PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 1.4 λ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟ σοσ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
polis2006 (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 sport pack (2008)

Ένταξη: 08 Ιούν 2008
Τόπος: Πρέβεζα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 19:57:38    Θέμα δημοσίευσης: 207 1.4 λ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟ σοσ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σε ολους ..
Tο προβλημα στο αυτοκινητο ενα 207 1.4l( το οποιο ειναι περιπου 2,5 χρονων )πριν περιπου 3 μερες ξεκιναω να παω στην δουλεια μου παιρνει μποστα κανονικα η μηχανη μετα απο περιπου 5 λεπτα σταματαω το παρκαρω και γυρναω μετα απο 5 λεπτα ..και παπαλα δεν περνει μπροσ δεν κανει κιχ ..βαζω μπρος με καλώδια και παω στην δουλεια μου μετα απο 6 ωρες περνει κανονικα παω αντιπροσωπεια μου λενε μπαταρια ..λεω δεν ειναι νωρισ γι αμπαταρια μου λενε μετα aπο 2 χρονια εχουν προβλημα (varta 60aH 640)..καλα λεω δεν δεχομαι να την αλλαξω και να βαλω παλι την ιδια αφου ειπαν οτι βγαζει προβληματα...παω σπιτι και μετραω με ενα πολυμετρο και διαπιστωνω οτι βγαζει μονο 12,7βολτ αναμενο το αμαξι...την φορτιζω με ενα φορτιστη για να μην μεινω πουθενα ...και την αλλη μερα παω παλι αντιπροσωπεια ρωταω αν γνωριζουν ποσα βολτ βγαζει ο δυναμος και οτι τον μετρησα με το πλυμετρο και βγαζει κατω απο 13 βολτ ..τεσπα μετα απο τηλεφωνα οτι μαλλον μπορει να φταιει και ο δυναμος ...στο διαγνωστικο δεν εμφανιζει βλαβη ...
Μου ειπαν να παω να το αφησω εκει και να αλλλαξουν πρωτα μπαταρια μετα να προγραμματισουν παλι τον εγκεφαλο(τηλεφωρτωση) και μετα αν συνεχισει να αλλαξουμε δυναμο Confused
κΑΝΕΙς ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν σκοπευω να δωσω 2 μηνιατικα γιατι εμεινα μια φορα ...
Εκτοτε δεν παρουσιασε προβλημα στην εκινηση και σκοπευω να το αφησω ετσι μεχρι να ξαναμεινει...
πηγα και σε 2-3 ηλεκτρολογους 2 ειπαν δυναμο γιατι πρεπει να βγαζει τουλαχιστον 14 βολτ (μετρησαν μονο με πολυμετρο 13.1 βολτ)
ο τριτος μετρησε και με αμπεροτσιμπιδα και ειπε οτι δεν ειναι ασχημα και οτι αυτος δεν θα μου αλλαζε δυναμο και η μπαταρια καλη εκανε τεστ και στην μπαταρια ...οχι κατω απο 10 βολτ με 150 Α φορτιο
Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Φεβ 2012, 12:58:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετρώντας με πολύμετρο και μοτέρ αναμένο πρέπει να δείχνει 13,5-14,5v.
Μετρώντας με σβηστό μοτέρ πρέπει να δείχνει 12,3-13ν.
Αμέσως μετά το δυναμό έχει μια πλακετίτσα που διανέμει το ρεύμα είτε στις διάφορες καταναλώσεις ή για την φόρτιση της μπαταρίας ή και στα 2 ταυτόχρονα... Μπορεί να είναι και αυτό... Wink
Το δυναμό δύσκολα χαλάει έτσι εύκολα. Πρώτα κοίτα την μπαταρία, μετά τον διανομέα που λέω παραπάνω και μετά τον διακόπτη-'οπλισμό' της μίζας...

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
polis2006 (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 12:15:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι μετρησεις με το πολυμετρο ειναι 12,5βολτ σβησμενο και 12,9-13,1 αναμενο ..Η πλακετιτσα αυτη ειναι εκτος του δυναμου σωστα ?Θα την κοιταξω και αυτη..Σημερα αλλαξα και μπαταρια μηπως και καλα ηταν η αιτια της πτωσης τασεως αλλα τιποτα ...Η μπαταρια μου varta που εχει απο μαμα δειχνει να ειναι μια χαρα την εβαλα και σε αλλο αυτοκινιτο και φορτιζει κανονικοτατα 14+ βολτ ... Twisted evil
θα κοιταξω και την πλακετιτσα και μετα μαλλον πιστευω ειναι ο αυτοματος απο το δυναμο καπου δεν λειτουργει σωστα..
ευχαριστω για το reply!! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 12:39:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστά, είναι βιδωμένο πάνω στο δυναμό συνήθως...Πολλοί την ονομάζουν και αυτόματο όπως λες... Wink

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
polis2006 (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2012, 14:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

athanas έγραψε:
Σωστά, είναι βιδωμένο πάνω στο δυναμό συνήθως...Πολλοί την ονομάζουν και αυτόματο όπως λες... Wink

lol Laughing οκ συνενοηθηκαμε γιατι εψαχνα για πλακετακι και δεν εβρισκα Confused
απλα επειδη ειναι μαζι με το δυναμο θελει βγαλσιμο ολοκληρο το δυναμο αλλαγη ο αυτοματος ή πλακετακι και μετρημα ξανα τα βολτ και ο θεος βοηθος..Παιζει να ειναι προβλημα με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου?Γιατι μου ειπαν στην αντιπροσωπια για αναπρογραματισμο τηλεφωρτοση μηπως λυσει το προβλημα..<δεν ειναι αυτονομος ο δυναμος αλλα περναει μεσα απο τον εγκεφαλο ?ΛΙγο παραλογο δεν ακουγετε η εχει καποια βαση?
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

Ένταξη: 13 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 22:47:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η τηλεφορτωση κουφο μου ακουγεται.μαλλον αυτοματο δυναμου θες.στα δυναμο αυτα ομως υπαρχει και κατι ακομα.κοιτα και την τροχαλια του δυναμου εχουν ενα περιεργο συστημα.μπορει και γυρναει χωρις να γυρναει τον αξονα του δυναμου.τσεκαρε και αυτο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης