PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ουκ εν τω πολλώ το ευ (ή μήπως όχι;)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 21:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Ουκ εν τω πολλώ το ευ (ή μήπως όχι;) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντας μέλος του club εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και έχοντας διαβάσει άπειρες συζητήσεις περί μετατροπών και βελτιώσεων, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σχετικές σκέψεις μου και να σας θέσω το εξής ερώτημα: ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο βελτιώνετε το 206 σας; Χρειάζεστε πραγματικά αυτό το κάτι παραπάνω ή απλώς το κάνετε για επίδειξη, να πουλήσετε μούρη; Τα 75 άλογα δε σας αρκούν για να κινείστε με αξιοπρέπεια ή απλώς θέλετε να είστε ο γρηγορότερος στα φανάρια;

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για να σας βάλω και στο κλίμα του τόπικ...
Πιστεύω ότι οποιαδήποτε βελτίωση γίνεται στο αυτοκίνητό μας, είτε αισθητική, είτε ηχητική, είτε μηχανική πρέπει πρώτα απ'όλα να εξυπηρετεί κάποια ανάγκη και να μας είναι χρήσιμη. Βάζω π.χ. μια αεροτομή γιατί θέλω να κάνω το 206 μου πιο όμορφο. Ή βάζω σκούπα για να έχω λίγο καλύτερο άνοιγμα και λίγο πιο στρωτή συμπεριφορά του κινητήρα. Παραδείγματα φέρνω, μην το δέσετε και κόμπο... Smile Ωραία μέχρι εδώ; Μέχρι εδώ συμφωνώ κι εγώ...

Εκεί που δε συμφωνώ είναι όταν η βελτίωση γίνεται αυτοσκοπός. Όταν γίνεται μόνο και μόνο για επίδειξη χωρίς να εξυπηρετεί κάποια πραγματική ανάγκη (την ανάγκη για επίδειξη τη θεωρώ προσωπικά αρρώστεια). Και πολύ περισσότερο όταν γίνεται μονομερώς και χωρίς λογικές βάσεις. Δε λέω, είναι εθισμός να βάζεις όλο και περισσότερα πράγματα στο αυτοκίνητό σου, όμως για κάτσε λίγο και σκέψου: τα χρειάζεσαι πραγματικά όλα αυτά; Και πολύ περισσότερο αν πρόκειται για μηχανική βελτίωση: είσαι ικανός για μια βελτίωση;

Ο ανθρωπος από τη φύση του είναι ανικανοποίητος και ζηλιάρης... (ειδικά άμα είναι και αγοράκι Wink ). Όμως μην ξεχνάτε ότι το αυτοκίνητο και η οδήγηση δεν είναι πάντα παιχνίδι και πολλές φορές κρύβουν κινδύνους που καμιά φορά σε εκπλήσσουν ακόμα κι όταν οδηγάς για χρόνια. Βαρέθηκα να βλέπω νέα παιδιά να σκοτώνονται μόνο και μόνο επειδή ήθελαν να δουν ποιος ήταν ο πιο γρήγορος. Βαρέθηκα να σταματάω στο φανάρι και δίπλα μου να με ξεκουφαίνει ο τύπος ο οποίος έχει το παράθυρο ανοιχτό μόνο και μόνο για να τον ακούω εγώ ενώ έχει π.χ. παγώσει από το κρύο ή δεν μπορεί να οδηγήσει από τη φασαρία. Και ποιος μου λέει ότι η δυνατή μουσική δεν επηρεάζει την ικανότητα συγκέντρωσης στην οδήγηση; Όποιος το πει αυτό κατ'εμέ ψεύδεται. Βαρέθηκα να βλέπω τύπους με Saab 9-3 Aero που δεν ξέρουν τι θα πει υποστροφή και τι υπερστροφή. Και βαρέθηκα όσους το παίζουν ξερόλες αλλά στην πραγματικότητα τα μόνα που ξέρουν περιορίζονται στην καμπίνα των επιβατών.

Ελπίζω να καταλάβατε την ιδέα γύρω από το τόπικ μου. Προς Θεού, δεν κατακρίνω κανένα ούτε σας λέω μη βελτιώνετε τα αυτοκίνητά σας. Θέλω μόνο να εκφράσω μια λίγο αντίθετη άποψη από την επικρατούσα. Θέλω να μάθω το γιατί. Και πολύ περισσότερο να σας βάλω κι εσάς τους ίδιους να το σκεφτείτε αυτό. Γιατί;

Αυτά. Ευχαριστώ όποιον έφτασε μέχρι αυτή τη γραμμή και έβαλε λίγο το μυαλό του να σκεφτεί...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 21:40:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τιποτα αλλο εκτος απο το : I AGREE !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2003, 10:22:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ συμφωνώ μαζί σου. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας έχουμε βαρεθεί τους καραγκιόζηδες που αναφέρεις. Όσο για τη βελτίωση που κάνει ο καθένας (νορμάλ άνθρωπος πάντα) πιστεύω ότι κατά ένα 99% το κάνει για τον εαυτό του και σε ένα 1% για το βλέπουν και οι άλλοι (είμαστε άνθρωποι πάνω απόλα). Τώρα για το είδος της μετατροπής αυτό είναι το πιο υποκειμενικό πχ εγώ θέλω 19αρες ζάντες φουσκώματα και αεροτομές, άλλος θέλει μόνο αεροτομή κλπ. Το θέμα είναι αυτό που κάνεις να σου αρέσει εσένα και να το ευχαριστιέσαι και να μην σκέφτεσαι το τι θα πουν οι άλλοι ή πως θα σε δουν.

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2003, 20:12:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστόοοοοος ο Αντώνης!!! Ειδικά μετά το Fast and furious έγινε το ξέσπασμα!!! Έμαθαν όλοι τα νεον, τα τρελά πειράγματα κτλ. κτλ, και το χειρότερο...το παίζουν όλοι ειδήμονες!!! Έχω ακούσει κάτι συζήτησεις στα "γνωστά" σημεία και κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που ξέρω!!! Και το αποτέλεσμα??? Κάτι "πανηγύρια" που έχουν κατακλύσει τους δρόμους μας και καμιά φορά δεν ξεχωρίζεις και τι΄μάρκα είναι...ΕΛΕΟΣ...Εντάξει οι μικροαλλαγές τύπου αεροτομή, ελατήρια κτλ. αλλά μέχρι εκεί!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 00:29:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντωνη, σωστος εισαι, οπως το θετεις. Αλλα η αποψη μου συγκλινει με του Κυριακου... Επιασες το θεμα με την υποθεση οτι αυτοι που βελτιωνουν το κανουν κυριως για επιδειξη και ισως και λογω της "ανικανοποιητης" φυσης μας..

Εγω αν τα βαλω ολα με σειρα προτεραιοτητας εχω:

1) Αρρωστια να κανω το οτιδηποτε να δουλευει στο maximum. Αυτο ισχυει σε μενα για ολους τους τομης της ζωης για παραδειγμα απο pc's με overclocking και tweeking μεχρι τα μηχανικα μερη του αυτοκινητου. Αυτο εγω το εχω πανω απο ολα σε προτεραιοτητα 75%.
3) Να μ'αρεσει ΕΜΕΝΑ το αυτοκινητο μου οπως ειναι εμφανισιακα αλλα και οπως αποδιδει στο δρομο. 20%
2) Το ανικανοποιητο επιδοσεων (Παλια αυτο επαιζε γυρω στο 30-40% τωρα στο 5%)
4) Επιδειξη σε τριτους: 0% - γιατι πολυ απλα δεν μ'ενδιαφερει. ΑΝ τυχει οι αισθητικες μου επιλογες του (2) να συμπεσουν με την αισθηση της ομορφιας που εχει καποιος 3ος, so be it. Αλλα οι παρεμβασεις μου δεν ειχαν ποτε αυτο το ρολο. Μαλιστα θα ελεγα οτι εχω κανει και αντιαισθητικες/αντικοινωνικες επιλογες μονο και μονο για να ικανοποιησω τα 2 παραπανω. Απο επιδοσεις, σε μια εποχη οπου ολοι οι γρηγοροι εχουν τουλαχιστον 100 αλογα, εγω δεν εχω ουτως η αλλως τιποτα αξιολογο να επιδειξω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 10:13:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να εκφέρω την άποψη μου απο την άποψη μιας κραυγαλέας μηχανικά μετατροπης-βελτίωσης..

Το έχω κάνει με γνώμονα την πρωσοπική ικανοπόίηση.. Σαν 1400 το αυτοκίνητο μου κινούτανε αξιοπρεπέστατα απλα δέν μου έφτανε. Ζώντας στο Πήλιο οι προκλήσεις Πολλές και η όρεξη για γρήγορη οδήγηση ακόμα περισότερες... Βρήκα και την ευκαιρία... Μοτερ καινούριο απο το εργοστάσιο με 0 χλμ.. Βρήκα συνεργείο που εξετέλεσε την εγχείριση χωρίς παρατράγουρα... Οικονομιες έκανα για να το καταφέρω και το έκανα... Δεν μ'αρεσει η επείδηξη άσχετα με το αν παίζω "ξυλο" σε καμια διαδρομή... Το κάνω για μένα όχι για να αποδείξω στον άλλον ποσο γρήγορος είμαι. Δοκιμάζω τα ορια μου την αντοχή μου το αυτοκίνητο μου.. Ε!! και να χάσω... δεν θα πεθάνω κιολας...

Η κουλα κατ'εμε είναι το αυτοκίνητο που το εφερα εκεί ποθ ακόμα και τώρα μετα απο 5 χρόνια παρουσίας στον γκαράζ μου να μπαίνω μέσα το πρωι.. να το βλέπω ακόμα ολοκαινουριο... να γουστάρω να κα**ωνω γιατί πάνω απ'ολα έχει την δικιά μου πινελιά και υπογραφή. Όπως και να το κάνω είναι η μουρλα μου και την έχω κάνει πραγματικότητα...

Το τι θα πεί ο κόσμος απλα ΔΕΝ με απασχολει... Τι και αν ειναι άπλυτο δέν με πειράζει... με σκόνη 'η χωρις πάλι τα γούστα μου και τα κέφια μου τα κάνει...

Όντας μέλος αυτου του club απο την αρχη, ποτέ δεν ειδα αλλα μέλη ανταγωνιστικα και αυτοί που με ξέρουν το διαβεβαιώνουν.

Είναι μια τρέλλα ειναι ένα πάθος ετσι το βλέπω... ΕΠικίνδυνο σίγουρα για αυτο θέλει και σεβασμό... Τώρα πλέον δεν μου επιτρέπεται να καθομαι στο τιμόνι και να παλιμπαιδίζω... έχω σκωτοθεί σε χρόνο dt . Απλά με προκαλεί... και έτσι το Φοράω και φεύγω

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 19:47:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοειται πως ο,τι κανουμε στις πεζαρες μας και γενικοτερα στα αυτοκινητα μας πρεπει πρωτα να ικανοποιει εμας και μονο εμας και δευτερον απλα εμας!!! Σιγουρα κοιταμε και τις αντιδρασεις του κοσμου αλλα αυτο ειναι αμελητεο...Απλα πιστευω οτι αυτο το thread εχει ως σκοπό να "χτυπησει" αυτους που βελτιωνουν τα αυτοκινητα τους με ενα και μονο σκοπο...τον εντυπωσιασμο!!! Εχω δει πολλα αυτοκινητα "δρακους" (ετσι αποκαλουμετα υπορβολικα και κακογουστα βελτιωμενα στην πατριδα μου στον Πυργο Ηλειας) και θυμαμαι ενα συμβαν...Ηταν ενας τυπος με ενα swift (που ο Θεοσ να το κανει swift ετσι οπως ηταν) και σταθηκε διπλα μου...μου επαιζε κατι ξερογκαζιες...με κοιταγε, με ξανακοιταγε αλλα εγω τιποτα!!! Δεν μπορουσα καν να φανταστω τι θα μπορουσε να κρυβει απο κατω ο τυπος...Και τι ηταν ρε παιδια??? Ενα απλο 1300!!!Ετυχε να κατσουμε στην ιδια καφετερεια με το παιδι και τον ρωτησα...Τστστσ...μηπως μερικοι νομιζουν πως τα σποιλερ και ολα αυτα τα αυτοκολλητα και τα λαμπακια δινουν αλογα???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 20:01:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Εννοειται πως ο,τι κανουμε στις πεζαρες μας και γενικοτερα στα αυτοκινητα μας πρεπει πρωτα να ικανοποιει εμας και μονο εμας και δευτερον απλα εμας!!! Σιγουρα κοιταμε και τις αντιδρασεις του κοσμου αλλα αυτο ειναι αμελητεο...Απλα πιστευω οτι αυτο το thread εχει ως σκοπό να "χτυπησει" αυτους που βελτιωνουν τα αυτοκινητα τους με ενα και μονο σκοπο...τον εντυπωσιασμο!!! Εχω δει πολλα αυτοκινητα "δρακους" (ετσι αποκαλουμετα υπορβολικα και κακογουστα βελτιωμενα στην πατριδα μου στον Πυργο Ηλειας) και θυμαμαι ενα συμβαν...Ηταν ενας τυπος με ενα swift (που ο Θεοσ να το κανει swift ετσι οπως ηταν) και σταθηκε διπλα μου...μου επαιζε κατι ξερογκαζιες...με κοιταγε, με ξανακοιταγε αλλα εγω τιποτα!!! Δεν μπορουσα καν να φανταστω τι θα μπορουσε να κρυβει απο κατω ο τυπος...Και τι ηταν ρε παιδια??? Ενα απλο 1300!!!Ετυχε να κατσουμε στην ιδια καφετερεια με το παιδι και τον ρωτησα...Τστστσ...μηπως μερικοι νομιζουν πως τα σποιλερ και ολα αυτα τα αυτοκολλητα και τα λαμπακια δινουν αλογα???

