PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

DELETE PLZ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 16:56:03    Θέμα δημοσίευσης: DELETE PLZ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FORGET IT

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PHSYBORG στις Τετ 03 Δεκ 2003, 21:45:51, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 17:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: CANNONBALL ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Ψηνεστε να οργανωσουμε ενα cannonball ?????

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Τι είπες τώρα ρε συ??????Άψογος!
ΜΕΣΑ!!! Twisted evil Twisted evil
αν και θα βγω κλασσικά τελευταίος...εγω & το μπρίκι μου (που έχει προδιαγραφές κατσαρόλας)...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 17:10:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εστί "Cannonball";

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 17:12:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ηδη σκεφτει σημειο εκκινησης κ μερη που μπορουμε να παμε!
Το θεμα ειναι να οργανωθουμε , βασικα πρεπει να γινει μια συναντηση γιατι καποιοι θα χρεαστει να ειναι στον συντονισμο κ δεν θα μπορεσουν να παρουν μερος !
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΛΕΜΕ !!!! Cool

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 17:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Τι εστί "Cannonball";

Αν θυμάμαι καλά είναι μια ταινία στην οποία γίνεται ένας αγώνας που ξεκινάει από ένα σημείο της Αμερικής και καταλήγει σε ένα άλλο, περνώντας από πολιτείες, με διανυκτερεύσεις, αρκετά "αμαξάκια"... και πολλά γκάζια.
Πρέπει όμως να διοργανώνονται και στην πραγματικότητα, γιατί κάτι είχα βρει στο Internet.

Θα ήταν μια καλή ιδέα αντί για touring.Όχι ένα μέρος συνάντησης, αλλά πολλά. Δηλαδή από κάτω-κάτω νότιους μέχρι τον πιο βόρειο κλαμπίτη, με ενδιάμεσους σταθμούς για να συναντήσουμε και τους υπόλοιπους που δεν είναι ούτε τέρμα νότιοι ούτε τέρμα βόρειοι.Μετά από τον πιο βόρειο κλαμπίτη στον πιο νότιο...και έχουμε κάνει το γύρο της Ελλάδας! Cool

Αν δεν έχω τ' αμάξι θα έρθω με το... ΚΤΕΛ!!!!! Crazy

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 17:54:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν εχεις το αμαξι ???
Τες πα , εσυ το πηγες μακρια !
Εγω σκεφτομουνα κατι εντος Αττικης με διαρκεια ενα βραδυ !
πχ να ξεκινυσουμε κατα τις 11 κ να τελειωσει κατα τις 9 το πρωι !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 18:58:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:

10 ώρες οδηγηση εντός Αττικής ? τερμα γκάζι ???

σε τόσες ώρες πήγαινες στη Λιάνα, έπινες ένα ψιλογρήγορο καφεδάκι και έφτανες Κοζάνη να μας δώσεις τα χαιρετίσματα της Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 20:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Ψηνεστε να οργανωσουμε ενα cannonball ?????

Εγώ ψήνομαι, εσύ ξέρεις τι χρειάζεται για να οργανωθεί, που το πρότεινες;

PHSYBORG έγραψε:
Αν δεν εχεις το αμαξι ???
Τες πα , εσυ το πηγες μακρια !

Το έπιασα το υπονοούμενο... Wink

Βάση κανονισμών της ΕΛΠΑ και της FIA όπου ανήκουμε ώς αθλητικό σωματείο οποιαδήποτε ανάμειξη έχει ο σύλλογος σε αυτοσχέδιους αγώνες και επιδείξεις ικανοτήτων προς εντυπωσιασμό, τον χαρακτηρίζουν ως παράνομο.

Ελπίζω να το έπιασες και εσύ. Wink

Καληνύχτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 21:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, ήμαρτον.........
Τι είναι αυτά που βλέπουμε........
Υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι για να χαρούμε την αυτοκίνηση, όπως τα track day και safe track, που ελπίζω στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιηθούν σαν σωστό αθλητικό σωματείο που θα είμαστε.......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 21:45:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MODERATORS να σβηστει το ΘΕΜΑ
΅ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 22:59:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια μπορουμε να κανουμε το εξης.
ενα προγραμμα 2-3 ημερων που να περιεχει μερη ωραια και ευκολα ωστε να κανουμε και peugeot πορεια αλλα και να μην ειμαστε στους δρομους.
αυτο μπορει να γινει για τον λογαριασμο του επομενου τουρινκ η ανεξαρτητα.πχ πρεσπες >3-5 πηγαδια>ζαγοροχωρια .....
αν οργανωθει σωστα θα πετυχει,παντως θελει μικρες αποστασεις για να μην βαρεθουμε τον δρομο Wink .
τι λετε?

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 00:31:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελα, ελα ,
ενα λαθος εκαναν τα παιδια λογω ενθουσιασμού...
ας μην το κανουμε θεμα.
τελος._ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 01:25:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως παιδιά η ιδέα είναι καλή.
Το λέω αυτό, γιατί από τη μεριά μου δεν το είδα σαν αγώνα, αλλά σαν ένα touring με πολλές στάσεις. Άλλωστε αυτό και ανέφερα παραπάνω. Κάτι σαν πορεία. Μάλλον παρεξηγήθηκα. Sad
Άλλωστε που θα ήταν η πλάκα αν το κάναμε σαν αγώνα?7-8 άτομα (ίσως και περισσότεροι) θα έχουν τερματίσει πριν καν εμείς να έχουμε ξεκινήσει.

Και πριν προλάβει να πει κανείς πως πάω να βγάλω την ουρίτσα μου απ' έξω επειδή στο 1ο post έγραψα "αν και θα βγω τελευταίος" (ήταν ένα σχόλιο που έκανα για πλάκα) το είδα σαν αγώνα, θα πω πως το επόμενο post μου "αντί για touring" διόρθωσε την τυχούσα παρεξήγηση, εκτός κι αν όταν ξεκινάτε όλοι μαζί για touring κάνετε αγώνα μέχρι τον προορισμό.
Όλα αυτά βέβαια, χωρίς να θέλω να περεξηγηθώ με κάποιον φυσικά. Wink
Αυτάααααααααααααααα...καλό μου ταξίδι...σε λίγο ξεκινάω για Αθήνα!Ξέρω...ΑΣΧΕΤΟ!!!! Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 16:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠPOΣ PHSYBORG

Φίλιππε η ιδέα του Cannonball δεν είναι κατακριτέα. Tο κατακριτέο είναι να γίνει παράνομα και σε συνθήκες που θα έθεταν σε κίνδυνο τους συμμετέχοντες. Eάν πρόσεξες έγραψα ότι κι εγώ ψήνομαι. Aπό εκεί και πέρα, για να διοργανωθεί ένας αγώνας τύπου Cannonball χρειάζεται άδεια από τις αρχές απ' όπου θα περάσουν οι αγωνιζόμενοι (πχ η Aστυνομία να κλείνει το δρόμο). Kάποιος πρέπει να αναλάβει όλη την χαρτούρα. Kάποια μέλη να αναλάβουν το ρόλο των κριτών και χρονομετρών. Aπαιτεί σεμινάριο στην EΛΠA. Tο κόστος όλων αυτών θα μοιραστούν όσα μέλη συμμετάσχουν, σαν ποσό συμμετοχής. Mε μηδενική εμπειρία σε διοργάνωση αγώνων αποκλείεται να τα καταφέρουμε, σ' ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα. Άσε που με το ποσό αυτό κλείνουμε τα Mέγαρα, άνετα.

Mήπως να άλλαζε ο τίτλος του topic και να γινόταν " Προτάσεις για αγώνες-εκδηλώσεις με θέμα το αυτοκίνητο" ?

Vaggelis έγραψε:
Υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι για να χαρούμε την αυτοκίνηση, όπως τα track day και safe track, που ελπίζω στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιηθούν σαν σωστό αθλητικό σωματείο που θα είμαστε.......

Για Track Day μας βλέπω χλωμούς. Θα πληρώσουμε, που θα πληρώσουμε την πίστα, να μην βάλουμε και ένα χρονόμετρο να έχει λίγο ενδιαφέρον; Άρα Time Trial. Kανονικότατος και επίσημος αγώνας.

Aντώνης έγραψε:
ενα προγραμμα 2-3 ημερων που να περιεχει μερη ωραια και ευκολα ωστε να κανουμε και peugeot πορεια αλλα και να μην ειμαστε στους δρομους.
αυτο μπορει να γινει για τον λογαριασμο του επομενου τουρινκ η ανεξαρτητα.πχ πρεσπες >3-5 πηγαδια>ζαγοροχωρια .....
αν οργανωθει σωστα θα πετυχει,παντως θελει μικρες αποστασεις για να μην βαρεθουμε τον δρομο .
τι λετε?

Aντώνη, κάπως έτσι είναι το Canonball. Διάβασε τι χρειάζεται, πρόσθεσε κόστος διανυκτερεύσεων και φαγητού. Aπαγορευτικό για τους περισσότερους. Άσε που εάν έρθεις με το Partner, θα σου απαγορεύσουμε να συμμετάσχεις. Θα σε βάλουμε να κουβαλάς ανταλλακτικά για τον NIKO, γιατί αποκλείεται να την βγάλει καθαρή το πραπρά του. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Έχει επεξεργασθεί από τον/την christhehealer στις Πεμ 04 Δεκ 2003, 16:05:13, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 16:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν touring που θα ξεκινούσε από το νοτιότερο clubίτη και θα τελείωνε στον πιο βόρειο και μετά πίσω (και ενδίαμεσα να βρούμε όλους τους υπόλοιπους) δεν είναι καλή ιδέα? Όλα τα 206 (και τα 106 ΝΙΚΟ! Laughing ) το γύρο (χωρίς τζατζίκι και κρεμμύδι) της Ελλάδας?Τι λέτε? Scratch
Μεγάλο κόστος ε? Sad

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 19:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
ΠPOΣ PHSYBORG

Φίλιππε η ιδέα του Cannonball δεν είναι κατακριτέα. Tο κατακριτέο είναι να γίνει παράνομα και σε συνθήκες που θα έθεταν σε κίνδυνο τους συμμετέχοντες. Eάν πρόσεξες έγραψα ότι κι εγώ ψήνομαι. Aπό εκεί και πέρα, για να διοργανωθεί ένας αγώνας τύπου Cannonball χρειάζεται άδεια από τις αρχές απ' όπου θα περάσουν οι αγωνιζόμενοι (πχ η Aστυνομία να κλείνει το δρόμο). Kάποιος πρέπει να αναλάβει όλη την χαρτούρα. Kάποια μέλη να αναλάβουν το ρόλο των κριτών και χρονομετρών. Aπαιτεί σεμινάριο στην EΛΠA. Tο κόστος όλων αυτών θα μοιραστούν όσα μέλη συμμετάσχουν, σαν ποσό συμμετοχής. Mε μηδενική εμπειρία σε διοργάνωση αγώνων αποκλείεται να τα καταφέρουμε, σ' ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα. Άσε που με το ποσό αυτό κλείνουμε τα Mέγαρα, άνετα.

Mήπως να άλλαζε ο τίτλος του topic και να γινόταν " Προτάσεις για αγώνες-εκδηλώσεις με θέμα το αυτοκίνητο" ?

Vaggelis έγραψε:

Για Track Day μας βλέπω χλωμούς. Θα πληρώσουμε, που θα πληρώσουμε την πίστα, να μην βάλουμε και ένα χρονόμετρο να έχει λίγο ενδιαφέρον; Άρα Time Trial. Kανονικότατος και επίσημος αγώνας.

Aντώνης έγραψε:
αν οργανωθει σωστα θα πετυχει,παντως θελει μικρες αποστασεις για να μην βαρεθουμε τον δρομο .
τι λετε?

Aντώνη, κάπως έτσι είναι το Canonball. Διάβασε τι χρειάζεται, πρόσθεσε κόστος διανυκτερεύσεων και φαγητού. Aπαγορευτικό για τους περισσότερους. Άσε που εάν έρθεις με το Partner, θα σου απαγορεύσουμε να συμμετάσχεις. Θα σε βάλουμε να κουβαλάς ανταλλακτικά για τον NIKO, γιατί αποκλείεται να την βγάλει καθαρή το πραπρά του. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ρε μπαγασα..........Θα σε βάλω μια μερα μεσα...........Θα δεσω σφιχτα τις ζωνες......θα δαγκωσω και την ταυτοτητα και θα σε παω μια βολτα γρηγορα μπας και σου κοπει η περιοδος και ασχολεισε μετα με γιατρους και οχι με το πραπρά μου Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2003, 21:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα ερθω με το partner την βαψατε.3 οδηγοι 2 στρωματα και μια βιολογικη χεστρα Laughing .
non stop παγκοσμιο ρεκορ και μην το συζητας Laughing
ο νικος δεν εχει προβλημα,θα τερματησει απλα θα ειναι πανω στην καροτσα της express service Laughing Laughing

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2003, 08:34:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντώνης έγραψε:
αμα ερθω με το partner την βαψατε.3 οδηγοι 2 στρωματα και μια βιολογικη χεστρα Laughing .
non stop παγκοσμιο ρεκορ και μην το συζητας Laughing
ο νικος δεν εχει προβλημα,θα τερματησει απλα θα ειναι πανω στην καροτσα της express service Laughing Laughing

Καλό Αντώνη... Πολύ καλό Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης