Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ayrton13 (Γιαννης) Μόλις έγραψα

207RC
Ένταξη: 30 Ιαν 2014 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2014, 10:24:28 Θέμα δημοσίευσης: Αρση παρακράτησης κυριότητας |
|
|
Παιδια κατ'αρχήν καλως σας βρηκα. Κατάφερα με πολυ κόπο και εξόφλησα την τράπεζα για την αγορα του αυτοκινητου μου και θελω να κάνω αρση παρακράτησης κυριότητας, αλλά η αντιπρωσοπεία που το αγόρασα εχει κλείσει, οπως και η γενικη αντιπροσωπεια (lion ελλας), ξερει κανεις τι γινεται στην συγκεκριμενη περιπτωση? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2014, 10:54:37 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αρση παρακράτησης κυριότητας |
|
|
ayrton13 έγραψε: | Παιδια κατ'αρχήν καλως σας βρηκα. Κατάφερα με πολυ κόπο και εξόφλησα την τράπεζα για την αγορα του αυτοκινητου μου και θελω να κάνω αρση παρακράτησης κυριότητας, αλλά η αντιπρωσοπεία που το αγόρασα εχει κλείσει, οπως και η γενικη αντιπροσωπεια (lion ελλας), ξερει κανεις τι γινεται στην συγκεκριμενη περιπτωση? |
Η Lion σαν εταιρία υπάρχει ακόμα, άσχετα αν δε φέρνει peugeot πλέον. Αν πας από εκεί νομίζω θα γίνει η δουλειά σου.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JDROGAS (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO
Ένταξη: 24 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 634 Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2014, 14:33:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρωτα απ'ολα δες απο που εχεις παρακρατηση.
Απο την τραπεζα η απο την πεζω.Δεν χρειαζεται τιποτε ιδιαιτερο παρα μια υπευθυνη δηλωση οτι η πεζω πχ αρει την παρακρατηση.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2014, 15:24:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μιλησα με φιλο διεκπεραιωτη μολις τωρα, αυτο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις το τελικο χαρτι που σου ηρθε απο τη τραπεζα και να πας στο υποκαταστημα του υπουργειου που εχει φακελο το αμαξι, αναγραφετε πανω στην αδεια ποιο ειναι, αρα εχεις μαζι σου αδεια κυκλοφοριας σε γνησια και φωτοτυπια, τιμολογιο αγορας, τελικο χαρτι τραπεζας και πας και τους ελς οτι εκλεισε η αντιπροσωπεια, η Lion δεν εχει καμια δουλεια εαν δεν το εχεις αγορασει απο εκει.
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ayrton13 (Γιαννης) Μόλις έγραψα

207RC
Ένταξη: 30 Ιαν 2014 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2014, 16:26:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους απάντησαν και με βοήθησαν...και εύχομαι σε όσους έχουν ανεξόφλητα τα αυτοκίνητα τους, σύντομα να τα αποπληρώσουν... Αντε γιατι μου έφυγε ο "τάκος" 4 χρόνια μέχρι να το πληρώσω το RCάκι μου  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|