το θεμα εχει συζητηθει ευρέως (ποιος Εβραίος;; Laughing ) και το forum εχει αποφανθει τελεσιδικα πως συγκεκριμενες αισθητικες καγκουρο και μη βελτιωσεις δινουν συγκεκριμενα αλογα και κιλα ροπης. Laughing Laughing οποτε αυτο ειναι δεδομενο! Laughing Laughing
ανετρεξε σε παλιa posts για να ενημερωθεις για τα ειδη βελτιωσης και τα αλογα που δινει το καθενα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 20:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να 'σαι καλα ρε Δημητρη...ακόμα γελαω... Laughing Laughing Laughing

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 21:10:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ξεχνάτε επίσης πως και η δυνατή (τόσο στην ένταση όσο και στο ρυθμό) μουσική δίνει κάποια επιπλέον χλγμ ροπής, ειδικά αν είναι τραγούδια σχετικά με οδήγηση, αυτοκίνητο, αυτοκινητόδρομους κλπ Laughing Laughing Laughing

Και μια και το ρίξαμε στο χιούμορ (όπως πάντα βέβαια Razz ) ακούστε τί έκανα τις προάλλες σε ένα 307 1.6:

Σταματημένος στο φανάρι εγώ, σκάει δίπλα μου ένα 307 τούμπανο και όλο φασαρία. Με κοιτάει ο τύπος, τον κοιτάω κι εγώ, δίνει κανά δυο ξερογκαζιές, λέω τι θέλει τώρα ο π@π@ρ@ς (βράδυ ήταν και γυρνούσα από τη δουλειά οπότε καταλαβαίνετε την κατάσταση των νεύρων μου) και με το που ανάβει το πράσινο τον βλέπω να δίνει. Ε, δίνω κι εγώ, βγαίνω μισή καρότσα μπροστά (!) αλλά μετά άρχισε να με φτάνει. Στο επόμενο φανάρι μας πιάνει κόκκινο και σταματάμε πάλι δίπλα δίπλα. Κατεβάζει αυτός το παράθυρο όπως κι εγώ και τον ρωτάω:

"Φιλαράκι τι είναι; 1600;"
"Ναι", μου λέει.
"Φτιαγμένο;"
Κουνάει το κεφάλι χαμογελώντας και με ρωτάει: "Εσένα;"
"1100" απαντάω

Που να δείτε τη φάτσα του εκείνη την ώρα! Laughing Laughing Laughing
Δε νομίζω να κοιμήθηκε ήσυχα εκείνο το βράδυ....

Πάντως παίδες χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί μου, τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα της επίδειξης. Και να πω ότι αυτοί που επιδεικνύονται είχαν και κάτι αξιόλογο να επιδείξουν... να πω εντάξει. Αλλά να μου επιδεικνύεις το Lada σου ή το Ibiza Turbo 16V Cupra Sport Power Tuned Modified και δε συμμαζεύεται, ε, κοίτα στον καθρέφτη σου, έρχεται μια Μ5 και μας κάνει σκόνη και τους δυο... Exclamation

Παράθεση:
netblaster έγραψε:

Απλα πιστευω οτι αυτο το thread εχει ως σκοπό να "χτυπησει" αυτους που βελτιωνουν τα αυτοκινητα τους με ενα και μονο σκοπο...τον εντυπωσιασμο!!!

Φίλε Γιώργο έπιασες ακριβώς τις σκέψεις μου... Το κακό έχει παραγίνει πλέον και τα "φτιαγμένα" που κυκλοφορούν στο δρόμο είναι περισσότερα από τα νορμάλ, λες και είναι κάποιου είδους μόδας!
"Τι θα φορεθεί φέτος χρυσή μου;"
"Χρυσή μου κάτι άκουσα για 17άρες ζάντες με 235/35/17 λάστιχο και φωτιζόμενα πιτσιλιστίρια, καθρέφτες, μαρσπιέ, χερούλια, κεραία, αεραγωγούς, εξάτμιση και μπάρες οροφής. Τα φώτα είναι πολύ της μόδας φέτος!"

Από την άλλη γουστάρω πολύ αυτούς που φτιάχνουν ένα αυτοκίνητο και χαίρεσαι να το βλέπεις. Όταν έχεις γούστο και την ψάχνεις πριν κάνεις οποιαδήποτε μετατροπή τότε να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρεστό όχι μόνο σε σένα αλλά και στους υπόλοιπους (είτε αυτό είναι ο σκοπός σου είτε όχι). Όταν μπαίνει στη μέση το μεράκι, το πάθος για την οδηγική απόλαυση και πάνω από όλα η σωστή κρίση, τότε ναι φιλοι μου, έχουμε κάτι να επιδείξουμε...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 21:33:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
"1100" απαντάω

Ακομα δεν μπορω να φανταστω την εκφραση του τυπου μολις ακουσε 1100?!?!? Λετε αν βαλω ενα subακι πισω να μου δινει τιποτα???

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Νοέ 2003, 01:56:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουκ εν τω πολλώ το ευ!
Αρχαίο και διαχρονικό.

Μπράβο παιδιά! Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Νοέ 2003, 08:29:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Μην ξεχνάτε επίσης πως και η δυνατή (τόσο στην ένταση όσο και στο ρυθμό) μουσική δίνει κάποια επιπλέον χλγμ ροπής, ειδικά αν είναι τραγούδια σχετικά με οδήγηση, αυτοκίνητο, αυτοκινητόδρομους κλπ Laughing Laughing Laughing

Και μια και το ρίξαμε στο χιούμορ (όπως πάντα βέβαια Razz ) ακούστε τί έκανα τις προάλλες σε ένα 307 1.6:

Σταματημένος στο φανάρι εγώ, σκάει δίπλα μου ένα 307 τούμπανο και όλο φασαρία. Με κοιτάει ο τύπος, τον κοιτάω κι εγώ, δίνει κανά δυο ξερογκαζιές, λέω τι θέλει τώρα ο π@π@ρ@ς (βράδυ ήταν και γυρνούσα από τη δουλειά οπότε καταλαβαίνετε την κατάσταση των νεύρων μου) και με το που ανάβει το πράσινο τον βλέπω να δίνει. Ε, δίνω κι εγώ, βγαίνω μισή καρότσα μπροστά (!) αλλά μετά άρχισε να με φτάνει. Στο επόμενο φανάρι μας πιάνει κόκκινο και σταματάμε πάλι δίπλα δίπλα. Κατεβάζει αυτός το παράθυρο όπως κι εγώ και τον ρωτάω:

"Φιλαράκι τι είναι; 1600;"
"Ναι", μου λέει.
"Φτιαγμένο;"
"1100" απαντάω

Που να δείτε τη φάτσα του εκείνη την ώρα! Laughing Laughing Laughing
Δε νομίζω να κοιμήθηκε ήσυχα εκείνο το βράδυ....

Πάντως παίδες χαίρομαι που συμφωνείτε μαζί μου, τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα της επίδειξης. Και να πω ότι αυτοί που επιδεικνύονται είχαν και κάτι αξιόλογο να επιδείξουν... να πω εντάξει. Αλλά να μου επιδεικνύεις το Lada σου ή το Ibiza Turbo 16V Cupra Sport Power Tuned Modified και δε συμμαζεύεται, ε, κοίτα στον καθρέφτη σου, έρχεται μια Μ5 και μας κάνει σκόνη και τους δυο... Exclamation

Παράθεση:
netblaster έγραψε:

Απλα πιστευω οτι αυτο το thread εχει ως σκοπό να "χτυπησει" αυτους που βελτιωνουν τα αυτοκινητα τους με ενα και μονο σκοπο...τον εντυπωσιασμο!!!

Φίλε Γιώργο έπιασες ακριβώς τις σκέψεις μου... Το κακό έχει παραγίνει πλέον και τα "φτιαγμένα" που κυκλοφορούν στο δρόμο είναι περισσότερα από τα νορμάλ, λες και είναι κάποιου είδους μόδας!
"Τι θα φορεθεί φέτος χρυσή μου;"
"Χρυσή μου κάτι άκουσα για 17άρες ζάντες με 235/35/17 λάστιχο και φωτιζόμενα πιτσιλιστίρια, καθρέφτες, μαρσπιέ, χερούλια, κεραία, αεραγωγούς, εξάτμιση και μπάρες οροφής. Τα φώτα είναι πολύ της μόδας φέτος!"

Από την άλλη γουστάρω πολύ αυτούς που φτιάχνουν ένα αυτοκίνητο και χαίρεσαι να το βλέπεις. Όταν έχεις γούστο και την ψάχνεις πριν κάνεις οποιαδήποτε μετατροπή τότε να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι αρεστό όχι μόνο σε σένα αλλά και στους υπόλοιπους (είτε αυτό είναι ο σκοπός σου είτε όχι). Όταν μπαίνει στη μέση το μεράκι, το πάθος για την οδηγική απόλαυση και πάνω από όλα η σωστή κρίση, τότε ναι φιλοι μου, έχουμε κάτι να επιδείξουμε...

και μετα ερχεται ενα f-16 και περναει και τους 3!
παλι δε λεει τιποτα αυτο.
ο καθενας ο,τι μπορει κανει , το μυστικο ειναι να τα..." βαζεις " με τυπακια στα μετρα σου.
ακομα και κακα κιτρινωπα ραλακια στο δρομο ξερουν τι κυκλοφορει και δεν τα βαζουν με αμαξια αλλης κλασης. γιατι ; πολυ απλα . ειναι αλλη κλαση.
ο καθενας "παιζει" με τα παιδακια της ηλικιας του.

παντως το σπαστικοτερο απο ολα ειναι να γινεται παιχνιδι μεταξυ 2 και να ερχεται φουριοζος απο πισω αλλος και να περναει ολο χαμογελο.
ενταξει ρε μεγαλε το ξερουμε πως εισαι γρηγορος. αντε βρες κανενα στα μετρα σου να παιξεις.
οπως ενα uno (πιθανα τετραπεταλουδο, αν κρινω απο το θορυβο) τις προαλλες που ασχοληθηκε με ταπεινα 206 και punto Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Νοέ 2003, 12:32:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η καλύτερη βελτίωση που μπορείς να κάνεις , είναι να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι καλύτερο !!!!!

Laughing Laughing

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2003, 00:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Η καλύτερη βελτίωση που μπορείς να κάνεις , είναι να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι καλύτερο !!!!!

Laughing Laughing

ε οχι και καλυτερο αυτο το...χρεπι.! Silly Silly Silly Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2003, 00:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε, ναι ντε! Άσε που δεν έχει και οροφή κιόλας! Τσκ, τσκ, τσκ... Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Νοέ 2003, 13:05:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:

Laughing Laughing

Τωρα μας κολαζεις...Για κατι τετοιο δεν φτανει μονο το "να πουλησεις" αλλα περιλαμβανεται και η παραβαση της εντολης "ου κλεψεις"...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης