PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αντιμετώπιση LION Hellas - Οκτώβριος 2011

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 1515
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 13:03:18    Θέμα δημοσίευσης: Αντιμετώπιση LION Hellas - Οκτώβριος 2011 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους.

Δε ξέρω αν είναι η κατάλληλη θεματική ενότητα οπότε ας επιληφθούν του θέματος οι διαχειριστές.

Παραθέτω τις επιστολές που ανταλλάξαμε με το τμήμα After Sales της LION Hellas τον Οκτώβριο σχετικά με την ελαττωματική μονάδα ESP του αυτοκινήτου μου.



Προς : Τμήμα After Sales LION Hellas
Ημ/νία : 10/10/11
Παράθεση:

Ονομάζομαι Κερασοβίτης Δημοσθένης και είμαι κάτοχος ενός Peugeot 207 GT με αριθμό πλαισίου VF3WA5FXC33787394 από τις 18/04/07.

Στις 15/09/11 εμφανίστηκε στο όχημά μου βλάβη στη μονάδα ESP/ASR (ESP/ASR System faulty) και σε τηλεφωνική επικοινωνία με το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής μου (Πρέβεζα, Λέτσιος Κ. Δημήτριος) ενημερώθηκα ότι υπάρχει οδηγία αντικατάστασης για τις ελαττωματικές μονάδες ακόμη και σε αυτοκίνητα που είναι εκτός της διετούς εγγύησης, όπως είναι και το δικό μου.

Η πρώτη μου επίσκεψη στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Peugeot της περιοχής μου έγινε στις 26/09/11 όπου και καταγράφηκε επίσημα η διάγνωση της βλάβης και στάλθηκε στα κεντρικά της LION HELLAS A.E.

Την ίδια ημέρα δόθηκε απάντηση από τα κεντρικά ότι η αντικατάσταση δε μπορεί να πραγματοποιηθεί διότι βρισκόμαστε εκτός ορίων αντικατάστασης.

Παρά την ερώτησή μου στο εξουσιοδοτημένο της περιοχής μου για διευκρίνιση των ορίων αντικατάστασης, απάντηση δεν έλαβα.

Στις 27/09/11, την επόμενη ημέρα της επίσημης καταγραφής της βλάβης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας σας και συγκεκριμένα με το τμήμα κάλυψης εγγυήσεων, ο κύριος με τον οποίο μίλησα αρνήθηκε επανειλημμένα να μου απαντήσει σχετικά με τα όρια αντικατάστασης του συγκεκριμένου ανταλλακτικού.

Σε αναζήτησή μου στο διαδίκτυο ανακάλυψα ότι σε όσα αυτοκίνητα έγινε διάγνωση αντίστοιχης βλάβης έγινε και αντικατάσταση του ελαττωματικού ανταλλακτικού, σε κάποιους με πλήρη κάλυψη και σε άλλους με επιβάρυνση μόνο του κόστους τοποθέτησης.

Ως πελάτης της εταιρίας σας και μάλιστα πολύ δυσαρεστημένος για το μέχρι τώρα βεβαρημένο ιστορικό βλαβών του αυτοκινήτου μου, απαιτώ τουλάχιστον να με ενημερώσετε γραπτώς για τον λόγο για τον οποίο καλούμαι αυτή τη στιγμή να επιβαρυνθώ με σχεδόν 2.000€ για να αντικαταστήσω μια ηλεκτρονική μονάδα του οχήματός μου, για τη βλάβη της οποίας σίγουρα δεν ευθύνομαι εγώ και πολύ περισσότερο όταν έχει δοθεί επίσημα οδηγία αντικατάστασής της.

Το service book του αυτοκινήτου μου και το ιστορικό βλαβών και αντικαταστάσεων είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή.

Τα στοιχεία επικοινωνίας μου είναι : e-mail : dimkerasovitis@yahoo.com

Θα περιμένω γραπτή απάντησή σας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011.

Σε περίπτωση μη απάντησής σας επιφυλάσσομαι για τις επόμενες ενέργειές μου καθώς και για τη δημοσιοποίηση της αντιμετώπισής μου από μέρους σας στα κεντρικά της Peugeot στη Γαλλία, σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και στους ιστότοπους από τους οποίους ενημερώθηκα σχετικά με τις αντικαταστάσεις σε άλλα οχήματα.

Κερασοβίτης Δημοσθένης




Προς : Κερασοβίτη Δημοσθένη
Ημ/νία : 11/10/11
Παράθεση:

Αγαπητέ κύριε Κερασοβίτη,

Σε απάντηση του e-mail σας, της 10/10/2011, το οποίο μας κοινοποιήθηκε την 11/10/2011 και αφορά το αυτοκίνητό σας, με αριθμό πλαισίου VF3 WA5FXC 33787394 και αριθμό κυκλοφορίας ΕΥΒ-1541, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τα παρακάτω:

Το προηγούμενο διάστημα επισκεφθήκατε τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Peugeot, «ΛΕΤΣΙΟΣ ΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», στην Πρέβεζα, με παρατήρηση για δυσλειτουργία στο σύστημα ESP. Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων ελέγχων, σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, η εγκεκριμένη λύση για την αντιμετώπιση της βλάβης είναι η αντικατάσταση της υδραυλικής μονάδας ESP.

Όπως γνωρίζετε, η εργοστασιακή εγγύηση του Κατασκευαστή είναι δύο (2) έτη, ενώ το αυτοκίνητό σας διανύει τον πέμπτο χρόνο κυκλοφορίας του, με τα χιλιόμετρά του να έχουν ξεπεράσει τις 150.000 χλμ. Κάθε περιστατικό, που βρίσκεται εκτός εγγύησης, εξετάζεται ξεχωριστά, με γνώμονα την προσπάθεια της Εταιρείας μας, για την καλύτερη, δυνατή, εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας. Για την συγκεκριμένη περίπτωση έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία με το Συνεργάτη μας, τόσο για τον καλύτερο δυνατό χειρισμό του περιστατικού, όσο και για τη μείωση του τελικού κόστους.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, τόσο για την προτίμησή σας στα αυτοκίνητα PEUGEOT, όσο και για την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας. Οι απόψεις των πελατών μας είναι πάντα ευπρόσδεκτες και ιδιαιτέρως χρήσιμες, διότι βοηθούν την εταιρεία μας να ενημερώνεται και να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


Με εκτίμηση


Τμήμα After Sales
ΛΑΙΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.




Προς : Τμήμα After Sales LION Hellas
Ημ/νία : 11/10/11
Παράθεση:

Κύριοι, καλή σας ημέρα.

Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το άμεσο της απάντησής σας.

Επίσης να σας ενημερώσω ότι ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής της περιοχής μου «ΛΕΤΣΙΟΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», στην Πρέβεζα, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου προσφέροντάς μου μειωμένο κόστος σε ανταλλακτικά και εργασία για την αντικατάσταση του ελαττωματικού ανταλλακτικού.

Σε συνέχεια αυτής της επικοινωνίας και εφόσον εξετάζετε ξεχωριστά την κάθε περίπτωση πελατών σας, θα ήθελα να σας εξηγήσω τον λόγο για τον οποίο δεν θα δεχτώ την προσφορά σας :

Α) Στις 15/09/11, ημέρα κατά την οποία διαπίστωσα δυσλειτουργία της μονάδας ESP, βρισκόμουν σε επαγγελματικό ταξίδι αρκετά μακριά από τον τόπο διαμονής μου και τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της Πρέβεζας που επισκέπτομαι για τα σέρβις του οχήματός μου. Επομένως η καταγραφή της βλάβης, και εφόσον δεν ενημερώθηκα ότι πρέπει να γίνει μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά και χιλιομετρικά όρια, έγινε μετά από μερικές ημέρες που επέστρεψα στον τόπο διαμονής μου.

Β) Στο διάστημα των 11ημερών που μεσολάβησαν από την στιγμή εμφάνισης της βλάβης μέχρι και την ημέρα της επίσημης καταγραφής της, διανύθηκαν περισσότερα από 1.000χλμ, κάτι που μπορεί κανείς να υποθέσει όταν μέσα στους 54 μήνες κυκλοφορίας του οχήματος έχουν διανυθεί περί τις 150.000χλμ. Ως εκ τούτου, εφόσον η εμφάνιση της βλάβης παρουσιάστηκε νωρίτερα από τα 150.000χλμ, που μου αναφέρατε ως όριο αντικατάστασης, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και τηλεφωνικά από εμένα ο Επίσημος Επισκευαστής σας, δε μπορώ να δεχτώ ως αιτία μη αντικατάστασης την υπέρβαση του χιλιομετρικού ορίου. Εξάλλου η καταγραφή της βλάβης από τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη σας έγινε όταν το οδόμετρο του οχήματός μου έδειχνε μόλις 40χλμ περισσότερα από το χιλιομετρικό όριο που μου θέσατε.

Γ) Το όχημα με αριθμό πλαισίου VF3WA5FXC33787394 του οποίου και είμαι ιδιοκτήτης, έχει ημερομηνία παραγωγής μέσα στα πλαίσια των οποίων έχει δοθεί οδηγία αντικατάστασης των χαλασμένων μονάδων ESP. Συνεπώς ήταν απλά θέμα χρόνου να εμφανιστεί η βλάβη και δεν οφείλεται σε δική μου υπαιτιότητα ή κακή χρήση του οχήματος μου.

Μέσα σε 54 μήνες κυκλοφορίας του οχήματός μου έχω επωμιστεί εξολοκλήρου το κόστος αντικατάστασης πολλών και ακριβών ανταλλακτικών του, μέχρι και την αντικατάσταση ολόκληρου του κινητήρα στις αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους, με όλες τις επισκευές και τα σέρβις μέχρι σήμερα να γίνονται σε Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές. Επομένως σκοπός μου δεν είναι απλώς να αποφύγω το κόστος αντικατάστασης ενός ακόμη ανταλλακτικού, αλλά να σας εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου, τόσο για την επιλογή της αγοράς του συγκεκριμένου οχήματος, όσο και για την πολιτική που ακολουθεί η εταιρία σας απέναντι στους κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου, στους οποίους, όπως έχω ενημερωθεί, παρουσιάζονται ακριβώς τα ίδια προβλήματα.

Τέλος, η προσωπική μου άποψη είναι ότι στα πλαίσια του σωστού After Sales Care που θεωρείτε ότι παρέχετε στους πελάτες σας θα έπρεπε εμένα προσωπικά, όπως και όλους τους υπόλοιπους πελάτες σας - κατόχους οχημάτων με υποψία προβλήματος στο συγκεκριμένο ανταλλακτικό, να μας έχετε ενημερώσει εγκαίρως για την άμεση και δωρεάν αντικατάσταση του συγκεκριμένου συστήματος ασφαλείας του οχήματός μας, προτού αυτό εμφανίσει προβλήματα δυσλειτουργίας και προκληθεί οποιουδήποτε είδους ατύχημα, το οποίο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την προσωπική υγεία και σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μας όσο και αυτών που κινούνται μαζί μας και γύρω μας.

Αν παρόλα αυτά θεωρείτε πως η αντιμετώπιση που τυγχάνω από το τμήμα After Sales της εταιρίας σας είναι η πρέπουσα, παρακαλώ να με ενημερώσετε εγκαίρως και γραπτώς.

Κερασοβίτης Δημοσθένης



Προς : Κερασοβίτη Δημοσθένη
Ημ/νία : 12/10/11
Παράθεση:

Aγαπητέ κύριε Κερασοβίτη,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και με αφορμή το e-mail σας, της 11/10/2011, το οποίο μας κοινοποιήθηκε την 12/10/2011, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε τα εξής:

Αρχικά, πρέπει να σας διαβεβαιώσουμε ότι, αν υπήρχε υποψία προβλήματος των συγκεκριμένων ανταλλακτικών, όπως αναφέρετε στην απάντησή σας που αφορούσε οποιοδήποτε θέμα ασφάλειας, θα είχατε ενημερωθεί άμεσα και επίσημα από την Eταιρεία μας. Δεν έχει υπάρξει καμία οδηγία αντικατάστασης και γι’ αυτό το λόγο δε θα μπορούσαμε να έχουμε αναφερθεί σε συγκεκριμένο χιλιομετρικό όριο.

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι οι πιθανότητες δυσλειτουργίας οποιουδήποτε συστήματος ενός αυτοκινήτου, όπως αυτό του ESP, κατά τη διάρκεια της χρήσης του, είναι πάντα υπαρκτές.

Κλείνοντας, πρέπει να τονίσουμε πως πρωταρχικός στόχος της Εταιρείας μας είναι η καλύτερη, δυνατή εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή την προϋπόθεση και σε συνάρτηση με τα κριτήρια και τις προδιαγραφές που θέτει ο Κατασκευαστής, η Εταιρεία μας, σε συνεργασία με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Peugeot, «ΛΕΤΣΙΟΣ ΚΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», στην Πρέβεζα, σας έχει ήδη ενημερώσει για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου περιστατικού.

Παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


Με εκτίμηση


Τμήμα After Sales
ΛΑΙΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.





Αυτά.

Ο δικηγόρος μου είναι της άποψης ότι στην προκειμένη περίπτωση τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόαωπος που δεν πιστοποίησε τη βλάβη όταν έπρεπε, ώστε να γίνει η αντικατάσταση στα πλαίσια της κάλυψης μετά το πέρας της εγγύησης. Οπότε και να στραφώ προς τα εκεί όπου και υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να δικαιωθώ.

Από την άλλη έχω παγώσει το θέμα προς το παρόν και δε ξέρω τί ακριβώς να κάνω.

Οψόμεθα..


Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Δημοσιεύσεις: 7134
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 15:06:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και δεν ξερω περι οδηγιες αντικαταστασης κλπ κλπ
αν οντως πιστευεις οτι εχεις δικιο, κυνηγησε το, και στην αναγκη φτασε και στα κεντρικα στην γαλλια...
ειναι γενικως μεγαλα λαμογια στην λιον.....
μην το αφησεις ετσι...
αρκει βεβαια να εχεις δικιο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Δημοσιεύσεις: 4131
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 15:06:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κολοκαταστασεις...

Αν εχεις ορεξη-υπομονη και λεφτα κυνηγα δικαστικα τον εξουσιοδωτημενο..

αλλιως κανε γαργαρα και πληρωσε ακομα μια ζημεια μαζι με ολες τις αλλες που εχεις πληρωσει οπως λες..


Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 539
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 16:59:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως κατι που με φοβιζει ειναι οτι δεν ειδα να αναφερεται καπου οτι μεχρι τα 150000χλμ θα την αντικαθιστουσαν.απλα νομιζω τονιζουν οτι το εργοστασιο προσφερει διετη εγγυηση ενω εσυ εχεις ξεπερασει τα 4 χρονια και εχεις κανει και 150000+ χλμ....δηλαδη οπως το διαβασα σαν 3ος μου φανηκε οτι θελανε να τονισουν πως εισαι εκτος εγγυησης(χρονικα) αλλα και οτι εχει κανει ηδη τα προβλεπομενα χιλιομετρα ζωης των σημερινων αυτοκινητων(οσο γελοιο και αν ακουγεται,ο προβλεπομενος μεσος ορος ζωης υπολογιζεται στα 150000χλμ).
εσυ ωστοσο αν εχεις το <στομαχι> το κυνηγας και οπου βγει!!!


207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Δημοσιεύσεις: 2005
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 17:04:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το κοστος για να αλλαξεις την μοναδα αυτη,ειναι τοσο μεγαλο,οπως 2000 που λες,ρωτα το δικηγορο σου να δεις τι θα σου πει μιας και το ποσο δεν ειναι αστειο για να πεις δεν μπλεκω με δικαστηρια Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Δημοσιεύσεις: 16341
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 18:02:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για 2.000 ευρώ αξίζει να μπλέξεις με δικαστήρια.

Πότε όμως; Όταν έχεις ήδη μιλήσει με Γαλλία, αφού με την Ελλάδα δεν βγάζεις άκρη.


Για να πας από το Α στο Δ πρέπει να περάσεις από το Β και το Γ, αν καταλαβαίνεις τί εννοώ Wink




Και με τα Ελληνικά Δικαστήρια, το νωρίτερο σε 5 χρόνια από τώρα θα έχεις ξεμπλέξει, αφού πιθανότατα θα έχεις αλλάξει αμάξι ή θα έχεις αμάξι 10ετίας... Rolling eyes


Μου την σπάει απίστευτα που στην 3η παράγραφο κι όλας, ξεκινάει με "Κλείνοντας...", σαν να σου λέει, "μη μας ξαναενοχλείσεις".

ΔΕΝ ξέρω αν θα αντιδρούσα τόσο όμορφα όσο εσύ με το "Κλείνοντας" ή αν θα το άφηνα απαρατήρητο Smile



https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!


106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Δημοσιεύσεις: 11050
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 18:33:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησω με Σταυρο...

Στειλε ενα mail Γαλλια που δεν κοστιζει κατι και μετα,αναλογα με την απαντηση,δες τι θα κανεις. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Δημοσιεύσεις: 5423
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 18:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω και γω με τους δυο παραπανω....! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Δημοσιεύσεις: 1887
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 19:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με τους 3 παραπάνω!


