PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα με τον αναπτηρα...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιούλ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 23:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με τον αναπτηρα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα σας, εχθές παρέλαβα έναν γνήσιο φορτιστή αυτοκινήτου για το ΗΤC κινητό μου κ μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει στο αμάξι μου, Peugeot 207 07'! Όταν τον γύριζα γύρω γύρω κ το πίεζε κάπου έκανε ότι άναβε και μετά το έχανε τελείως ξανά! Το έβαλα σε άλλα αυτοκίνητα και δούλευε κανονικά, γιατί άραγε? Η δική μου βάση για τον αναπτήρα είναι με φωτάκι ενώ στα άλλα αυτοκίνητα που το δοκίμασα και δούλεψε είναι χωρίς, παίζει κανένα ρολό? μήπως δηλαδή ο αναπτήρας μας είναι πιο μικρός, πιο στενός η κάτι παρόμοιο? Τελικά παντού μετράει το μέγεθος?? Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 04 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 23:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τον έχω αλλάξει τον δικό μου (λόγω τροποποίησης ταμπλώ) για να μπορώ να θυμάμαι πως είναι αλλά ΑΝ στον πάτο του έχει ένα έλασμα που ακουμπάει ο ένας πόλος του φορτιστή, τσέκαρε μήπως έχει ζουληχτεί προς τα κάτω και δεν τον φτάνει ο φορτιστής. Πιάστον με το νύχι σου και ανασήκωσε το λίγο (μην γίνει και όρθιο γιατί θα έχουμε πάει στο άλλο άκρο)
Επιστροφή στην κορυφή
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 00:52:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως δεν εχει ελασμα...στον πατο φαινεται μονο μια βιδα. Το ελασμα το ειδα στους αναπτηρες χωρις φωτακι.
Επιστροφή στην κορυφή
gulliverrr (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 04 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 01:00:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμ... δεν βλέπω φως τότε. Προφανώς ο φορτιστής δεν φτάνει στον πάτο. Πολύ μικρή πιθανότητα αλλά μήπως η βίδα που βλέπεις είναι λερωμένη με σκόνη και μόνο με ζούληγμα κάνει επαφή? Βάψε με μαρκαδόρο που δεν στεγνώνει εύκολα (οι παλιοί Carioca) τη μύτη του φορτιστή και βαλόβγάλτον μερικές φορές και δες αν έβαψε τη βίδα.
Φαντάζομαι άλλοι φορτιστές παίζουν στον αναπτήρα σου ε?
Επιστροφή στην κορυφή
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 02:26:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλο το κολιπο με το μαρκαδορο,θα ο δοκιμασω αυριο....δεν εχω δοκιμασει αλλο φορτιστη αλλα ο αναπτηρας δουλευει κανονικα!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2011, 15:14:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ελασμα του φορτιστη ειναι...αλλα εχουν μακρυ και αλλα κοντο,δυστιχος στο 207 τα κοντα εχουν ενα θεμα,λογικα αυτο λυνει απο μπρωστα και μπορεις να κανεις μεταμοσχευση απο καποιον αλλον που την εχει πιο μακρυα Laughing την μυτη...μεσα εχει μια ασφαλεια κ ενα ελατηριο.
Επιστροφή στην κορυφή
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2011, 04:34:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρήκα την λύση!! με γυαλόχαρτο έφαγα λίγο τον φορτιστή στο τελείωμα του με αποτέλεσμα να μπει λίγο πιο μέσα ο φορτιστής και να δουλεύει κανονικά!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης