PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

5η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου : Lion Hellas

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 2612
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 11:41:29    Θέμα δημοσίευσης: 5η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου : Lion Hellas Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Lion Hellas A.E., Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Peugeot στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει στην 5η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που θα διεξαχθεί στο χώρο του Πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού από 07 - 16 Νοεμβρίου, στο περίπτερο 10, συνολικής έκτασης 1.372 μ².

Το περίπτερο, με πολυτελή και σύγχρονη διακόσμηση που ταιριάζει στο πνεύμα της Peugeot αλλά και της εποχής, φιλοξενεί την πλήρη γκάμα επιβατικών αυτοκινήτων της εταιρίας.

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν στο ελληνικό κοινό οι νέοι κινητήρες 1.400 κ.ε. - 16 βαλβίδων - 90 ίππων, που θα εξοπλίζουν τα πετυχημένα μοντέλα 206 και 307.

Η περιήγηση στο περίπτερο ξεκινά από το πρωτότυπο Hoggar, δημιουργικό αποτέλεσμα του 1ου Διαγωνισμού Σχεδίασης, το οποίο εκτίθεται σε πραγματικό μέγεθος.

Η γκάμα του 307, αυτοκινήτου της χρονιάς 2002, ξεδιπλώνεται με τις εκδόσεις ΧΤ Premium, XS, SW, Xsi, και Break που δίκαια του έχουν δώσει τον τίτλο ενός από τα κορυφαία αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Για να κλέψει τις καρδιές όλων, το 307 παρουσιάζει σε πανελλήνια πρεμιέρα, την νέα έκδοση 307 Coupe Cabriolet.

Συνεχίζοντας, συναντούμε το τμήμα του περιπτέρου όπου εκτίθενται τα 406, με τρεις εκδόσεις (SR Sport, ST Leather & Diesel) αλλά και με την παρουσία του νέου 406 Coupe.

Τα πολυτελή αυτοκίνητα της εταιρίας εκπροσωπούνται επάξια από το 607 2,0 που παρουσιάζεται στην έκθεση, σε συνδυασμό με το 807 2,0, κατεξοχήν οικογενειακό πολυχρηστικό αυτοκίνητο αποδράσεων, εκφράζοντας την έννοια της οδηγικής άνεσης σε συνδυασμό με πλούσιο εξοπλισμό και άριστη ποιότητα κατασκευής.

Παράλληλα, ξεχωριστή θέση στην 5η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτων κατέχει το νέο Partner Combispace, πολυμορφικό αυτοκίνητο πολλαπλών χρήσεων και εφαρμογών.

Ακολουθεί ο χώρος όπου θα εκτίθενται τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της εταιρίας, το 206WRC Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλλυ Κατασκευαστών για τρεις συνεχόμενες χρονιές (2000 - 2001 - 2002) και παράλληλα Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ράλλυ Οδηγών για τα έτη 2000 και 2002, που προς τέρψη όλων των επισκεπτών θα βρίσκεται σε ειδικά κατασκευασμένη υπερυψωμένη και περιστρεφόμενη ράμπα. Έκδηλη θα είναι και η παρουσία της Lion Hellas A.E. με το 206 XS της εταιρίας που συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ με εξαιρετική επιτυχία.

Στο ίδιο τμήμα θα υπάρχουν και δύο προσομοιωτές αγωνιστικής οδήγησης με τη μορφή 206WRC, που σίγουρα θα αποτελέσουν πόλο έλξης όχι μόνο των μικρών επισκεπτών της έκθεσης, αλλά σίγουρα και των μεγαλυτέρων που ενδιαφέρονται για τους αγώνες.

Ξεχωριστή θέση στο χώρο του περιπτέρου της Peugeot, έχει το δημοφιλές 206. Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να δουν αντιπροσωπευτικές εκδόσεις που υπάρχουν στην ελληνική αγορά (Look, XT, XS, CC Roland Garros, και SW). Παράλληλα, ένα 206 RC που πρόσφατα άρχισε την κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά, θα βρίσκεται σε υπερυψωμένη ράμπα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να θαυμάσουν το νέο μικρό αριστούργημα της Peugeot.

Το χώρο θα διακοσμούν βιτρίνες στις οποίες θα εκτίθενται τα γνήσια αξεσουάρ της Boutique Peugeot, καθώς και οθόνες "πλάσμα" μεγάλης επιφανείας όπου θα προβάλλονται σκηνές από την αγωνιστική δραστηριότητα της Peugeot καθώς και θέματα από τους τεχνολογικούς νεωτερισμούς της εταιρίας.

Με όλα τα παραπάνω, η Peugeot επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την εταιρική της υπόσχεση: "Γιατί το αυτοκίνητο πρέπει να είναι απόλαυση".

Πηγή : Δελτίο τύπου Lion Hellas
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Δημοσιεύσεις: 2116
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Νοέ 2003, 09:22:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ειδατε το 1,4 16ν...καλο ποσο εχει... Question



"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,1202s (PHP: 73% - SQL: 27%) - SQL queries: 18 - GZIP enabled - Debug on