Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 23:16:53 Θέμα δημοσίευσης: 206 - ANTIPOLLUTION FAULT |
|
|
Σήμερα το απόγευμα, και ενώ κατευθυνόμουν προς Γαλαξείδι για ένα καφέ και κινούμουν αρκετά σβέλτα στο "Ναύπακτος-Ιτέα" το αυτοκίνητο σε κάποια στιγμή έκανε ότι μου 'χε κάνει και το 1.4 16v πριν κάποια χρόνια, στα Μέγαρα: Μπιιιπ, "Antipollution Fault" στην οθόνη και "νέκρωμα" γκαζιού. Αλάρμ, στην άκρη, σταματάω για λίγο, σβήνω, ξανανάβω, ok το γκάζι, αλλά ακόμη αναμμένο το λαμπάκι κινητήρα συν το ίδιο μήνυμα, κάθε φορά που βάζω μπρος. Αύριο θα πάω στην peugeot, όπου ελπίζω να γίνει ό,τι είχε γίνει και την άλλη φορά. Διάγνωση: Ελατωματικός αισθητήρας "λ" (ελατωματική παρτίδα). Αλλαγή του-παρότι εκτός εγγύησης το αμάξι-περνώντας το στην εγγύηση, λόγω, ακριβώς, ελατωματικής παρτίδας. Αύριο τα νεότερα.
Εννοείται ότι τον καφέ τον ήπια. Όχι που θα μου χαλούσε τη διάθεση ένας λάμδας...
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάρ 2009, 14:42:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγκεφαλικό-τελικώς-το θέμα. Κάποια ασυνεννοησία του εγκεφάλου, που, τελοσπάντων, λύθηκε με επαναφόρτωση, κωδικοποίηση, τηλεφόρτωση, με κάτι τέτοια, ακαταλαβίστικα, εν πάσει περιπτώσει, και υποτίθεται ότι τώρα είμαστε ok. 34 ευρώ. 
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikos 206cc Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V
Ένταξη: 12 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2005 Τόπος: thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2011, 03:19:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τις τελευταιες 2 βδομαδες το αμαξι κανει ψιλομπουκωματα και σημερα το βραδυ αναψε και το antipollution fault και το λαμπακι κινητηρα
Τον μαπ τον εβγαλα τον καθαρισα πριν καμια βδομαδα αλλα δεν φαινεται να ειναι απο εκει
Βενζινη εβαλα απο 2 διαφορετικα πρατηρια απο τοτε που μου το εκανε για πρωτη φορα οποτε ουτε απο κει πιστευω να ειναι
Πρεπει να το βαλω διαγνωστικο πρωτα να δουμε τι ακριβως ειναι?Μυριζομαι οτι κατι παιζει με τον λ απο τοτε που πηγα τον καταλυτη πισω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2011, 18:40:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για καποιο λογο το αμαξι συνεχιζει να κανει μπουκωματα και μαλιστα συνεχως αν και το antipollution και το λαμπακι κινητηρα εσβησε..τι λετε να δω πρωτα?
Οπως ειπα παραπανω βενζινη αλλαξα απο τοτε που αρχισαν μπουκωματα 3-4 φορες οποτε δεν παιζει να ειναι απο κει και επισης ουτε μαπ πρεπει να ειναι γιατι οταν τον καθαρισα παλι τα ιδια εκανε...
Τι λετε να ψαξω πρωτα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Οκτ 2011, 18:36:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδακια επειδη αυριο θα παω Προφητη πειτε μια γνωμη αν θελετε τι να κανω με το θεμα μου  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Οκτ 2011, 23:35:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βαλε ενα διαγνωστικο να δεις ρε!
μπουκοματα μπορει να κανει απο παααρα πολους παραγωντες....
ΜΑΠ (ειπες τσεκαρες)
πεταλουδα (καθαρισες? ή μπορει να εχει προβλημα)
μπουζι
μπεκ
αντλια βανζινης
λ
....
αποτι βλεπεις ειναι τοσα πολλα που μονο με τον κωδικο σφαλματος θα καταλαβεις τι φτεει..
παντος αν εχεις μονο μπουκόματα και οχι προβλημα στο ρελάντι παιζει να ειναι μπουζι ή μπεκ ,μπορει και το σφαλμα να ειναι αποτυχια καυσης σε καποιον κυλινδρο αν και τοτε (οταν μου ειχε συμβει εμενα απο κολημενο μπεκ που εφτυνε βενζινη συνεχεια μεχρι που το μπουζι γινοταν παπαρα μουσκεμα και δεν αναβε) θα καταλαβαινες τον κινητηρα σου να δουλευει με 3κυλινδρος για λιγο..
μπορει απλα να ταχει παιξει η αντλια σου αν και αποτι θυμαμαι την εχεις αλλαξει προσφατα..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Οκτ 2011, 04:37:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οποτε το βαζω σε διαγνωστικο και το βλεπουμε..απο ολα αυτα το πιθανοτερο λ μου φαινεται να ειναι
Εκτος πια αν τα εφτυσε καποιο μπεκ η αν χαλασε πεταλουδα(καθαρη ειναι)
Ο Προφητης εχει διαγνωστικο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|