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 1515
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 20:28:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 150.000km είναι το όριο αντικατάστασης, όπως μου είπε τηλεφωνικά ο αρμόδιος στο τμήμα αντικαταστάσεων. Γραπτώς, όμως, φροντίζουν απλά να μην το αναφέρουν ξεκάθαρα.

Κατά τα άλλα, είμαι σε δίλημμα ποιον να πρωτοκυνηγήσω.

Από ζημιές, αν αρχίσω να τις απαριθμώ, έχει να πέσει πολύ κλάμα...

Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου αυτή τη στιγμή είναι το πόσο μ@λάκες μας περνάνε εκεί στη LION ώστε να υποστηρίζουν με περισσή χάρη ότι ξεπέρασα το όριο των χιλιομέτρων, κι ας είναι για 40 μόνο χιλιόμετρα.

Άπατα...


Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!


106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Δημοσιεύσεις: 11050
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 20:36:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανεναν να μην κυνηγησεις...
Απεναντι στο νομικο τμημα της Lion δεν θα καταφερεις τιποτα.
Το εμαθα 2-3 φορες το σεναριο οποτε το εμαθα καλα...
ΤΟ μονο που φοβουνται ειναι η μαμα Peugeot οποτε αν καταφερεις να κανονισεις κατι με τους γαλλους,τοτε θα δικαιωθεις κιολας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Δημοσιεύσεις: 16341
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2011, 23:54:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τον δικηγόρο η εταιρία τον πληρώνει με τον μήνα, είτε έχει μια υπόθεση, είτε 100...


Οπότε, με συγχωρείς για την έκφραση, χέστηκε αν θα της κάνεις και σύ μια ακόμη μήνυση ή αγωγή ή κάτι τέλοσπαντων...



Σε πρώτη φάση ζήτα έγγραφη επιστολή, επιβεβαίωση, ή όπως το λένε, για τα 150.000 χλμ.


Σε δεύτερη φάση, αν δε στο ζητήσουνε, βάλε δικηγόρο να τους στείλει την επιστολή, κσι να τους ζητάει αυτό το πράγμα. Όχι αγωγή, όχι κάτι άλλο.


Και ζήτα το όνομα αυτού που απαντάει στα mail έτσι ώστε η επιστολή να παραδοθεί σε αυτόν, και να τον ενημερώσει ο/η δικηγόρος σου πως θα κυνηγήσει τον ίδιο και όχι την εταιρία, για παραπληροφόρηση κλπ. Cool έτσι ώστε να στριμωχτεί και να το πει το ποίημα Wink



https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!


106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Δημοσιεύσεις: 11050
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2011, 00:09:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορει να κυνηγησει τον ιδιο μιας και τελικος αποδεκτης σε ολες τις περιπτωσεις ειναι ο νομικος εκπροσωπος της εταιριας(ο δικηγορος δηλαδη) που εχει το πληρεξουσιο να αποφασιζει σαν ΑΕ για τα νομικα θεματα οποτε σε ολες τις περιπτωσεις θα μπλεξει με την Lion.
Για αυτο ειπα,μιλα κατευθειαν με Γαλλια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!


206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Δημοσιεύσεις: 2005
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2011, 02:01:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Κανεναν να μην κυνηγησεις...
Απεναντι στο νομικο τμημα της Lion δεν θα καταφερεις τιποτα.
Το εμαθα 2-3 φορες το σεναριο οποτε το εμαθα καλα...
ΤΟ μονο που φοβουνται ειναι η μαμα Peugeot οποτε αν καταφερεις να κανονισεις κατι με τους γαλλους,τοτε θα δικαιωθεις κιολας.


Ετσι ακριβως ειναι Wink
Επισης τα εξτρα χιλιομετρα που εκανες ειναι αστειο νουμερο για να στηριχθει το νομικο τμημα της Lion.
Αλλα οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω,αν μπλεξεις τελικα με δικαστηρια,θα παει χρονια η βαλιτσα Sad
Οποτε σκεψου το καλα και πριν απο οτιδηποτε μιλα με τα κεντρικα στη Γαλλια και θα πραξεις αναλογα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,1741s (PHP: 71% - SQL: 29%) - SQL queries: 19 - GZIP enabled - Debug on