PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Θόρυβος Αντλίας Υδραυλικού Τιμονιού

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Chris_206_90hp (Xristos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4(16v)xt (2004)

Ένταξη: 22 Απρ 2005
Τόπος: Salonica

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 22:34:48    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Θόρυβος Αντλίας Υδραυλικού Τιμονιού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα εδώ και κανένα 2 μηνο ακούγεται έντονα ένας σταθερός θόρυβος απο την ώρα που παίρνει μπροστά το αμάξι και όσο αυξάνονται οι στροφές αυξάνεται και ο θόρυβος. Το πήγα στον μηχανικό και είπε ότι είναι η αντλία του υδραυλικού παρόλο που έχει υγρα κλπ σφυρίζει αλλά όχι όπως σε μερικά όταν τερματιζει το τιμόνι άλλα συνεχόμενα και είναι πολύ εκνευριστικός θόρυβος ειδικά μέχρι να πέσουν οι στροφές στις 800 σπάει νεύρα κάνει σαν τηλεκατευθυνόμενο Evil Είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει σε ένα αυτοκίνητο με 120.000 χιλιόμετρα να χαλάει μία μηχανική αντλία??? το toyota που έχουμε έχει 340.000 χιλιόμετρα και δεν κάνει κιχ (σε τίποτα βασικά σκυλί είναι) όπως και το renault που έχουμε... απλά το βρίσκω απαράδεκτο....παίζει να είναι απο τίποτα άλλο στο σύστημα διεύθυνσης όπως π.χ κρεμαργιέρα και να ζορίζει την αντλία?? γιατί άκουσα ότι παίζει να είναι και απο αλλού η αιτία του θορύβου άλλα στάνταρ είναι αντλία γιατί το είδα και γώ όταν έβγαλαν τον ιμάντα και δεν ακουγόταν. Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Απρ 2010, 13:50:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για μηχανική πρώτη φορά το βλέπω και η δικιά μου ακούγεται τον τελευταίο καιρό αλλα είναι ηλεκτρική οποτε φαντάζομαι σε λίγο καιρό θα κολήσει...Εν αναμονή λοιπόν για τ'αποτελέσματα Laughing

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Motzo-Tzotzo (Jim)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 (16V) (2006)

Ένταξη: 08 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Αύγ 2010, 16:06:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα καποιες μερες τωρα.Σταθερο σφυριγμα μοιαζει με αυτο που κανει η οπισθεν.Πηγα και ταξιδι αλλα δεν ειχα προβλημα.στα 120 πχ δεν ακουγοταν γιατι το καλυπτε η μηχανη αλλα εκει γυρω στα 80 σου σπαει τα νευρα.δεν προλαβα να το παω για να το κοιταξουν
Επιστροφή στην κορυφή
Motzo-Tzotzo (Jim)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 (16V) (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 08:46:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως βρηκατε τι φταιει?
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 13:49:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παπ***α...εγω το άνοιξα κιόλας καθάρισα τα γρανάζια δούλεψα σκέτο το μοτερ και δεν κανει κιχ...απο τα γραναζια πρεπει να ειναι αποκτουν κενα προφανως και ακουγονται...
Επιστροφή στην κορυφή
Chris_206_90hp (Xristos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Αύγ 2010, 23:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν μία είναι η λύση καινούργια αντλία απο την πεζώ κόστος 300 ευρώ συν τα περαστικα.... εγώ την άλλαξα με μια μεταχειρισμένη και ακούγεται πάλι άλλα λιγότερο,δεν φταίνε ούτε οι τροχαλίες ούτε τίποτα είναι καθαρά θέμα αντλίας,το εμφάνισαν πολλά 206 δεν είναι τυχαίο.... το έψαξα πόλύ το θέμα και αυτή είναι η λύση δεν είναι λίγα βεβαία τα 300 + ευρω για κάτι που απλά ακούγεται αλλά είναι εκνευριστικο.... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Motzo-Tzotzo (Jim)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 (16V) (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2010, 08:02:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

300 ευρω για να μη σφυραει?αστο να σφυραει.ειπαμε να μας υπηρετει το αμαξι οχι να το υπηρετουμε εμεις.δεν ειναι και λιγα 300 ετσι απ το πουθενα.Οταν ειχα χτυπησει τον προφυλακτηρα σε μια πετρα και τον αλλαξα τα πληρωσα και ειπα και ευχαριστω γιατι εγω εκανα μαλ**κια τωρα τι του εκανα του τιμονιου?
Επιστροφή στην κορυφή
Chris_206_90hp (Xristos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2010, 10:12:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και όμως είναι τρελοί αυτοί οι γάλλοι τα 300αρια τα ζητάνε λες και είναι στραγάλια και να πώ ότι είναι και αθάνατα ανταλλακτικά πάει στο καλό... Εννοείται πως την άλλαξα με μεταχειρισμένη και όπως είπες κανονικά δεν θά πρεπε κιόλας....Όλα τα καινούργια αυτοκίνητα πλέον ανεξάρτητης προέλευσης (για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας) έχουν ημερομηνία λήξης αλλιώς πλήρωνε σου λέει κορόιδο....χαχα!
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Οκτ 2011, 22:09:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτησω κατι και εγω με την σειρα μου. Η αντλια υδραυλικου του 1.6 ειναι η ιδια και απο το 1.4 ? Γενικα, με τ 1.6 υπαρχει καποιο αλλο 206 που φοραει την ιδια ?? Βγαζει πολλα λαδια και εχει πλημμυρισει ο τοπος. Ειναι ωρα για αλλαγη και στο ebay βρισκω αρκετες απο 1.4 Wink

Καμια ιδεα καποιος ?? Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Motzo-Tzotzo (Jim)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 (16V) (2006)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2011, 08:43:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το εφτιαξα τα ρουλεμαν σφυραγανε.
κοστος περι τα 100 ευρω
αλλαξα ενα σταθερο ρουλεμαν 20 ευρω και
το λεγομενο τρελο (αυτο που τεντωνει τον ιμαντα) 80 ευρω

Νικολα ενα 90% πρεπει να ειναι η ιδια
τσεκαρε το με αριθμο πλαισιου στο servicebox
η ρωτα στην αντιπροσωπεια
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2011, 09:46:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:
Να ρωτησω κατι και εγω με την σειρα μου. Η αντλια υδραυλικου του 1.6 ειναι η ιδια και απο το 1.4 ? Γενικα, με τ 1.6 υπαρχει καποιο αλλο 206 που φοραει την ιδια ?? Βγαζει πολλα λαδια και εχει πλημμυρισει ο τοπος. Ειναι ωρα για αλλαγη και στο ebay βρισκω αρκετες απο 1.4 Wink

Το νου σου γιατί τα λάδια δεν τα βγάζει η αντλία αλλά το δοχείο της...

Και εμένα χάνει και θα κάτσω να το ψάξω, αν έχει κάποιο update πες μου.

Αν και σκέφτομαι μήπως βάλω από Rallye.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2011, 09:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:

μετρηστε και μενα μεσα.. απο το καπακι του δοχειου λερωνει γυρο γυρο λαδια.. τι σκ**α.. ολο και ολο 4-5 φορες εχειανοιξει αυτο το καπακι χαλσε κιολας? Confused και δεν μπορω να καταλαβω πως τα χανει κιολας αφου εχει λαστιχα μεσα το καπακι..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2011, 10:14:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:

Αλεξη, εχεις δικιο γι αυτο που λες διοτι περσι που δυναμομετρουσαμε το αμαξι και καθομουν κοντα στο μηχανοστασιο, σε υψηλές στροφές πέταγε λάδια από την ταπα.

Και απο 1.4 16V κανει τελικα Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης