Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
tsosmoulis (μητσάκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 rallye x 2
Ένταξη: 03 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 1747 Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Μάρ 2006, 16:02:31 Θέμα δημοσίευσης: Motorsports...ακριβά γούστα? |
|
|
Ειπα να ανοιξω αυτο το τοπικ να συζητησουμε για το αν η αυτοκινηση, και οταν λεω αυτο εννοω να βλεπεις το αυτοκινητο σου σαν hobby και οχι απλα σαν μεσο μετακινησης, ειναι ακριβο 'sport'.
Για παραδειγμα ολοι λιγο πολυ κανουμε σοβαρο ή μη σοβαρο tuning στα αυτοκινητα μας. Και σιγουρα ολοι εχουμε πει 'ελα ρε συ τι εξοδα κανω για μενα?οτι κανω ειναι στο αυτοκινητο.αυτα ειναι τα εξοδα μου! ' Και αν τα βαλεις κατω...
Τωρα τι γινεται αν καποιος θελει να το παει το θεμα στην επομανη διασταση...να κανει εναν (2...5..10..1000) αγωνα, μια αναβαση, ενα sprint τι χρειαζεται? Αρχιζοντας απο αυτοκινητο, κυβικα, εξοπλισμος (οδηγου και αυτοκινητου εννοειται). Γενικα ενα πακετο για 'αρχαριους' ας πουμε. Απο καπου πρεπει να ξεκινησει το πανηγυρι ετσι δεν ειναι? Σιγουρα αγωνες σε καποια πιστα (Psclub challenge ας πουμε ).
Τι ειναι αυτα που χρειαζονται (περα απο χερια, που ολοι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι εχουμε)...και τελικα να καταληξουμε...ειναι μηπως το sport (αλλα και παθος-ονειρο) που διαλεξαμε out of our league λογω χρηματων αρχικα*?
*το θετω ετσι γιατι αν δεν δοκιμαστεις σε πραγματικες συνθηκες δεν ξερεις για τον παραγοντα 'χερια'.
Περιμενω να ακουσω αποψεις απο τους παντες, ειτε εχουν δοκιμαστει σε συνθηκες τετοιες ή οχι! Υπαρχουν και ατομα που το εχουν κανει φυσικα και τα ποστς τους θα ειναι καταλυτικα πιστευω.
Μήτσο στο μετέφερα εδώ μιας και αφορά αυτοκίνητα.
Εκ της MOD Team
MEMsound
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Μάρ 2006, 20:19:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαταρχας δημητρη εχει φτιαχτει ηδη τοπικ για την προετοιμασια αγωνιστικου,τσεκαρετο λιγο.
Οι αγωνες μπορουν να μην ειναι ακριβοι να ειναι οικονομικοι αλλα σε καμια περιπτωση φθηνοι!
Αυτα για αρχη,περισσοτερα το βραδυ γιατι τωρα παω στην εδρα! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsosmoulis (μητσάκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 rallye x 2
Ένταξη: 03 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 1747 Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Μάρ 2006, 22:45:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σοβαρα υπαρχει τετοιο τοπικ?
και που νομιζα οτι το εχω διαβασει ολο το forum... 
τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|