PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διακοπες στο κινητηρα κατα την πληρη επιταχυνση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pitouras (John)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 Rally

Ένταξη: 14 Δεκ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2011, 08:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Διακοπες στο κινητηρα κατα την πληρη επιταχυνση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδιά,
Έχω ενα 207 Rallye με 60.000χιλ εργοστασιακό...Κάποια στιγμή στο παρελθόν το αμάξι δε τράβαγε σωστά και τελικά βρήκα απο εδώ οτι τα μπουζί δεν αντέχουν πάνω απο 15000 χιλ οπότε τα άλλαξα...όντως το αμάξι τράβαγε κανονικά όμως υπάρχει ενα θέμα που δεν έχω λύσει....Όταν το ανοίγω τέρμα νοιώθω οτι για κλάσματα του δευτερολέπτου σε κάποιες στροφές του κινητήρα (οχι στις ίδιες πάντα) το αμάξι κάνει κοψήματα...Αν είχα γραφική παράσταση απο dyno θα φαίνονταν...Το πάω στη peug αλλά μου λένε οτι δε καταλαβαίνουν κάτι...Τωρα μεταξύ μας ολοι μας στο αμάξι τους ξέρουμε οταν κάτι δε πάει καλά...Βάζω 95 βενζίνη πλάον αλλά και οταν έβαζα 100 πάλι τα ίδια...
Ξέρετε κάτι ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2011, 09:45:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Διακοπες στο κινητηρα κατα την πληρη επιταχυνση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pitouras έγραψε:
Καλημέρα παιδιά,
Έχω ενα 207 Rallye με 60.000χιλ εργοστασιακό...Κάποια στιγμή στο παρελθόν το αμάξι δε τράβαγε σωστά και τελικά βρήκα απο εδώ οτι τα μπουζί δεν αντέχουν πάνω απο 15000 χιλ οπότε τα άλλαξα...όντως το αμάξι τράβαγε κανονικά όμως υπάρχει ενα θέμα που δεν έχω λύσει....Όταν το ανοίγω τέρμα νοιώθω οτι για κλάσματα του δευτερολέπτου σε κάποιες στροφές του κινητήρα (οχι στις ίδιες πάντα) το αμάξι κάνει κοψήματα...Αν είχα γραφική παράσταση απο dyno θα φαίνονταν...Το πάω στη peug αλλά μου λένε οτι δε καταλαβαίνουν κάτι...Τωρα μεταξύ μας ολοι μας στο αμάξι τους ξέρουμε οταν κάτι δε πάει καλά...Βάζω 95 βενζίνη πλάον αλλά και οταν έβαζα 100 πάλι τα ίδια...
Ξέρετε κάτι ???

χρονισμα εχει δει αν ειναι οκ?τεντωτηρα και βιδα στροφαλου εχεις αλλαξει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
surgeon (surgeon)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 10 Ιαν 2009
Τόπος: glyfada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Δεκ 2011, 07:57:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

join the club. Εχω μαμηθρι με αυτο το θεμα. Ποσα km εχεις και εχεις αλλαξει εισαγωγη?

We cannot save them all.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης