PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μπιλιοφόρος-ημιαξόνιο και ηχητικά εφέ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2003, 19:34:05    Θέμα δημοσίευσης: Μπιλιοφόρος-ημιαξόνιο και ηχητικά εφέ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν μερικούς μήνες είχα τρακάρει το 206 και μετά την επισκευή είχε μείνει ένα κουσούρι: ο δεξιός μπιλιοφόρος είχε αρπάξει και με τέρμα στριμμένο το τιμόνι αριστερά ή δεξιά ακουγόταν ένα κρακ-κρακ-κρακ, ήπιο στην αρχή, εντονότερο όσο περνούσε ο καιρός.
Κάτι, λοιπόν, τα φράγκα, κάτι ο μηχανικός μου που μου έλεγε ότι αντέχει ακόμα και να μην τον αλλάξω, έμεινε έτσι για κανα τρίμηνο. Σήμερα αποφάσισα επιτέλους να τον αλλάξω αλλά όχι με τον αυθεντικό της Peugeot (235E στην αντιπροσωπεία). Μέσω ενός φίλου σε ανταλλακτικά βρήκα τον ίδιο με 100Ε, καινούριο, στο κουτί του. Βάζοντάς τον λοιπόν επάνω, ανακαλύπτουμε με έκπληξη ότι το κρακ-κρακ συνεχίζει να ακούγεται και μάλιστα το ίδιο δυνατά με πριν!

Πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση θα ήθελα τη γνώμη των αξιότιμων συνοδηγών και συν-κλαμπιτών... Υπάρχει πιθανότητα ο μπιλιοφόρος να είναι ελαττωματικός από κατασκευής; Να μην ακούγεται από εκεί ο ήχος αλλά από κάπου αλλού; Πάντως δεν τίθεται θέμα μη εφαρμογής ή βίαιης εφαρμογής του. Κούμπωσε με τη μια, χωρίς ζόρι. Μήπως αφήνοντας τον προβληματικό μπιλιοφόρο για αρκετό καιρό δημιουργήθηκε κάποιο άλλο πρόβλημα;

Βέβαια θα μιλήσω με το φίλο μου αύριο, ο οποίος με τη σειρά του θα μιλήσει με αυτόν που του προμήθευσε τον μπιλιοφόρο... Να σημειώσω ότι όλα τα ανταλλακτικά για το τρακάρισμα (από προφυλακτήρες μέχρι ψαλίδι) τα αγόρασα από το συγκεκριμένο μαγαζί μέσω του φίλου μου φυσικά, ο οποίος δουλεύει επίσης σε άλλο μαγαζί με ανταλλακτικά (απλά είναι SKODA και δε μας κάνει Rolling eyes ) Απλά ήθελα να ακούσω και μια διαφορετική γνώμη γιατί στεναχωρέθηκα με τη φάση. Εκεί που πίστευα ότι όλα καλά, ξανά μανά τα ίδια....

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2003, 22:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπιλιοφόρος-ημιαξόνιο και ηχητικά εφέ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω μια "τρελή" εκδοχή;

Μήπως είναι ο μπιλιαδόρος της άλλης πλευράς!!!;;; Rolling eyes Rolling eyes

Πάντως καλό είναι να κοιτιούνται οι φισούνες των μπιλιαδόρων σε κάθε service, γιατί αν τρυπίσουν θα φύγει το γράσσο τους και τότε σίγουρα θα "αρπάξουν"...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Νοέ 2003, 23:24:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις γύρισα από μερικά χιλιόμετρα εντός πόλης, με κλειστές στροφές και στενά για να δοκιμάσω λίγο κάτι που μου είπε και ο μηχανικός μου αλλά και ένας ακόμα φίλος μηχανικός: ίσως ο μπιλιοφόρος χρειάζεται να δουλευτεί λίγο για να "στρώσουν" τα γράσα του. Και το καλό είναι ότι ο θόρυβος μειώθηκε αισθητά και πλέον ακούγεται σποραδικά. Λέτε να ισχύει αυτή η θεωρία; Έχετε κάτι τέτοιο υπόψη σας;

Το άγχος θα μας φάει Rolling eyes

Υ.Γ.: Δημήτρη, ο μπιλιοφόρος είναι ο σωστός... Smile

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης