Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 16:56:03 Θέμα δημοσίευσης: DELETE PLZ |
|
|
FORGET IT
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com
Έχει επεξεργασθεί από τον/την PHSYBORG στις Τετ 03 Δεκ 2003, 21:45:51, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 17:09:12 Θέμα δημοσίευσης: Re: CANNONBALL ? |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | Ψηνεστε να οργανωσουμε ενα cannonball ????? |
Τι είπες τώρα ρε συ??????Άψογος!
ΜΕΣΑ!!!
αν και θα βγω κλασσικά τελευταίος...εγω & το μπρίκι μου (που έχει προδιαγραφές κατσαρόλας)...
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 17:10:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι εστί "Cannonball";
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 17:12:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω ηδη σκεφτει σημειο εκκινησης κ μερη που μπορουμε να παμε!
Το θεμα ειναι να οργανωθουμε , βασικα πρεπει να γινει μια συναντηση γιατι καποιοι θα χρεαστει να ειναι στον συντονισμο κ δεν θα μπορεσουν να παρουν μερος !
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΛΕΜΕ !!!! 
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 17:36:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Τι εστί "Cannonball"; |
Αν θυμάμαι καλά είναι μια ταινία στην οποία γίνεται ένας αγώνας που ξεκινάει από ένα σημείο της Αμερικής και καταλήγει σε ένα άλλο, περνώντας από πολιτείες, με διανυκτερεύσεις, αρκετά "αμαξάκια"... και πολλά γκάζια.
Πρέπει όμως να διοργανώνονται και στην πραγματικότητα, γιατί κάτι είχα βρει στο Internet.
Θα ήταν μια καλή ιδέα αντί για touring.Όχι ένα μέρος συνάντησης, αλλά πολλά. Δηλαδή από κάτω-κάτω νότιους μέχρι τον πιο βόρειο κλαμπίτη, με ενδιάμεσους σταθμούς για να συναντήσουμε και τους υπόλοιπους που δεν είναι ούτε τέρμα νότιοι ούτε τέρμα βόρειοι.Μετά από τον πιο βόρειο κλαμπίτη στον πιο νότιο...και έχουμε κάνει το γύρο της Ελλάδας!
Αν δεν έχω τ' αμάξι θα έρθω με το... ΚΤΕΛ!!!!! 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 17:54:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν εχεις το αμαξι ???
Τες πα , εσυ το πηγες μακρια !
Εγω σκεφτομουνα κατι εντος Αττικης με διαρκεια ενα βραδυ !
πχ να ξεκινυσουμε κατα τις 11 κ να τελειωσει κατα τις 9 το πρωι !
FULL THROTLE....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 18:58:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | Εγω σκεφτομουνα κατι εντος Αττικης με διαρκεια ενα βραδυ !
πχ να ξεκινυσουμε κατα τις 11 κ να τελειωσει κατα τις 9 το πρωι ! |
10 ώρες οδηγηση εντός Αττικής ? τερμα γκάζι ???
σε τόσες ώρες πήγαινες στη Λιάνα, έπινες ένα ψιλογρήγορο καφεδάκι και έφτανες Κοζάνη να μας δώσεις τα χαιρετίσματα της 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 20:14:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | Ψηνεστε να οργανωσουμε ενα cannonball ????? |
Εγώ ψήνομαι, εσύ ξέρεις τι χρειάζεται για να οργανωθεί, που το πρότεινες;
PHSYBORG έγραψε: | Αν δεν εχεις το αμαξι ???
Τες πα , εσυ το πηγες μακρια !
Εγω σκεφτομουνα κατι εντος Αττικης με διαρκεια ενα βραδυ !
πχ να ξεκινυσουμε κατα τις 11 κ να τελειωσει κατα τις 9 το πρωι ! |
Το έπιασα το υπονοούμενο...
Βάση κανονισμών της ΕΛΠΑ και της FIA όπου ανήκουμε ώς αθλητικό σωματείο οποιαδήποτε ανάμειξη έχει ο σύλλογος σε αυτοσχέδιους αγώνες και επιδείξεις ικανοτήτων προς εντυπωσιασμό, τον χαρακτηρίζουν ως παράνομο.
Ελπίζω να το έπιασες και εσύ.
Καληνύχτα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 21:19:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδιά, ήμαρτον.........
Τι είναι αυτά που βλέπουμε........
Υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι για να χαρούμε την αυτοκίνηση, όπως τα track day και safe track, που ελπίζω στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιηθούν σαν σωστό αθλητικό σωματείο που θα είμαστε.......
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 21:45:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ MODERATORS να σβηστει το ΘΕΜΑ
΅ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
FULL THROTLE....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αντώνης Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 171 Τόπος: Σαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Δεκ 2003, 22:59:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια μπορουμε να κανουμε το εξης.
ενα προγραμμα 2-3 ημερων που να περιεχει μερη ωραια και ευκολα ωστε να κανουμε και peugeot πορεια αλλα και να μην ειμαστε στους δρομους.
αυτο μπορει να γινει για τον λογαριασμο του επομενου τουρινκ η ανεξαρτητα.πχ πρεσπες >3-5 πηγαδια>ζαγοροχωρια .....
αν οργανωθει σωστα θα πετυχει,παντως θελει μικρες αποστασεις για να μην βαρεθουμε τον δρομο .
τι λετε?
η εμπειρια της peugeotζωης μου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 00:31:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ελα, ελα ,
ενα λαθος εκαναν τα παιδια λογω ενθουσιασμού...
ας μην το κανουμε θεμα.
τελος._ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 01:25:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως παιδιά η ιδέα είναι καλή.
Το λέω αυτό, γιατί από τη μεριά μου δεν το είδα σαν αγώνα, αλλά σαν ένα touring με πολλές στάσεις. Άλλωστε αυτό και ανέφερα παραπάνω. Κάτι σαν πορεία. Μάλλον παρεξηγήθηκα.
Άλλωστε που θα ήταν η πλάκα αν το κάναμε σαν αγώνα?7-8 άτομα (ίσως και περισσότεροι) θα έχουν τερματίσει πριν καν εμείς να έχουμε ξεκινήσει.
Και πριν προλάβει να πει κανείς πως πάω να βγάλω την ουρίτσα μου απ' έξω επειδή στο 1ο post έγραψα "αν και θα βγω τελευταίος" (ήταν ένα σχόλιο που έκανα για πλάκα) το είδα σαν αγώνα, θα πω πως το επόμενο post μου "αντί για touring" διόρθωσε την τυχούσα παρεξήγηση, εκτός κι αν όταν ξεκινάτε όλοι μαζί για touring κάνετε αγώνα μέχρι τον προορισμό.
Όλα αυτά βέβαια, χωρίς να θέλω να περεξηγηθώ με κάποιον φυσικά.
Αυτάααααααααααααααα...καλό μου ταξίδι...σε λίγο ξεκινάω για Αθήνα!Ξέρω...ΑΣΧΕΤΟ!!!! 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 16:03:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΠPOΣ PHSYBORG
Φίλιππε η ιδέα του Cannonball δεν είναι κατακριτέα. Tο κατακριτέο είναι να γίνει παράνομα και σε συνθήκες που θα έθεταν σε κίνδυνο τους συμμετέχοντες. Eάν πρόσεξες έγραψα ότι κι εγώ ψήνομαι. Aπό εκεί και πέρα, για να διοργανωθεί ένας αγώνας τύπου Cannonball χρειάζεται άδεια από τις αρχές απ' όπου θα περάσουν οι αγωνιζόμενοι (πχ η Aστυνομία να κλείνει το δρόμο). Kάποιος πρέπει να αναλάβει όλη την χαρτούρα. Kάποια μέλη να αναλάβουν το ρόλο των κριτών και χρονομετρών. Aπαιτεί σεμινάριο στην EΛΠA. Tο κόστος όλων αυτών θα μοιραστούν όσα μέλη συμμετάσχουν, σαν ποσό συμμετοχής. Mε μηδενική εμπειρία σε διοργάνωση αγώνων αποκλείεται να τα καταφέρουμε, σ' ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα. Άσε που με το ποσό αυτό κλείνουμε τα Mέγαρα, άνετα.
Mήπως να άλλαζε ο τίτλος του topic και να γινόταν " Προτάσεις για αγώνες-εκδηλώσεις με θέμα το αυτοκίνητο" ?
Vaggelis έγραψε: | Υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι για να χαρούμε την αυτοκίνηση, όπως τα track day και safe track, που ελπίζω στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιηθούν σαν σωστό αθλητικό σωματείο που θα είμαστε....... |
Για Track Day μας βλέπω χλωμούς. Θα πληρώσουμε, που θα πληρώσουμε την πίστα, να μην βάλουμε και ένα χρονόμετρο να έχει λίγο ενδιαφέρον; Άρα Time Trial. Kανονικότατος και επίσημος αγώνας.
Aντώνης έγραψε: | παιδια μπορουμε να κανουμε το εξης.
ενα προγραμμα 2-3 ημερων που να περιεχει μερη ωραια και ευκολα ωστε να κανουμε και peugeot πορεια αλλα και να μην ειμαστε στους δρομους.
αυτο μπορει να γινει για τον λογαριασμο του επομενου τουρινκ η ανεξαρτητα.πχ πρεσπες >3-5 πηγαδια>ζαγοροχωρια .....
αν οργανωθει σωστα θα πετυχει,παντως θελει μικρες αποστασεις για να μην βαρεθουμε τον δρομο .
τι λετε? |
Aντώνη, κάπως έτσι είναι το Canonball. Διάβασε τι χρειάζεται, πρόσθεσε κόστος διανυκτερεύσεων και φαγητού. Aπαγορευτικό για τους περισσότερους. Άσε που εάν έρθεις με το Partner, θα σου απαγορεύσουμε να συμμετάσχεις. Θα σε βάλουμε να κουβαλάς ανταλλακτικά για τον NIKO, γιατί αποκλείεται να την βγάλει καθαρή το πραπρά του. 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την christhehealer στις Πεμ 04 Δεκ 2003, 16:05:13, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 16:32:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σαν touring που θα ξεκινούσε από το νοτιότερο clubίτη και θα τελείωνε στον πιο βόρειο και μετά πίσω (και ενδίαμεσα να βρούμε όλους τους υπόλοιπους) δεν είναι καλή ιδέα? Όλα τα 206 (και τα 106 ΝΙΚΟ! ) το γύρο (χωρίς τζατζίκι και κρεμμύδι) της Ελλάδας?Τι λέτε?
Μεγάλο κόστος ε? 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Δεκ 2003, 19:23:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | ΠPOΣ PHSYBORG
Φίλιππε η ιδέα του Cannonball δεν είναι κατακριτέα. Tο κατακριτέο είναι να γίνει παράνομα και σε συνθήκες που θα έθεταν σε κίνδυνο τους συμμετέχοντες. Eάν πρόσεξες έγραψα ότι κι εγώ ψήνομαι. Aπό εκεί και πέρα, για να διοργανωθεί ένας αγώνας τύπου Cannonball χρειάζεται άδεια από τις αρχές απ' όπου θα περάσουν οι αγωνιζόμενοι (πχ η Aστυνομία να κλείνει το δρόμο). Kάποιος πρέπει να αναλάβει όλη την χαρτούρα. Kάποια μέλη να αναλάβουν το ρόλο των κριτών και χρονομετρών. Aπαιτεί σεμινάριο στην EΛΠA. Tο κόστος όλων αυτών θα μοιραστούν όσα μέλη συμμετάσχουν, σαν ποσό συμμετοχής. Mε μηδενική εμπειρία σε διοργάνωση αγώνων αποκλείεται να τα καταφέρουμε, σ' ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα. Άσε που με το ποσό αυτό κλείνουμε τα Mέγαρα, άνετα.
Mήπως να άλλαζε ο τίτλος του topic και να γινόταν " Προτάσεις για αγώνες-εκδηλώσεις με θέμα το αυτοκίνητο" ?
Vaggelis έγραψε: | Υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι για να χαρούμε την αυτοκίνηση, όπως τα track day και safe track, που ελπίζω στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιηθούν σαν σωστό αθλητικό σωματείο που θα είμαστε....... |
Για Track Day μας βλέπω χλωμούς. Θα πληρώσουμε, που θα πληρώσουμε την πίστα, να μην βάλουμε και ένα χρονόμετρο να έχει λίγο ενδιαφέρον; Άρα Time Trial. Kανονικότατος και επίσημος αγώνας.
Aντώνης έγραψε: | παιδια μπορουμε να κανουμε το εξης.
τι λετε? |
Aντώνη, κάπως έτσι είναι το Canonball. Διάβασε τι χρειάζεται, πρόσθεσε κόστος διανυκτερεύσεων και φαγητού. Aπαγορευτικό για τους περισσότερους. Άσε που εάν έρθεις με το Partner, θα σου απαγορεύσουμε να συμμετάσχεις. Θα σε βάλουμε να κουβαλάς ανταλλακτικά για τον NIKO, γιατί αποκλείεται να την βγάλει καθαρή το πραπρά του.  |
Ρε μπαγασα..........Θα σε βάλω μια μερα μεσα...........Θα δεσω σφιχτα τις ζωνες......θα δαγκωσω και την ταυτοτητα και θα σε παω μια βολτα γρηγορα μπας και σου κοπει η περιοδος και ασχολεισε μετα με γιατρους και οχι με το πραπρά μου 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αντώνης Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 171 Τόπος: Σαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Δεκ 2003, 21:55:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αμα ερθω με το partner την βαψατε.3 οδηγοι 2 στρωματα και μια βιολογικη χεστρα .
non stop παγκοσμιο ρεκορ και μην το συζητας
ο νικος δεν εχει προβλημα,θα τερματησει απλα θα ειναι πανω στην καροτσα της express service 
η εμπειρια της peugeotζωης μου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 08 Δεκ 2003, 08:34:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αντώνης έγραψε: | αμα ερθω με το partner την βαψατε.3 οδηγοι 2 στρωματα και μια βιολογικη χεστρα .
non stop παγκοσμιο ρεκορ και μην το συζητας
ο νικος δεν εχει προβλημα,θα τερματησει απλα θα ειναι πανω στην καροτσα της express service  |
Καλό Αντώνη... Πολύ καλό 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|