Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DimiP Άντε γεια !!!
Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Απρ 2002, 20:49:40 Θέμα δημοσίευσης: Λιπαντικά |
|
|
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ) ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ FORUM ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑ ΜΕΛΗ.<br>ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ SITE THS ΜΟΤUL (YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ COPYRIGHT)<br>ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΕΞΗΣ: <br><br>1)<br>MOTUL 300V LE MANS 15W/60 100% Synthetic Ester<br>API SH / CF, CCMG G4 / PD2<br>Λιπαντικό για ακραίες συνθήκες, για κινητήρες με ακραίες μετατροπές και τεράστιες ιπποδυνάμεις. Κατάλληλο για αγώνες πολύ μεγάλης διάρκειας σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος. Πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και πολύ μικρή κατανάλωση (κάψιμο) λιπαντικού. Τα εργαστηριακά τέστ απέδειξαν ότι το λιπαντικό φιλμ του 300V LE MANS παρουσιάζει κατά 23% μεγαλύτερη αντοχή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις σε σχέση με ένα 100% συνθετικό λιπαντικό ιξώδους 10W/60. Χρησιμοποιείται από: NISOM, VENTURI, COURAGE Competition, Quagliozzi HONDA, κ.ά.<br>Συσκευασία: 2 lt <br><br> --------------------------------------------------------<br><br>2)<br>MOTUL 300V<br>COMPETITION 15W/50<br>100% Synthetic Ester<br>API SH / CF, CCMG G4 / PD2<br>Το λιπαντικό θρύλος στον διεθνή αγωνιστικό χώρο. Τεράστια αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, καταπονήσεις και στροφές των αγωνιστικών κινητήρων. Κατάλληλο για κάθε είδος αγώνων και κινητήρων. Μεγάλη διάρκεια ζωής και μικρή κατανάλωση (κάψιμο) λιπαντικού. Ιδανικό για αγώνες μεγάλης διάρκειας. Χρησιμοποιείται από: JAGUAR, NISMO, VENTURI, BMW France, TOYOTA France, Kremer PORSCHE, LARBRE Competiotion, COURAGE Competition, Dessoude NISSAN, Sonauto PORSCHE.<br>Συσκευασία: 2 lt <br><br> --------------------------------------------------------<br><br>3)<br>MOTUL 300V<br>CHRONO 10W/40<br>100% Synthetic Ester<br>API SH / CF, CCMG G4 / PD2<br>Ένα νέο μέλος της οικογένειας 300V. Το ιξώδες 10W/40 το καθιστά το καταλληλότερο για αγώνες μέσης διάρκειας (π.χ. μονοήμερα rally) και για χειμερινούς αγώνες. Λόγω του χαμηλού ιξώδους του, προσφέρει ευστροφία και αισθητή αύξηση ιπποδύναμης λόγω μείωσης των υδροδυναμικών απωλειών, καθώς και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Ιδανικό για αυτοκίνητα με υδραυλικό σύστημα ρύθμισης των βαλβίδων και για αυτοκίνητα με μικρές ανοχές στον κινητήρα (π.χ. Group N). Το ιδανικό 300V για σπορ πολυβάλβιδα GTi και turbo Αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Χρησιμοποιείται από την PORSCHE.<br>Συσκευασία: 2 lt<br> --------------------------------------------------------<br><br>Ο ΦΙΛΟΣ VINI ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ CHRONO,<br>ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ MOTUL H ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ?<br>VINI, ΒΡΗΚΑ ΤΑ COMPETITION 15W50 ME 16,3 E / 2LT ΣΤΟ OTOMOTO (ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...)<br>ΚΑΙ ΤΑ LEMANS 15W60 ME 24 E/2LT.<br>ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ?<br>ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ CHRONO ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ.<br>VINI ΤΟ 10W40 ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ 206 ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ? ΤΟ COMPETITION ME 15ς50 ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ 16 Ε/2ΛΤ?<br> <p>DimiP says: Don't try to catch me!Just say so and ...i'll let you!</p><i></i> |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
zpoul (Ζαννής) Νέος χρήστης
Peugeot 207 CC SPORT PACK 150
Ένταξη: 24 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 72 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Απρ 2002, 23:37:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ PEUGEOT ΣΑΣ. MOTUL, ELF, SHELL, BP, TOTAL, |
|
|
Το ΠΕΖΑΚΙ μου ξεκίνησε με SHELL, συνέχισε με CASTROL και τώρα πάλι λιπαίνεται με SHELL (όλα ημισυνθετικά), ανάλογα με το κατάστημα που το πήγαινα για service. Είμαι άσχετος από λάδια αλλά δεν κατάλαβα καμία διαφορά μεταξύ των δύο εταιριών. Αναρωτίεμαι επομένως χρησιμοποιώντας λάδι καλύτερης ποιότητας (και τιμής προφανώς) τι μπορώ να πετύχω σε έναν 8 βαλβιδό κινητήρα παλίας σχετικά τεχνολογίας;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster
Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
konstantinos Τρελλαμένο μέλος
Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 918 Τόπος: Μελίσσια
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Peugeot 206 XS evo2
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!
*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 09:42:26 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τάσο καλημέρα, |
|
|
ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΝΑΞΟ! ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ!
ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ MOTUL ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗ SIDOBRE....ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΨΑΞΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΑΥΤΑ....
ΕΡΩΤΗΣEIΣ ΠΡΟΣ SIDOBRE: 1. ΠΟΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ????? ΤΡΑΛΕΩΝ ΠΟΣΟ???
2. ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΣ? ΜΟΤUL ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΩΡΑ? ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ???? A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Peugeot 206 XS evo2
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 10:14:20 Θέμα δημοσίευσης: Re: Motul |
|
|
KAI ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ 2 ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ SIDOBRE!!!! ΓΙΑ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ!!!!! A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Peugeot 206 XS evo2
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 10:56:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: Motul |
|
|
Kαι βαλβολίνες MOTUL έχεις βάλει SIDOBRE??? Tiς MOTUL HD 75W/80, 80W/90, 85W/140?? A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Peugeot 206 XS evo2
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 18:49:07 Θέμα δημοσίευσης: Re: Motul |
|
|
ΟΚ! SIDOBRE! ΤΗANKS!!!!!!!
TA BΡΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ
www.motul.com
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΩ.... A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
DimiP Άντε γεια !!!
Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 06:14:57 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ |
|
|
Καλημέρα σε όλους!!! Λοιπόν dimip...και τα τρία λάδια που αναφέρεις είναι καλά...και οι τιμές καλές.... Οσο όμως το ιξώδες έχει μεγάλη απόκλιση τόσο ποιο συχνά θα πρέπει να τα αλλάζεις...
Για Ελλάδα το πλέον κατάλληλο είναι το 10W40....το οποίο αναφέρεται και στο βιβλίο συντήρησης.... Φυσικά και το MOTUL 300V COMPETITION 15W/50 είναι παρόμοιο λάδι με μικρή απόκλιση.... Εγώ θα βάζω το CHRONO....το έχω βρει εδώ κοντά στην ετιαρία που δουλεύω με 20e τα 2lt....αλλά θα πάω και στο μαγαζί που προτέίνει ο SIDOBRE για να πάρω και βαλβολίνες....
Να σου πω την αλήθεια ΑΝ η CASTROL έβγαζε λάδι 10W40 FULL ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ θα το έπαιρνα...αλλά δεν έχει.... Επίσης μέσα από την PEUGEOT μου έχουν προτεινει τα COFRAN ΤURBO 10W40 αλλά αυτά δεν έχουν καλή υποστήριξη στην Ελλάδα....
Οπότε MOTUL..... Σε 1-2 βδομάδες θα πάω PEUGEOT για αλλαγή....
Bασικά μου φαίνεται περίεργο που η OTOMOTO δεν έχει το CHRONO γιατί είναι το πλέον εμπορεύσιμο λάδι.... A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 07:10:12 Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΣ SIDOBRE |
|
|
Sidobre πως κατέληξες στις βαλβολίνες ΜΟΤUL GEAR 300?
Πρόσεξα ότι στο Ελληνικό Site δεν αναφέρονται αλλά μόνο στο Αγγλικό...
Ξέρεις τι θα πρέπει να προσέχει κάποιος όταν αγοράζει βαλβολίνες? Κάποια τεχνικά στοιχεία? A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 07:18:46 Θέμα δημοσίευσης: ΣΚΕΨΕΙΣ |
|
|
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ:
MOTUL GEARBOX 80W/90 MoS2 API GL-5, ZF TE-ML 01/05/07/08, MIL.L-2105D Βαλβολίνη πολύ υψηλής πίεσης με διθειούχο μολυβδαίνιο, για μηχανικά σασμάν και διαφορικά. Ειδική για μείωση θορύβων και απαλότερη λειτουργία.
Ή ΜΗΠΩΣ Η:
MOTUL MOTYL GEAR 75W/90 Semi-Synthetic API GL-5, MIL.L-2105D Ημισυνθετική βαλβολίνη πολύ υψηλής πίεσης, για μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων κα ιδιαφορικά. Εξασφαλίζει απαλότατη λειτουργία και μειώνει τις φθορές.
ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 206??
A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
pugsang (Μάκης) Έχω ξεφύγει !!!
Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 26 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1292 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 08:22:04 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΚΕΨΕΙΣ |
|
|
Δειτε λίγο αυτο:
Είναι απο ενα post του Θεοδοση στο TFRC για το 106 του και ενα προβλημα που είχε με το συγχρονιζε της δευτέρας.
'' Τον ρώτησα και μου είπε αν θέλω να πάρω δική μου βαλβολίνη να πάρω. Του είπα ότι σκέφτομαι για MOTUL ή Castrol και μου είπε να πάρω καλύτερα Castrol διότι η MOTUL είναι πολύ πιο σκούρα και αν το πάω σε άλλη αντιπροσωπεία μπορεί να μου κάνουν πρόβλημα από θέμα εγγύησης''
Ξερει κανενας τι παίζει με αυτο?
pedal to the metal |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 08:36:26 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΚΕΨΕΙΣ |
|
|
Εγώ το ακούω πρώτη φορά.... Πάντως θα το κοιτάξω, αν και δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με τον ΝΤΑΣΙΟ.... A.M.A.N....Το Κάθαρμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Peugeot 206 XS evo2
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator
Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Απρ 2002, 09:06:25 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΚΕΨΕΙΣ |
|
|
Ρε παιδιά, βαλβολίνες μπορώ να αλλάξω μόνος μου? Και αν ναι, πως? Ή πρέπει να σηκωθεί το αμάξι?
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|