PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Ρυθμιση ωρας χωρις την εργοστασιακη πηγη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
filippos (Φιλιππος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Ιαν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2012, 19:02:34    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Ρυθμιση ωρας χωρις την εργοστασιακη πηγη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια, ειμαι καινούριος στο πορταλ σας και συγχαρητήρια γιατι βοηθατε πολυ σε τεχνικα θεματα εμας που δεν γνωριζουμε τοσο καλα. Θελω να σας ρωτησω κατι που εχει προκυψει και δεν ξερω τι να κανω. Εχω ενα rallye 207 στο οποιο του αλλαξα την εργοστασιακη πηγη(μαζι με τα ηχεια και εναν ενισχυτη) με μια αλλη γνωστη μαρκα σε ενα συνοικιακό μαγαζι που ασχολειται με τετοια . Το αυτοκινητο για καποιους λογους εμεινε απο μπαταρια μετα απο καιρο..Αφου λυθηκε αυτο το προβλημα παρατηρησα πως το ρολοι ειχε απορυθμιστει. Το πηγα σε αυτον που εβαλε την καινουρια πηγη αλλα και στην αντιπροσωπεια για να δω πως μπορω να φτιαξω παλι το ρολοι απο την καινουρια πηγη. Τελικα δεν καταφεραμε κατι. Αυτο που μου προτεινε αυτος που εκανε την εγκατασταση ηταν να αγορασω extra εναν ανταπτορα ο οποιος οπως μου ειπε θα εκανε το χειριστηριο που εχει στο τιμονι να λειτουργήσει (δεν το ειχα εγαταστησει απο την αρχη λόγω κοστους με αποτελεσμα να μην λειτουργει καθολου το χειριστηριο μεχρι τωρα). Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν η τιμη απο 160-180 ευρω που μου ειπε ο ανθρωπος ειναι λογικη, και αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να δουλεψει το χειριστηριο αυτο καθως και να ρυθμισω ξανα το ρολοι και να αποφυγω εν τελη την αγορα αυτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2012, 19:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλιππε η καλυτερη για μενα λυση ειναι να βγαλεις την πηγη,να βαλεις την μαμα,να ρυθμισεις ωρα και να ξαναβαλεις την πηγη σου.αλλη λυση σε μια αντιπροσωπια να σου ρυθμισουν με το κομπιουτερ την ωρα(νομιζω γινεται.
παντως με τα χειριστηρια στο τιμονι δεν ξερω να μπορεις να ρυθμισεις ωρα.απλα θα αλλαζεις σταθμους και θα αυξομειωνεις την ενταση.εγω στην θεση σου θα εκανα το πρωτο,ετσι κι αλλιως σπανια βγαζεις τον πολο απο την μπαταρια..

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
filippos (Φιλιππος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2012, 20:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε ευχαριστω πολυ φιλε. Αυτο ειναι αληθεια πως δεν το ειχα σκεφτει
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 11:14:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους
Είχα και εγώ αυτό το θέμα με την ώρα όταν αντικατέστησα το μαμα cd με οθόνη. Ο τεχνικός έβαλε το μαμα cd στο ''ντουλαπάκι'' κάτω απο το τιμόνι, κόψαμε το ''πορτάκι'' του με σκοπό να εξέχει και να έχω πρόσβαση στο cd.Αν θες σου βάζω και photo για το σημείο που τοποθετηθηκε. Όσο για τον αντάπτορα του τηλεχειστηρίου στο τιμόνι και εμένα κάπου τόσα μου ζητήσανε!
Επιστροφή στην κορυφή
filippos (Φιλιππος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2012, 20:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο με το σημειο το καταλαβα νομιζω αλλα ειναι πρακτικο ν εχεις δυο πηγες? Αν καταλαβα καλα τι εννοεις βεβαια
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Ιαν 2012, 13:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την δεύτερη πηγή (μαμα cd) την έχω αφήσει χωρίς να δίνει ήχο πουθενά,έχει πρόσβαση μόνο στις ρυθμίσεις της οθόνης αυτοκινήτου Wink
Και πίστεψε με οτι δεν ενοχλεί καθόλου εκει που βρίσκεται,επειδή εγω στην αρχή νόμιζα οτι θα έβρισκε στα γόνατά μου αλλά καμιά σχέση!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης