Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pitouras (John) Μόλις έγραψα

207 Rally
Ένταξη: 14 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 7 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2011, 08:47:06 Θέμα δημοσίευσης: Διακοπες στο κινητηρα κατα την πληρη επιταχυνση |
|
|
Καλημέρα παιδιά,
Έχω ενα 207 Rallye με 60.000χιλ εργοστασιακό...Κάποια στιγμή στο παρελθόν το αμάξι δε τράβαγε σωστά και τελικά βρήκα απο εδώ οτι τα μπουζί δεν αντέχουν πάνω απο 15000 χιλ οπότε τα άλλαξα...όντως το αμάξι τράβαγε κανονικά όμως υπάρχει ενα θέμα που δεν έχω λύσει....Όταν το ανοίγω τέρμα νοιώθω οτι για κλάσματα του δευτερολέπτου σε κάποιες στροφές του κινητήρα (οχι στις ίδιες πάντα) το αμάξι κάνει κοψήματα...Αν είχα γραφική παράσταση απο dyno θα φαίνονταν...Το πάω στη peug αλλά μου λένε οτι δε καταλαβαίνουν κάτι...Τωρα μεταξύ μας ολοι μας στο αμάξι τους ξέρουμε οταν κάτι δε πάει καλά...Βάζω 95 βενζίνη πλάον αλλά και οταν έβαζα 100 πάλι τα ίδια...
Ξέρετε κάτι ??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2011, 09:45:56 Θέμα δημοσίευσης: Re: Διακοπες στο κινητηρα κατα την πληρη επιταχυνση |
|
|
pitouras έγραψε: | Καλημέρα παιδιά,
Έχω ενα 207 Rallye με 60.000χιλ εργοστασιακό...Κάποια στιγμή στο παρελθόν το αμάξι δε τράβαγε σωστά και τελικά βρήκα απο εδώ οτι τα μπουζί δεν αντέχουν πάνω απο 15000 χιλ οπότε τα άλλαξα...όντως το αμάξι τράβαγε κανονικά όμως υπάρχει ενα θέμα που δεν έχω λύσει....Όταν το ανοίγω τέρμα νοιώθω οτι για κλάσματα του δευτερολέπτου σε κάποιες στροφές του κινητήρα (οχι στις ίδιες πάντα) το αμάξι κάνει κοψήματα...Αν είχα γραφική παράσταση απο dyno θα φαίνονταν...Το πάω στη peug αλλά μου λένε οτι δε καταλαβαίνουν κάτι...Τωρα μεταξύ μας ολοι μας στο αμάξι τους ξέρουμε οταν κάτι δε πάει καλά...Βάζω 95 βενζίνη πλάον αλλά και οταν έβαζα 100 πάλι τα ίδια...
Ξέρετε κάτι ??? |
χρονισμα εχει δει αν ειναι οκ?τεντωτηρα και βιδα στροφαλου εχεις αλλαξει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
surgeon (surgeon) Μέλος

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 10 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 166 Τόπος: glyfada
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 12 Δεκ 2011, 07:57:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
join the club. Εχω μαμηθρι με αυτο το θεμα. Ποσα km εχεις και εχεις αλλαξει εισαγωγη?
We cannot save them all. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|