| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας   | 

| Συγγραφέας | 
		Μήνυμα | 

Vaggos 306 (Vaggelis) Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1.4 (8v) 96'
  Ένταξη: 16 Δεκ 2010 Δημοσιεύσεις: 36

| 

Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2011, 18:56:31    Θέμα δημοσίευσης: Πότε είναι στραβή η ζάντα?? | 
				      | 

| 

| Λοιπόν παίδες έχω την εξής απορία... Μια καινούργια ζάντα (του κουτιού) μέχρι πόσα γραμμάρια δεξιά ή αριστερά μπορεί να είναι στραβή όταν την βάζουμε πάνω στο μηχάνημα που κάνει ζυγοστάθμιση σκέτη χωρίς το λάστιχο?? | 

| 

| Επιστροφή στην κορυφή | 
		 | 

| 

reselie-206 (Αστραπόγιαννος) Έχω ξεφύγει !!!

207 522 whp
  Ένταξη: 14 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 1753 Τόπος: Λαμία
  | 

Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2011, 19:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πότε είναι στραβή η ζάντα?? | 
				      | 

| 

| Vaggos 306 έγραψε: | 	 		  | Λοιπόν παίδες έχω την εξής απορία... Μια καινούργια ζάντα (του κουτιού) μέχρι πόσα γραμμάρια δεξιά ή αριστερά μπορεί να είναι στραβή όταν την βάζουμε πάνω στο μηχάνημα που κάνει ζυγοστάθμιση σκέτη χωρίς το λάστιχο?? | 	  

Η ζυγοστάθμιση ούτως η αλλως γίνεται με το λάστιχο οπότε δε μπορείς να βγάλεις σαφή συμπερασμα...

όπως και να έχει επίσης δε νομίζω οτι μια ζάντα που θέλει ζυγοστάθμιση είναι απαραίτητα στραβή

| 

| 

| 

| 

android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
  Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540

| 

Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2011, 19:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πότε είναι στραβή η ζάντα?? | 
				      | 

| 

| reselie-206 έγραψε: | 	 		   	  | Vaggos 306 έγραψε: | 	 		  | Λοιπόν παίδες έχω την εξής απορία... Μια καινούργια ζάντα (του κουτιού) μέχρι πόσα γραμμάρια δεξιά ή αριστερά μπορεί να είναι στραβή όταν την βάζουμε πάνω στο μηχάνημα που κάνει ζυγοστάθμιση σκέτη χωρίς το λάστιχο?? | 	  

Η ζυγοστάθμιση ούτως η αλλως γίνεται με το λάστιχο οπότε δε μπορείς να βγάλεις σαφή συμπερασμα...

όπως και να έχει επίσης δε νομίζω οτι μια ζάντα που θέλει ζυγοστάθμιση είναι απαραίτητα στραβή | 	  

Aπλα την βλεπεις στο γυρνα με το ματι ποσο παιζει | 

| 

| 

| 

|