=1360

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10335&start=1680
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης