PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γιατί συνελήφθη ο Κίμων Κουλούρης, σάλος με απελευθέρωση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 20:42:15    Θέμα δημοσίευσης: Γιατί συνελήφθη ο Κίμων Κουλούρης, σάλος με απελευθέρωση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.fimes.gr/2012/01/kimon-koulouris-sunelifthi/

Τι να πρωτοπει κανεις...

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 21:30:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όταν γίνονται βουλευτές και υπουργοί σαν κ αυτόν, καταλαβαίνεις γιατί είμαστε χωμένοι μέσα στα σκ**ά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 21:35:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+100 εμεις τα μισα να καναμε ακομα στο αυτοφωρο θα ημασταν...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 21:53:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις σούβλες! Αυτόν στη μία και τον μοναχό του άλλο τόπικ στην άλλη! Άι σιχτίρ με τα μυγοχέσματα! Evil Evil Evil

Αλλά ειδικά για περιπτώσεις όπως αυτή τι να πεις? Πότε ήταν που πήγαν να σταματήσουν τον καρβέλα, αυτός δεν σταμάτησε, τον "καταδίωξαν" και στο τέλος υπέβαλλε μήνυση κι από πάνω? Στις σούβλες ρεεεεεε!!!!! Evil

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 22:15:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μου βγαινει το μ******νο στο κεντρικο του αντ1 σημερα και λεει περι συνομοσιων εναντιων του και τις λοιπες π*π*ς..

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 22:40:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, και βάφει και βλεφαρίδα ο... φρυδοκώλης! Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 02:12:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=_hvML9ASec0

Κοιτατε εδω ενα καραγκιοζη ρε...

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 02:16:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=uufZl3xH_Y4

Μιλαμε για πολυ θρασος......

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 02:37:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι τρομερο που μπορει να καταληξει η κατασταση οταν εμπλακουν οι πολιτικοι με τους μπ@τσους!
Εκρηκτικο το μειγμα! Laughing
Τι ζητησε ο ανθρωπας? 10 λεπτακια να παει το παιδι σπιτι και μετα οτι θελουν τα παιδια! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 02:52:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Ειναι τρομερο που μπορει να καταληξει η κατασταση οταν εμπλακουν οι πολιτικοι με τους μπ@τσους!
Εκρηκτικο το μειγμα! Laughing
Τι ζητησε ο ανθρωπας? 10 λεπτακια να παει το παιδι σπιτι και μετα οτι θελουν τα παιδια! Laughing

Τι να πεις και τι να πω...σε επομενο μπλοκο που θα μας σταματαν θα γινει σλογκαν...Α ρε Κουλουρης που σας χρειαζεται
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 04:04:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-Πέρασα με κόκκινο και αναλαμβάνω την ευθύνη...

Ποιά ευθύνη αναλαμβάνεις ρε μ****πανο? Που το χετε κάνει όλοι τσίχλα και το μασάτε αβασάνιστα? Αν πέρναγα το δρόμο εκείνη την ώρα και με σκότωνες ποιά ευθύνη θα αναλάμβανες? Της κηδείας μου? Για να αναλάβεις ευθύνη θεατρίνε, πρέπει να χεις αρχ**ια! Και απ'αυτό δεν διαθέτεις! Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 10:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Και μη ξεχάσουμε, στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 13:26:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ ο Λευτέρης δε ντράπηκε να βάλει και άβαταρ το 207, ο Κιμωνάκος σας πείραξε; Laughing

Για το θέμα του τόπικ, ότι και να πούμε, πλέον, είναι λίγο. σκ**ά σε 'μας, που αναθρέψαμε αυτό το σύστημα κι αυτές τις νοοτροπίες.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
NIKOLAOS (NIKOLAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye 1.6 (2008)

Ένταξη: 25 Ιαν 2011
Τόπος: Kavala

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 14:30:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Lef205 έγραψε:
Και μη ξεχάσουμε, στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ...

Π Α Σ Ο Κ Α Ρ Α πες καλυτερα και μαζι με την ψηφο παιρνουμε και το 20ρικακι απο τον παππου για το ευεργετημα που καναμε!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2012, 00:50:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Εδώ ο Λευτέρης δε ντράπηκε να βάλει και άβαταρ το 207, ο Κιμωνάκος σας πείραξε; Laughing

Για το θέμα του τόπικ, ότι και να πούμε, πλέον, είναι λίγο. σκ**ά σε 'μας, που αναθρέψαμε αυτό το σύστημα κι αυτές τις νοοτροπίες.

Απο τη μια ακους για τον ηλιθιο-διεστραμμενο Κουλουρη, απο την αλλη τον αααααλλον, τον Γιακουματο που λεει να νοικιαζουμε την Ακροπολη σε ιδιωτες..................
Μα γιατι δεν κανουμε ενα ντου στη Γ@μημ3νη τη βουλη, τι αλλο παιριμενουμε πια να κανουν?????????
Ας τους πεταξουμε στον Καιαδα, εκει αξιζει να ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2012, 01:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:

ενα συγχρονο αυτοκινητο αγορασα και εγω και παλι τα ακουω οπως ο Κιμωνακος απο τα κακα παιδια τους αστυνομικους. Laughing
Παντως οσο ακουω για αυτη την υποθεση τοσο περισσοτερο κωμικοτραγικο μου φαινεται, οτι κραταει οπλο και οτι εχει εισοδο στη βουλη σε αυτη τη Χωρα δεν κανει για τιποτα τελικα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Φεβ 2012, 08:51:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=121476&catid=4
εμπρος στο δρομο που χαραξε ο "ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε"...
περαστικα φιλαρακι...
οσο για το πρεζονι, τοσα βραχια εχει κει κοντα... Evil

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης