Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Kalxas (axilleas) Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 2001
Ένταξη: 12 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 23
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 07:08:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι πρόβλημα έχεις με τα φανάρια?
Λέει πως είναι για αριστεροτίμονα ‘LH’ οπότε και θα σου κάνουν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Touristas στις Σαβ 09 Φεβ 2008, 10:06:55, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 2001
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 09:25:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα.
Τα φανάρια είχαν θαμπώσει, απευθύνθηκα σε μια εταιρεία που διαφημιζεται αρκετα για καθαρισμο της θαμπαδας, το αποτελεσμα ηταν να μου καταστρεψει το ενα φαναρι (καψιμο). Οποτε ψαχνω να αντικαταστησω και τα δυο φαναρια. Το παραπανω φαναρι που εδειξα μου ανεφερες οτι ειναι για δεξιοτιμονα, οποτε δεν κανει, μηπως εχετε υποψιν που αλλου μπορω να βρω? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 283 Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 09:46:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kalxas έγραψε: | Καλημέρα.
Τα φανάρια είχαν θαμπώσει, απευθύνθηκα σε μια εταιρεία που διαφημιζεται αρκετα για καθαρισμο της θαμπαδας, το αποτελεσμα ηταν να μου καταστρεψει το ενα φαναρι (καψιμο). Οποτε ψαχνω να αντικαταστησω και τα δυο φαναρια. Το παραπανω φαναρι που εδειξα μου ανεφερες οτι ειναι για δεξιοτιμονα, οποτε δεν κανει, μηπως εχετε υποψιν που αλλου μπορω να βρω? |
βρωμαει ο τοπος με τετοια φαναρια και ειδικα για το 307 μπορεις να βρεις αρκετα σχεδια! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 10:06:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kalxas έγραψε: | Καλημέρα.
Λάθος έκανα …. Για αριστεροτίμονα είναι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 2001
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 10:16:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλημερα, επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε με την αγορα μεσω internet, για τα φαναρια που ανεφερα παραπανω μπορω να προχωρησω στην παραγγελια τους? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 283 Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Φεβ 2008, 10:23:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kalxas έγραψε: | καλημερα, επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε με την αγορα μεσω internet, για τα φαναρια που ανεφερα παραπανω μπορω να προχωρησω στην παραγγελια τους? |
απο την στιγμη που εισαι σιγουρος οτι κανουν για το αμαξι σου γιατι να μην προχωρησεις?ο touristas σου ειπε οτι κανουν!
αντε να δεις το φως το αληθινο
Υ.Γ.απλα αν θα τα παρεις μεσο του ebay να προσεξεις αν ο αποστολεας τα στελνει στην Ελλαδα και με τι τροπο! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
21 quadra (Παναγιώτης) Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.6 (8V)
Ένταξη: 13 Οκτ 2011 Δημοσιεύσεις: 93 Τόπος: Mεταμόρφωση
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ (Αλεξ) Μέλος

Ένταξη: 05 Οκτ 2011 Δημοσιεύσεις: 143
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 24 Οκτ 2011, 20:54:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λογικα απ εξω ειναι το θαμπωμα παρε ενα τετοιο τρυπανακι με σφουγγαρακι αν εχεις οπως δειχνει το βιντεακι πιο πανω βαλε του ενα σφουγγαρακι οπως αυτο που βαζουμε και γυαλιζουμε με κερι το αμαξι μετα βαλε επανω στο φαναρι οδοντρεμα και τριβε κανε το αυτο 3-4 φορες εαν δεν εχεις τρυπανακι κανε το τρυψιμο με το χερι με δυναμη για 2 με 3 λεπτα καθε φορα για 3 με 4 φορες και μετα καθαριζε το με καθαρο πανακι,αυτη ειναι η φθηνη λυση εαν παλι θελεις υπαρχει και μι ειδηκη αλοιφη της 3Μ για την θαμπαδα των πλαστικων κτλ η οποια κοστιζει καπου στα 30 ευρω αν θυμαμαι καλα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|