PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Βοήθεια - νερό στην καμπίνα!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 17 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2011, 17:10:14    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Βοήθεια - νερό στην καμπίνα! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δείτε το σημείο που έχω κυκλώσει στη φωτό:

Εκεί λοιπόν είναι μούσκεμα η μοκέτα και ο τάπητας. Το διαπίστωσα σήμερα. Χτές που είχα βγεί βόλτα με πέτυχε η νεροποντή/χιόνι, οπότε και υποθέτω πως τα νερά δεν μπήκαν ενώ ήταν σταθμευμένο αλλά μάλλον εν κινήση. Το νερό δεν μπήκε απ τα τζάμια (το τσέκαρα). Και δεν είναι η 1η φορά - πέρυσι το χειμώνα είχα παρατηρήσει ακριβώς το ίδιο μούσκεμα στο ίδιο ακριβώς σημείο αλλά τότε δεν είχα δώσει βάση, νομίζοντας ότι π.χ. χύθηκε νερό από μέσα (πάντα έχω ενα μπουκάλι νερό μαζί μου). Τώρα όμως σίγουρα δεν είναι απ αυτό..

Από που μπορεί να μπάζει; Τι υπάρχει σε εκείνο το σημείο κάτω απ την καρότσα; Έχει τπτ στεγανό-τσιμούχα που μπορεί να έχει κοπεί/φθαρεί; Δεν έχω ξαναβγάλει τη μοκέτα και δεν θέλω να το κάνω για να μην κάνω καμιά μλκ Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2011, 20:04:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σηκωσε την μοκετα και τον κετσε που εχει απο κατω.
Εχει κατι πλαστικες ταπες...Δες μηπως καμια εχει ξεκουμπωσει ή ακομα χειροτερα αν λειπει.

Εναλλακτικα ψαχνεις γυρω-γυρω μηπως "γλυφει" απο κανενα λαστιχο και τα μαζευει εκει,μιας και ειναι το χαμηλοτερο σημειο. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2011, 20:27:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης υπαρχει και η περιπτωση να εχει ξεκολλησει η εργοστασιακη τσιχλα-κολλα στον αρμο,εκει που σχηματιζει γωνια για να ανεβει προς τα πανω η λαμαρινα (προς το καθισμα το πισω εννοω....)

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2011, 20:30:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Σηκωσε την μοκετα και τον κετσε που εχει απο κατω.
Εχει κατι πλαστικες ταπες...Δες μηπως καμια εχει ξεκουμπωσει ή ακομα χειροτερα αν λειπει.

ΟΚ, θα το κοιτάξω (αυτό φαίνεται από κάτω, αν σηκώσεις τ αμάξι ή πρέπει οπωσδήποτε να βγεί μοκέτα/κετσές;)

Pughell έγραψε:
Εναλλακτικα ψαχνεις γυρω-γυρω μηπως "γλυφει" απο κανενα λαστιχο και τα μαζευει εκει,μιας και ειναι το χαμηλοτερο σημειο. Wink

'Λάστιχο' - εννοείς αυτά της πόρτας ή έχει και άλλα στο 'πάτωμα';

υ.γ. η φωτό δεν είναι απ το δικό μου Rolling eyes
υ.γ.1. thanx στον mod που πρόσθεσε το "106" στον τίτλο - μου διέφυγε
Επιστροφή στην κορυφή
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2011, 22:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά, δεν πιστεύω να χει αρχίσει να σκουριάζει με τις 1-2 φορές που μπήκε νερό, ε; Έχω αρχίσει και γίνομαι λίγο παρανοικός Confused Ελπίζω να βρω λύση αύριο...
Επιστροφή στην κορυφή
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2011, 22:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι ρε φιλε,δε σκουριαζει ετσι ευκολα,μη φοβασαι....απλα ψαξτο να μην ξαναμπασει νερα Wink

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
eueliktos14 (kwstadinos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 rallye s2 8v

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: Loutraki-Patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 16:56:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει περίπτωση να τρέχει νέρο από τον "καθρέπτη" στην μερία του συνοδηγού??

Μετά απο 10ημέρο βροχοπτώσεων...παρατήρησα πως είχε νοτήσει η μοκέτα στην δεξία πλεύρα...την αφαίρεσα,και είδα πως και ο κετσες ηταν τόσο μουσκεμα,που τον έβγαλα...

Λίγες μέρες νωρίτερα,είδα οτί είχε τρέξει νερο πάνω στο πατάκι..σαν αν είχε στάξει απο πάνω..πίσω απο το ντουλαπάκι...

Καμία ιδέα?!?!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 17:00:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα σε 206 έγλυφε απο τη μόνωση της πόρτας (όχι το λάστιχο της πόρτας αλλα πίσω απο το καπλαμα) και έγλυφε στη μοκέτα κάτω χαμηλά οπότε πότιζε όλο το σημείο του συνοδηγού για τα καλά....

Επιστροφή στην κορυφή
eueliktos14 (kwstadinos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 rallye s2 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2012, 17:29:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό έχει μια βάση,άλλα το πλαϊνό μέρος της μοκέτας,δεν ήταν καθόλου βρέγμένο... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2012, 17:43:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eueliktos14 έγραψε:
Αυτό έχει μια βάση,άλλα το πλαϊνό μέρος της μοκέτας,δεν ήταν καθόλου βρέγμένο... Rolling eyes

Ούτε εμένα...και τελικά ανακάλυψα μια πολύ λεπτή γραμμή που έγλυφε απλά και πότιζε τη μοκέτα του πατώματος....σε σημείο που πίεζα τη μοκετα και είχε μπόλικο νερό

Επιστροφή στην κορυφή
eueliktos14 (kwstadinos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 rallye s2 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάρ 2012, 17:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελίκα,ένα κενο στην παρμπριζόκολλα ήταν η αίτια.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης