PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - ANTIPOLLUTION FAULT

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 23:16:53    Θέμα δημοσίευσης: 206 - ANTIPOLLUTION FAULT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το απόγευμα, και ενώ κατευθυνόμουν προς Γαλαξείδι για ένα καφέ και κινούμουν αρκετά σβέλτα στο "Ναύπακτος-Ιτέα" το αυτοκίνητο σε κάποια στιγμή έκανε ότι μου 'χε κάνει και το 1.4 16v πριν κάποια χρόνια, στα Μέγαρα: Μπιιιπ, "Antipollution Fault" στην οθόνη και "νέκρωμα" γκαζιού. Αλάρμ, στην άκρη, σταματάω για λίγο, σβήνω, ξανανάβω, ok το γκάζι, αλλά ακόμη αναμμένο το λαμπάκι κινητήρα συν το ίδιο μήνυμα, κάθε φορά που βάζω μπρος. Αύριο θα πάω στην peugeot, όπου ελπίζω να γίνει ό,τι είχε γίνει και την άλλη φορά. Διάγνωση: Ελατωματικός αισθητήρας "λ" (ελατωματική παρτίδα). Αλλαγή του-παρότι εκτός εγγύησης το αμάξι-περνώντας το στην εγγύηση, λόγω, ακριβώς, ελατωματικής παρτίδας. Αύριο τα νεότερα.

Εννοείται ότι τον καφέ τον ήπια. Όχι που θα μου χαλούσε τη διάθεση ένας λάμδας... Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάρ 2009, 14:42:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγκεφαλικό-τελικώς-το θέμα. Κάποια ασυνεννοησία του εγκεφάλου, που, τελοσπάντων, λύθηκε με επαναφόρτωση, κωδικοποίηση, τηλεφόρτωση, με κάτι τέτοια, ακαταλαβίστικα, εν πάσει περιπτώσει, και υποτίθεται ότι τώρα είμαστε ok. 34 ευρώ. Cool

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2011, 03:19:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις τελευταιες 2 βδομαδες το αμαξι κανει ψιλομπουκωματα και σημερα το βραδυ αναψε και το antipollution fault και το λαμπακι κινητηρα Sad
Τον μαπ τον εβγαλα τον καθαρισα πριν καμια βδομαδα αλλα δεν φαινεται να ειναι απο εκει Confused
Βενζινη εβαλα απο 2 διαφορετικα πρατηρια απο τοτε που μου το εκανε για πρωτη φορα οποτε ουτε απο κει πιστευω να ειναι Confused
Πρεπει να το βαλω διαγνωστικο πρωτα να δουμε τι ακριβως ειναι?Μυριζομαι οτι κατι παιζει με τον λ απο τοτε που πηγα τον καταλυτη πισω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2011, 18:40:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για καποιο λογο το αμαξι συνεχιζει να κανει μπουκωματα και μαλιστα συνεχως αν και το antipollution και το λαμπακι κινητηρα εσβησε..τι λετε να δω πρωτα?
Οπως ειπα παραπανω βενζινη αλλαξα απο τοτε που αρχισαν μπουκωματα 3-4 φορες οποτε δεν παιζει να ειναι απο κει και επισης ουτε μαπ πρεπει να ειναι γιατι οταν τον καθαρισα παλι τα ιδια εκανε... Sad
Τι λετε να ψαξω πρωτα?
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Οκτ 2011, 18:36:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδακια επειδη αυριο θα παω Προφητη πειτε μια γνωμη αν θελετε τι να κανω με το θεμα μου Rolling eyes Wink
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Οκτ 2011, 23:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαλε ενα διαγνωστικο να δεις ρε!

μπουκοματα μπορει να κανει απο παααρα πολους παραγωντες....
ΜΑΠ (ειπες τσεκαρες)
πεταλουδα (καθαρισες? ή μπορει να εχει προβλημα)
μπουζι
μπεκ
αντλια βανζινης
λ
....

αποτι βλεπεις ειναι τοσα πολλα που μονο με τον κωδικο σφαλματος θα καταλαβεις τι φτεει..

παντος αν εχεις μονο μπουκόματα και οχι προβλημα στο ρελάντι παιζει να ειναι μπουζι ή μπεκ ,μπορει και το σφαλμα να ειναι αποτυχια καυσης σε καποιον κυλινδρο αν και τοτε (οταν μου ειχε συμβει εμενα απο κολημενο μπεκ που εφτυνε βενζινη συνεχεια μεχρι που το μπουζι γινοταν παπαρα μουσκεμα και δεν αναβε) θα καταλαβαινες τον κινητηρα σου να δουλευει με 3κυλινδρος για λιγο..

μπορει απλα να ταχει παιξει η αντλια σου αν και αποτι θυμαμαι την εχεις αλλαξει προσφατα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2011, 04:37:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποτε το βαζω σε διαγνωστικο και το βλεπουμε..απο ολα αυτα το πιθανοτερο λ μου φαινεται να ειναι Confused
Εκτος πια αν τα εφτυσε καποιο μπεκ η αν χαλασε πεταλουδα(καθαρη ειναι)
Ο Προφητης εχει διαγνωστικο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης