PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δίπλωμα Γ' Κατηγορίας + Π.Ε.Ι.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2014, 13:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Δίπλωμα Γ' Κατηγορίας + Π.Ε.Ι. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα Very happy

Επειδή υπάρχει μια περίπτωση να αποχωρήσω από την δουλειά που βρίσκομαι τώρα (και αντιλαμβανόμενος την κατάσταση που επικρατεί στο να βρει κάποιος δουλειά) είμαι στην σκέψη να βγάλω δίπλωμα Γ' Κατηγορίας

Οι τιμές που έψαξα και βρήκα σε σχολές οδηγών στις γύρω μου περιοχές (Ν. Ιωνία, Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Ηράκλειο, Μεταμόρφωση) παίζουν γύρω στα 500 με 550 € για τη σχολή, και τα παράβολα (240€ περίπου) συμπεριλαμβάνοντας μέσα και το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.)

ανοίγω λοιπόν αυτό το τόπικ να ακούσω και τις δικές σας γνώμες
από κάποιον που έχει τέτοιου είδους δίπλωμα (ή μεγαλύτερης κατηγορίας)
αν οι τιμές που έχω βρεί ακούγονται καλές (ή να ψάξω καλύτερα)
αν αξίζει τόσο πολύ όσο λένε να πάρω ΚΑΙ το Π.Ε.Ι. (χωρίς το Π.Ε.Ι. βγαίνει γύρω στα 50 με 100€ πιο φθηνά)

και γενικά αν αξίζει να ασχοληθώ με το όλο εγχείρημα που έχω σκεφτεί...

ευχαριστώ Very happy

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2014, 14:13:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ δεν έχω αυτό το δίπλωμα, αλλά σκέφτηκα κ γω να το βγάλω. Αν μπορείς βγάλτο και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

Από τιμές κ τα σχετικά δεν ξέρω, γτ ακόμα δεν το έψαξα.

Επίσης δες κ την Δ κατηγορία (λεωφορείων), ανάλογα και τι θες βέβαια.
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2014, 17:19:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνολο 750-800 με πει ειναι κομπλε. Νομιζω χωρις το πει δεν μπορεις να μεταφερεις εμπορευματα. Μονο να οδηγεις σκετο το οχημα.. Αξιζει να το βγαλεις μαζι..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Ιαν 2014, 19:02:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο τον σεπτεβρη το πει θα ειναι υποχρεωτικο..
υπολογισε και το λαδι μαζι γτ ειναι ολοι καθικια...
μη νομιζεις οτι η αγορα εχει ελλειψη απο οδηγους πλεον..
καθε 5ετια θελει ανανεωση, 110ε περιπου..
στους μπλε μετρας πιο επισημα οταν εισαι με το ιχ..

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2014, 12:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ΠΕΙ ειναι αναγκαιο κακο.Θα σε συμβουλευα αν βγαλεις τελικα Γ κατηγοριας να μην σκεφτεις καν να μην συμπεριλαβεις και το ΠΕΙ.Οι τιμες που σου εδωσαν ειναι παρα πολυ καλες και να ξερεις οτι στο εξωτερικο το ΠΕΙ θα το χρειαστεις και αν πεις να το βγαλεις εκει τοτε θα πληρωσεις πολυυυ παραπανω για την αποκτηση του.Οι τιμες στην Ελλαδα γενικα οσον αφορα αδειες ικανοτητας οδηγων ειναι πολυ χαμηλες σε σχεση με το εξωτερικο.Οποτε αν σκεφτεσαι να ασχοληθεις επαγγελματικα με την οδηγηση,ειναι μονοδρομος το ΠΕΙ.
Και για να γινεις πιο ελκυστικος στους εργοδοτες θα σου προτεινα(αν εχεις φυσικα την οικονομικη ανεση) να κανεις μαθηματα και για ADR.Γινεσαι ενα λεβελ πανω ειδικα στο εξωτερικο που η νομιμοτητα κυριαρχει σε αντιθεση με εδω Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dimos206 (dhmos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Φεβ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Φεβ 2014, 21:02:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωτα εδω https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC4QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.mpantas.gr%2F&ei=HkTtUqGTDNSThge754GoAg&usg=AFQjCNE_EdTVn1pbEtCdaXzJv7SaVDaWpg&sig2=Y7EDw2ivtcDYkXJGtr-5pw&bvm=bv.60444564,d.ZG4

ειναι φοβερος ο τυπος πολυ μπροστα......
Εγω ολα εκει τα εχω βγαλει κ ολοι η φιλοι μου...
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Φεβ 2014, 13:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας
Με βοηθήσατε αρκετά γιατί πιάνω πρώτη φορά τον τομέα των διπλωμάτων μεγαλύτερης κατηγορίας.

τελευτάια μέρα ψαξίματος σήμερα βρήκα σήμερα σχολή στο Ν. Ηράκλειο με 420€ + 240€ τα παράβολα (συμπεριλαμβάνει και το Π.Ε.Ι.)

φίλε dimos206 ευχαριστώ πολύ αλλά μου πέφτει λίγο μακριά αυτό που μου δωσες
όπως και να χει σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου Very happy

ότι άλλη γνώμη μας δώσει κάποιος είναι ευπρόσδεκτη Very happy

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
antonis gsi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1

Ένταξη: 26 Αύγ 2013
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Φεβ 2014, 15:22:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι τιμες που πηρες ειναι πολυ καλες.
εννοειται θα βγαλεις κ το πει.
εγω εχω Γ+ΠΕΙ.
κανε μια ερωτηση λιγο στη σχολη που θα πας τι παιζει με το θεμα καρτα ψηφιακου ταχογραφου.
χρειαζεται να βγει?κ αν ναι πως κ που τη χρησιμοποιεις.
κ γω ειχα βγαλει το διπλωμα για να το χρησιμοποιησω σε δουλεια αλλα δν εκατσε κ απο τοτε δν εχω ξανασχοληθει.
αν μαθεις καμια πληροφορια ενημερωσε..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης