PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ρουλεμάν σε S2 Rallye;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 17 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2012, 00:28:32    Θέμα δημοσίευσης: ρουλεμάν σε S2 Rallye; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόσφατα ακουγότανε ένας περίεργος μεταλλικός ήχος από τον πίσω άξονα (δεν ήμουν σίγουρος σε πιο ακριβώς σημείο).

Στο συνεργείο που το πήγα, ο μηχανικός το έκανε βόλτα και είναι σχεδόν βέβαιος πως είναι από την πίσω δεξιά ρόδα και πως συγκεκριμένα είναι το ρουλεμάν. Του ζήτησα να το παραγγείλει για να το φτιάξουμε αλλά έπειτα έμαθε πως δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι σχετικά με το αν το αμάξι έχει ρουλεμάν ή αν θέλει άλλαγμα ολόκληρο το μουαγιέ πίσω! Και αν είναι μουαγιέ, το μαλλί θα μου πάει 130 ευρώ (σε σχέση με το ρουλεμάν που έχει 50...) Ξέρει κάποιος στα σίγουρα αν το ραλλάκι έχει ρουλεμάν που να μπορούν να αλλαχθούν 'χωριστά' πίσω; Μιλάω για 1.6lt, 16V, 120HP, μοντέλο 06/2003.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kaulogazos (Kokos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2012, 01:19:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εννοειται φιλε μου εχει ρουλεμαν πισω κ αριστερα κ δεξια..να εχει αρπαξει μουαγιε λιγο δυσκολο..Ρωτα κ σε κανεναν αλλο μηχανικο,αν δεν εισια κολλητος με αυτον που πηγες..

Kaulogazos speaking... 0-400 tune 2 race RULES!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 17 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2012, 01:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπα ότι θα το πάω, και αν είναι ρουλεμάν, το αλλάζουμε. Αλλιώς θα περιμένει. Ευτυχώς που είναι ρουλεμάν πάντως.

Ο μηχανικός δεν είναι γνωστός μου, αλλά είναι ο μόνος που έδωσε βάση και το κοίταξε πραγματικά. Άλλοι μου λέγανε ότι είναι φυσιολογικό αυτό που άκουγα ή ότι φταίει η 'πολύ σκληρή' PS ανάρτηση και κάτι τέτοιες π......ς
Επιστροφή στην κορυφή
kaulogazos (Kokos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2012, 02:14:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα ακουγεται ενας μεταλλικος θορυβος αλλα δεν ειναι απο τα ρουλεμαν ειναι απο την μια αντιστρεπτικη στο αριστερο ακρο εχει φαγωθει το σημειο που εφαπτεται αλλα δεν εχει θεμα απλως ακουγεται σε κανα ταφο..κατα τα αλλα τον εφτιαξα απο την αρχη σε τορνο με διπλα πουκαμισα ατσαλινα SKF κ ρουλεμαν Peugeot..Δεν χαλαει ποτε ξανα.. Thumbs Up Thumbs Up

Kaulogazos speaking... 0-400 tune 2 race RULES!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2012, 10:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην τρελαίνεσαι!!! Το κιτ της SNR περιλαμβάνει πίσω ρουλεμάν και μουαγιέ ΜΑΖΙ (έρχεται το μουαγιέ με πρεσσαρισμένο το ρουλεμάν πάνω του, έτοιμο να φορεθεί). Και με κόστος περι τα 35-40ευρώ από Ντίνο.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 09:49:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψάχνω μπροστινά ρουλεμάν τροχών για 106 S16, με κώνο στο σημείο επαφής με το ημιαξόνιο.

Έχει κάποιος τον κωδικό?

Ακόμα και με πλαίσιο, δεν έχω καταφέρει να βρω τα σωστά.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 10:25:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

wait Πέτρο... πάω να τσεκάρω στας γενικάς αποθήκας Smile

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 10:41:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, Πετράν, βρέθηκε άκρη.

Έχω ένα ρουλεμάν εμπρός τροχού της SNR (από Ντίνο) και ένα μουαγιέ (Peugeot GP).

Καταρχήν, ο κώνος που κάνει το ημιαξόνιο έρχεται και φωλιάζει στο μουαγιέ (και όχι στο ρουλεμάν). Οπότε για να συνεργαστούν τα κωνικά ημιαξόνια με τα άκρα σου, θα πρέπει να αλλάξεις ΚΑΙ μουαγιέ (εκτός κι αν φοράς ήδη κωνικά).

Κωδικοί:

Ρουλεμάν εμπρός τροχού (SNR): GB.40547.S01

Moyeu Roue (Peugeot Genuine Parts): 3307.76

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2012, 10:29:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thank you Γιάννη, έδωσες τη λύση. Thumb Left

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης