PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Antipolution faulty και όχι μονο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Fidodido (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1600 κυβικά 120αλογα

Ένταξη: 09 Απρ 2018

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2018, 00:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Antipolution faulty και όχι μονο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρόνια πολλά σε όλους.θελω την βοήθεια σας γτ έχω απογοητευτεί.το πρόβλημα με το αμάξι μου ξεκίνησε από τις αρχές του χειμώνα.στην αρχή το πρόβλημα ήταν στην κρύα εκκίνηση το αμάξι στο πρώτο λεπτό με το που το έβαζα μπρος ανέβαζε ελαφρώς στροφές μόνο του κ μαρσαρε.σε ένα λεπτακι ήταν κομπλέ.με τον καιρό άρχισε να γίνεται πιο έντονο σε σημείο να μην πιάνει το γκάζι κ όταν το παρούσα έπεφταν οι στροφές σαν να πηγαίνει να σβήσει.το πήγα συνεργείο έδειξε σφάλμα λόγο βενζίνης.τελικα δν ήταν αυτό έκανα κ το μεγάλο σέρβις με αλλαγή μπουζί κτλπ.το πρόβλημα για κάνα δεκαήμερο σταμάτησε μετά όμως επανήλθε πιο σοβαρά μέχρι που την μέρα που ήταν να το πάω συνεργείο ανάβει antipolution faulty όταν πάτησα γκάζι και ρεταρε. Το συνεργείο εξειδικευμένο σε peugeot στον υπολογιστή έβγαλε πρόβλημα στους δύο πολλαπλασιαστές.τους άλλαξα όλους μετά από συμβουλή του μάστορα,καθάρισε το κλαπετο το μαπ κ μου έκανε κ χρονισμο.ολα καλά με τον χρονισμό το πρόβλημα σχεδόν έφυγε.κ λέω σχεδόν γτ πλέον στην κρύα εκκίνηση κάνει ενα μικρό μαρσαρισμα ανεβάζει πολύ λίγο στροφες αλλά πιάνει και το γκάζι και όλα.προχθες λοιπόν μεγάλη Παρασκευή φεύγω εθνική οδό και στα πρώτα διόδια ανάβει antipolution faulty όταν έκοψα ταχύτητα και το αμάξι τρέμει και ρεταρει τρελά.κανω άκρη παίρνω τηλ μάστορα και με λέει βγάλε πόλο μπαταρίας να φύγει και το βλέπουμε.μου το έκανε άλλες δύο φορές έφτασα τελικά στο προορισμό μου.παω σε άλλο συνεργείο στο τόπο καταγωγής μου γτ πλέον ήμουν διακοπές.του βγάζει ο υπολογιστής του πρόβλημα σε έναν πολλαπλασιαστή και ετεροχρονισμένη καύση κυλίνδρου.του λέω ότι είναι καινούργιοι οι πολλαπλασιαστές και τους αλλάζει θέση και βγάζει μπουζί και είναι μαύρα απτό λάδι.τα οποία αλλαξα πριν ένα μήνα και επίσης τα λάδια ήταν λίγο πιο πάνω από το κκανονικο.εκανε καθαρισμό λοιπόν στα μπουζί τα ξαναεβαλε ,μου έβαλε ενισχυτικό λαδιού έσβησε την βλάβη κ μέχρι τώρα κομπλέ.αλλα ο άνθρωπος επειδή ήταν μεγάλο Σάββατο δν μπορούσε να το ψάξει παραπάνω κ με είπε ότι το αμάξι έχει κάποιο πρόβλημα εκεί για να μαζεύει λάδια το μπουζί.τι μπορεί να φταίει βοηθηστε με.
Το αμάξι είναι αγορασμενο καινούργιο μοντέλο του 2008 1600κυβικα 120 αλογα και από τότε που ξεκίνησε το πρόβλημα βάζω μόνο 100αρα.σορυ για το μεγάλο ποστ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fidodido στις Δευ 09 Απρ 2018, 01:10:51, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2018, 22:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθε ποσα χλμ σου αναβει check oil?τι λαδια εβαζες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης