PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ροική εξέλιξη για κεφαλή TU5JP4
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2011, 17:21:28    Θέμα δημοσίευσης: Ροική εξέλιξη για κεφαλή TU5JP4 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδω θα ασχοληθουμε με τη κυλινδροκεφαλη του 206-307-c2 κλπ

η οποια ειναι κλασεις ανωτερη απο του ΤU5J4 και με μετατροπες επιπεδου citroen sport c2 r2 max φτανει να αποδιδει ακομα και 190+αλογα σε μονοπεταλουδα 1.6 μοτερ

αν μπορει καποιος ας μαζεψει καποια τεχνικα στοιχεια για αυτη τη κεφαλη και ας τα ποσταρει

ευχαριστω

ΚΕΦΑΛΗ 206

ΚΕΦΑΛΗ 206

Pughell έγραψε:

Pughell έγραψε:
Πανο η κεφαλη του 206 ειναι 27,8mm με 35,5(το οβαλ τμημα).
Το μαντεμι του 106 ειναι 31 Χ 38.

Οι διαστασεις με μια πολυ μικρη αποκλιση μιας και μετρησα με παχυμετρο,οχι μικρομετρο.

Για κεφαλη 106(αν και δεν εχει διαφορες) θα δω την ομολογκασιον του Saxo στο σπιτι και θα σου πω το απογευμα.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2011, 17:55:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
τελικα υπαρχει κανεις εδω μεσα (ή και αλλου - αρκει να ειναι εμπιστη πηγη) που σε ενα μοτερ πειραξε ΜΟΝΟ την κεφαλη (με τον οποιοδηποτε τροπο) εχοντας κανει δυναμομετρηση πριν και μετα και να παραθεσει το αποτελεσμα?

Ελα μου ντε??

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2011, 18:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Taki η κεφαλη αυτη εχει αποδωσει αξιοπρεπως σε διαφορες μετρησεις στο παρελθον αρα λαθος δεν ειναι. τωρα ποσο σωστη ειναι δε το ξερω

αλλα αν ειχες διαβασει στο παρελθον εχουμ αναφερει με στελιο περιπτωση r2 που κανανε ροικη και εβγαλε -2 αλογα απο τη μαμα κεφαλη οπου το r2 170αριζει για πλακα... με 1.6 εεε
οταν φερανε γνησια σιτροεν σπορτ κεφαλη το αμαξι εβγαλε +5 απο μαμα κεφαλη....

οποτε οταν ενα αμαξι βγαζει +5 σε τετοια ψηλα νουμερα στα 130 τα δικα μας θα ειναι ακομα λιγοτερα (οχι δε παει αναλογικα αλιεν μη πεταχτεις)
τωρα ποσα κανεις δε ξερει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2011, 20:47:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρα οπως ειπα και ποιο πριν για μενα δεν αξιζει το κοστος/αλογα που δινει μια ροικη, ειδικα απο την στιγμη που δεν ξερεις ποτε τι θα σου βγει.. εδω λες οτι το καλυτερο που μπορεις να κανεις (γνησια σιτροεν σπορ ας θεωρησουμε οτι ειναι η ποιο μελετημενη) σου δινει στην καλυτερη 4=5 αλογα...(εστω οτι τα ιδια δινει και σε μας και οχι λιγοτερα , που δεν ειναι ετσι..) αρα μια φτιαγμενη στο ελλαντα να δωσει ΑΝ πετυχει 2-3? ε δεν μ[παινω στο εξοδο για 2 αλογα να το κανω αυτο, ασε που υπαρχει και ο κινδυνος να βγω -2 και οχι +2...

καλυτερα τα αλογα αυτα να τα παρω απο καλυτερο fine tuning του προγραμματος μου ή αλλαζοντας αλλα αναλωσημα του αμαξιου μου που ισως εχουν ριξει λιγο την αποδωση (σενσορες , αντλιες , πολ/ες, εξατμιση κτλ)

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2011, 20:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη τετοια κεφαλη εχω στα χερια μου(απο αχρηστο μοτερ),το κερδος απο αυλους εισαγωγης ειναι σχεδον μηδεν,οτι κατεργασια και να κανεις...
Ηδη η επιφανεια εχει οριακα τοσο σαγρε,οσο χρειαζεται ωστε να μην ειναι λειοι σαν καθρεφτης.

Στους εξαγωγης η επιφανεια ειναι παρα πολυ καλη και μονον με καμια σμυριγδαλοιφη μπορει να γινει κατι καλυτερο,αν και δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο...
Εγω θα σκαλιζα τους αυλους εξαγωγης για να τους κανω λιγο πιο μεγαλους αλλα σε μοτερ με αναλογη υποδομη με πιστονια και εκκεντροφορους αρκετα αγριους(δηλαδη μιλαμε για περιπτωση 106 πια) που η ροπη στις χαμηλομεσαιες δεν ειναι απαραιτητη.
Επειδη ομως δεν μιλαμε για 106 αλλα για 206 με 1050-1100 κιλα,16αρες και ενα σωρο μλκιες επανω,τζαμπα συζητηση κανουμε...

Α,και φυσικα το παραδειγμα που αναφερει ο Volvos πιο πριν ειναι αυτο που σηματοδοτει την μλκια που σκεφτεστε να κανετε πραξη... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 11:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο θελω μια χαρη
να μετρησεις διαμετρο αυλων εξαγωγης και διαμετρο αυλων χταποδιου 106...εχω την εντυπωση οτι αν θυμαμαι καλα εχουν κανω απο 2χιλ. διαφορα....αν και η αποτομη εκκενωση δεν ειναι παντα κατα ενος μοτερ
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 12:19:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά τα χταπόδια έχουν φαρδύτερους αυλούς από την κεφαλή.

Το χταπόδι της Devil που έχω στο ΑΧ, είναι ακριβώς έτσι.

Κάπου είχα διαβάσει με τεκμηρίωση, ότι το σκαλοπατάκι αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα, το αντίθετο.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 12:32:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πως ειναι η εξατμιση? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 12:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κεφαλη νομιζω οτι εχει Προ διαθεσιμη οποτε ειναι σχετικα ευκολο.
Χταποδι 106 εννοεις μαντεμι ή Ssprint; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 12:51:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
πως ειναι η εξατμιση? Laughing

Όλα καλά, θα βάλω φωτό και σχόλια σύντομα! Laughing

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 13:04:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106mantemi
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 13:10:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
106mantemi

Τι ψαχνεις ρε γερομπισμπικι ????? Παλιωσες για το 206, παρτο χαμπαρι Laughing Laughing Laughing

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 13:17:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σουτ...
τωρα ειμαστε στο επεισοδιο "σχεδον μαμα τσαγιερ" του σικουελ "206 by volvos"
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 13:37:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
volvos έγραψε:
106mantemi

Τι ψαχνεις ρε γερομπισμπικι ????? Παλιωσες για το 206, παρτο χαμπαρι Laughing Laughing Laughing

πωλείται στην Βριλλησού ενα seven Cool Off Topic

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 13:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

?poio?
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 13:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ένα κίτρινο Cool θα δώ όταν σχολάσω λεπτομέριες αν ενδιαφέρεσαι μιας και περνάω απο εκεί κάθε μέρα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 13:45:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τάκη το είδα πρώτος Razz

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 13:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ταγαρια και τα δυο ειστε οφτοπικ. Να διαγραφουν τα ποστ παρακαλω απο τους μοντς μιας και θα γεμισει το τοπικ με τις δικες μου εντυπωσεις καθως αναμενεται μεχρι την Παρασκευη να περασω τα εκκεντρα Laughing Laughing

Υ.Γ. Ευελπιστω αυριο να ετοιμασω την εξατμιση Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2011, 19:39:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλησιάζει ο καιρός για διακοπές... ρεύματος, νερού, τηλεφώνου..!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2011, 19:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλησιάζει ο καιρός για διακοπές... ρεύματος, νερού, τηλεφώνου..!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης