PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207Gt Brake system faulty....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Ιαν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2014, 00:25:33    Θέμα δημοσίευσης: 207Gt Brake system faulty.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σε ολους!
Τις τελευταιες 5-6 μερες το αυτοκινητο μου κανει οταν το σβηνω ενα θορυβο που ακουγεται μπροστα απο την μηχανη...ειναι σαν κροταλισμα...(κκκρρρρρρρρ) το οποιο ακουγεται ειτε παω 2 λεπτα μεχρι το περιπτερο και το σβησω ειτε το δουλεψω για 2 ωρες και το σβησω μετα...ο ηχος αυτος ακουγεται περιπου για 5-10 λεπτα καθε φορα που το σβηνω και μετα σταματαει...δεν μου ειχε βγαλει το παραμικρο μνμα για να καταλαβω απο τι μπορει να ειναι...σημερα μετα απο μικρη βολτουλα το αμαξι ξαφνηκα μου πεταξε μνμ του τυπου "brake system faulty" κατι τετοιο Sad εχει συμβει κατι παρομοιο σε κανενα? ειναι βραδυ και το αμαξι ηταν ζεστο και δεν μπορουσα να κοιταξω τα υγρα των φρενων! Υπαρχει περιπτωση ο ηχος να προερχοταν απο εκει τοσες μερες?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2014, 14:02:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν μου είχε βγάλει το ίδιο μήνυμα, είχε πέσει η στάθμη των υγρών... Τακάκια έχεις τσεκάρει....?

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Your car is your story, So don't let anyone else write the book.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2014, 18:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες αμεσα την αντλια κενου εχει αρχησει τα τρελλα της....και ισως να επηρεαζει την καδενα (γιαυτο ακους και κροταλισμα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2014, 18:57:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτη η βλαβη ηταν το πλεξουδακι κατω απο το πενταλ,μαλιστα στα πρωτα δεν δουλευε ο αυτοματος πιλοτος και ειχε βγαλει ενα νεο κωδικο

Το κροταλισμα μπορει να ναι και απο τεντωτηρα καδενας αν δεν τον εχεις αλλαξει μαζι με την βιδα στο στροφαλο,Ειναι κατι που πρεπει να γινει αμεσα αν δεν εχει γινει
Επιστροφή στην κορυφή
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 11:47:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τεντωτηρας καδενας - μουαγιε στροφαλου και βιδες ειναι αλλαγμενα πριν ουτε 1 χρονο οποτε δνε πρεπει να εχω λογικα θεματα απο εκει αφου ο καντερες μου ειχε πει οτι αυτο το κανεις μια φορα βαζωντας τα ανταλακτικα με τουσ τελευταιους κωδικους και ξεμπερδευεις.

Η αντλια κενου που λεει ο γιαννης τι ακριβως ειναι Question

Οσο για το "brake system faulty" που μου ειχε πεταξει τα υγρα τα κοιταξα δεν ειναι σιγουρα...οποτε θα παω να κοιταξω αν ειμαι για αλλαγη τακακια τωρα.
Επιστροφή στην κορυφή
207Gt (dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 12:19:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου ειπανε οτι πιθανοτατα το "brake system faulty" ειναι απο την μοναδα του ABS...και μιλαμε για ζημια των 2 χιλιαρικων...
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 12:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207Gt έγραψε:
Μου ειπανε οτι πιθανοτατα το "brake system faulty" ειναι απο την μοναδα του ABS...και μιλαμε για ζημια των 2 χιλιαρικων...

Mπα αυτό βγάζει "ESP/ABS system faulty" το δικό σου είναι ή απο αντλία κενού ή απο τακάκια ή απο υγρά. Πιθανότατα τακάκια

Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 14:50:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Αυτη η βλαβη ηταν το πλεξουδακι κατω απο το πενταλ,μαλιστα στα πρωτα δεν δουλευε ο αυτοματος πιλοτος και ειχε βγαλει ενα νεο κωδικο

Wink Wink Wink Wink Wink
μηπως γνωριζει καποιος τον καινουργιο κωδικο απο αυτο το πλεξουδακι?συγνωμη αλλα εκανα αναζητηση και δεν μπορω να το βρω.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 17:18:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωδικό δεν ξέρω, αλλα πληροφοριακά, εμενα η Peugeot το πλεξουδακι μου το άλλαξε χωρίς να εχω πρόβλημα και χωρις να αναφερω κάτι, απο μονοι τους, σαν ανακληση.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 17:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψιλό άσχετο... Μου πέταξε σημερα το εξής μνμ.... power steering fault! και μου αναψε και το τιμόνι δεξιά (λαμπάκι)! Τι σκ**ά ειναι αυτό?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 17:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσβησε μετα? μου το εχει πεταξει και μενα 2 φορες στη ζωη του, αλλα χωρις λογο. εσβησε μονο του.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 18:18:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έσβησε Μάκη.... κρεμαγιερα ίσως?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 18:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα πασα πιθανοτητα τιποτα Μακη, τρωνε κατι κολληματα καμια φορα, με σφαλματα επικοινωνιας μεταξυ εγκεφαλων, αλλα ανωδυνα απ οτι εχω δει.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 19:54:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Κατα πασα πιθανοτητα τιποτα Μακη, τρωνε κατι κολληματα καμια φορα, με σφαλματα επικοινωνιας μεταξυ εγκεφαλων, αλλα ανωδυνα απ οτι εχω δει.

Σου έχει πετάξει ποτε ESP ABS system faulty?? μου το πετάει που και που μια φορα το 2μηνο... και μου πάει η ψυχή στην ..... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 20:15:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονο μια φορα πριν κατι χρόνια, που τράβηξα χειροφρενο σταματημένος, για να σπιναρουν οι μπροστινοι και να με παρει να γυρισω σε στενο. ...χέ***κα πάνω μου!! Laughing Laughing Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 20:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α! το πεταει και όταν αλλάζω χαρτογράφηση στον εγκέφαλο!!! Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Razz

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 20:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάκης ο καγκουρας! !

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 21:08:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Α! το πεταει και όταν αλλάζω χαρτογράφηση στον εγκέφαλο!!! Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Razz

Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 21:30:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

N207r έγραψε:
Μάκης ο καγκουρας! !

Οπα φίλε χαρτογράφηση αλλαζουν τωρα και τα εργοστασιακά, με κουμπάκι, "σπορ", "εκο" και κατι τετοια, δλδ αυτοι τι είναι, μαμα-κάγκουρες??? Laughing Laughing Razz

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούλ 2014, 23:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι για το bernout το λέω. .

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης