PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δείκτης Λαδιών

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2011, 12:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Δείκτης Λαδιών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα,
εχω παρατηρησει το εξης με τον μετρητη ποσοτητας λαδιών μου (το μακρυ συρμα που βαζεις μεσα για να δεις ποσα λαδια εχεις)

Αφηνω το αμαξι με ζεστο κινητηρα να κατσουν τα λαδια κανα 10λεπτο.. βγαζω τον δεικτη, δειχνει ελλλαααχιστα πανω απο το αδειο.. σχεδον αδειο...
δοκιμαζω ξανα και ξανα... παλι εκει.

Βαζω 500ml μισο λιτρο δηλαδη λαδι, βγαζω τον δεικτη και ειναι τερμα γεματος.... Να γεμιζουν ΟΛΑ τα λαδια μου μεχρι πανω με μισο λιτρο δεν παιζει, αλλα τι σκ**α συμβαινει? εχω ή δεν εχω λαδια?? Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2011, 12:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ

Το εχουμε πει 1000 φορες....η βεργα απο μιν σε μαξ ειναι 1λιτρο λαδι....και δεν μετρας την βεργα με ζεστο μοτερ αλλα με κρυο...αλαγη λαδιων κανεις με ζεστο μοτερ...Εσυ ριχνωντας λαδι που εχει θερμοκρασια περιβαλοντως στο μοτερ που ανακατευεται με το λαδι που εχει 100 και βαθμους λογικο ειναι να παρασυρει και καποια ποσοτητα στο καρτερ γιαυτο καυ δειχνει μαξ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2011, 12:59:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ θεωρώ πολύ πιθανό να παρασύρονται λάδια από το σωλήνα που μπαίνει η βέργα και να τρέχουν πάνω στο πλαστικό της ένδειξης με αποτέλεσμα να έχεις λάθος ένδειξη..........εκτός κι αν το μοτέρ σου αποφάσισε να παίξετε κρυφτό παρέα, γιατί βαρέθηκε μόνο με τη μπαταρία και το χταπόδι! Mr. Green Shocked Cool Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2011, 14:06:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ

Το εχουμε πει 1000 φορες....η βεργα απο μιν σε μαξ ειναι 1λιτρο λαδι....και δεν μετρας την βεργα με ζεστο μοτερ αλλα με κρυο...αλαγη λαδιων κανεις με ζεστο μοτερ...Εσυ ριχνωντας λαδι που εχει θερμοκρασια περιβαλοντως στο μοτερ που ανακατευεται με το λαδι που εχει 100 και βαθμους λογικο ειναι να παρασυρει και καποια ποσοτητα στο καρτερ γιαυτο καυ δειχνει μαξ

.. δεν το εχω διαβασει καπου εδω μεσα αυτο, μην βαρας...
Και αν ειναι 1 λιτρο η διαφορα, πως μπορεις να βλεπεις την ποσοτητα λαδιου στον κινητηρα σου? Shocked

συνολο παιρνουμε 3μιση λιτρα? υποθετω καπου εκει (δεν ξερω σιγουρα)

αρα αν ειναι αδειος ο κινητηρα σου δειχνει τερμα κατω η μπαρα αν βαλεις 1 λιτρο σου δειχνει τερμα πανω και οσα λιτρα και να βαλεις απο κει και περα δειχνει τερμα φουλ?

δηλαδη η μπαρα ειναι για να σου δειχνει μονο ποτε εισαι ντιπ αδειος? οχι για να βλεπεις την ποσοτητα που εχεις μεσα?

Thanks

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2011, 14:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εισαι κοντρακιας το αφηνεις στο min Laughing Laughing Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2011, 14:56:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:

o λογος? Very happy
μην μου πεις για τα 3 λιτρα ελαφρυτερος που θα εισαι...!! Rolling eyes Razz

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2011, 15:06:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Octane έγραψε:

o λογος? Very happy

1lt maximum ειναι που θα εισαι ελαφρυτερος και εχει να κανει με την ευστροφια Wink

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2011, 15:17:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
AlienHack έγραψε:
Octane έγραψε:

o λογος? Very happy

1lt maximum ειναι που θα εισαι ελαφρυτερος και εχει να κανει με την ευστροφια Wink

την δικια μου ή του κινητηρα που δεν θα εχει ολα αυτα τα ελαια μεσα? Razz

δηλαδη και με τον δεικτη στο μισω και κατω δεν γινεται μεγαλυτερη φθορα στον κινητηρα?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2011, 15:18:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
AlienHack έγραψε:
Octane έγραψε:

o λογος? Very happy

ισχύει....
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2011, 15:25:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Octane έγραψε:
AlienHack έγραψε:
Octane έγραψε:

o λογος? Very happy

την δικια μου ή του κινητηρα που δεν θα εχει ολα αυτα τα ελαια μεσα? Razz

δηλαδη και με τον δεικτη στο μισω και κατω δεν γινεται μεγαλυτερη φθορα στον κινητηρα?

Εξαρτάται από τις συνθήκες οδήγησης.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

Ένταξη: 23 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2011, 14:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι και ανάψει το λαμπάκι του check oli και πόσα χλμ μπορείς να κάνεις χωρίς να συντρέχει ανυσηχία, μέχρι να μπορέσεις να συμπληρώσεις λάδι?
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2011, 13:32:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενας μηχανικος μου ειπε οτι ο δεικτης λαδιών δειχνει ΜΟΝΟ το τελευταιο λιτρο πανω πανω.. δηλαδη αν βαλω στο αμαξι 4 λιτρα λαδι (δεν ξερω ποσο χωραει υποθετω 3-4λ) δειχνει το 4ο λιτρο.. αν κατεβει δηλαδη ο δεικτης τερμα κατω εχεις αλλα 3 λιτρα μεσα...

ισχυει αυτό?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2011, 16:06:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισχυει αλλα οταν εισαι με 3 λιτρα το κατω τμημα του μοτερ δεν λιπαινεται επαρκως και αν κανεις και κανενα "εμπνευσμενο" στριψιμο μπορει και να παρεις το μοτερ στο χερι στους επομενους μηνες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2011, 16:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
αν κατεβει δηλαδη ο δεικτης τερμα κατω εχεις αλλα 3 λιτρα μεσα...

ισχυει αυτό?

Τέρμα κάτω, αν εννοείς στεγνός=έχεις 3 λίτρα MAXIMUM! (δλδ μπορεί κ 2, μπορεί κ 1!)

Pughell έγραψε:
...και αν κανεις και κανενα "εμπνευσμενο" στριψιμο...

ΘΕΟΣ Laughing Laughing Laughing

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2011, 22:48:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον...

το τουτου μου δεν εκαιγε ποτε λαδια. δηλαδη στα 15.000-20.000χλμ να τσιμπουσε 200ml ( το θεωρω λογικο αυτο το νουμερο λογο αναθημιασεων)

ολα αυτα μεχρι τα 135.000 που εβαλα εκεντρα και ανεβασα κοφτη. απο τοτε παρατηρησα οτι τσιμπουσε αρκετα παραπανω.. αλλα δεν ειχα κατσει να το μετρησω.

τον τελευταιο μηνα που εκανα την κινηση και σημαδεψα ποσα λαδια ειχα απογοητευτηκα. στα 3500χλμ εκαψε-εχασε 600ml... ειναι ΠΑΡΑ πολλα...

το θεμα ειναι οτι δεν βγαζω μαυριλες απο πισω, δεν εχω λαδια στα νερα.. το μονο μερος που ανεκαθεν ειχα πολλα λαδια αλλα μετα τα εκεντρα ακομα περισσοτερα ειναι η εισαγωγη... τον λ επρεπε να τον καθαριζω καθε μηνα , ηταν μεσα στο λαδι και εσταζε... τα τοιχοματα της εισαγωγης ηταν μουσκεμα στα λαδια..

τι να κανω? για αρχη να βγαλω τις επιστροφες αναθυμιασεων σε ενα μποουκαλι να δω ποσο λαδι βγαζω απο κει?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2011, 23:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
λοιπον...

το τουτου μου δεν εκαιγε ποτε λαδια. δηλαδη στα 15.000-20.000χλμ να τσιμπουσε 200ml ( το θεωρω λογικο αυτο το νουμερο λογο αναθημιασεων)

ολα αυτα μεχρι τα 135.000 που εβαλα εκεντρα και ανεβασα κοφτη. απο τοτε παρατηρησα οτι τσιμπουσε αρκετα παραπανω.. αλλα δεν ειχα κατσει να το μετρησω.

τον τελευταιο μηνα που εκανα την κινηση και σημαδεψα ποσα λαδια ειχα απογοητευτηκα. στα 3500χλμ εκαψε-εχασε 600ml... ειναι ΠΑΡΑ πολλα...

το θεμα ειναι οτι δεν βγαζω μαυριλες απο πισω, δεν εχω λαδια στα νερα.. το μονο μερος που ανεκαθεν ειχα πολλα λαδια αλλα μετα τα εκεντρα ακομα περισσοτερα ειναι η εισαγωγη... τον λ επρεπε να τον καθαριζω καθε μηνα , ηταν μεσα στο λαδι και εσταζε... τα τοιχοματα της εισαγωγης ηταν μουσκεμα στα λαδια..

τι να κανω? για αρχη να βγαλω τις επιστροφες αναθυμιασεων σε ενα μποουκαλι να δω ποσο λαδι βγαζω απο κει?

πεξτου μια να παει στον πατο!!!!!!!!!!!!!!!
σοβαρα βαλε ενα δοχειο αναθυμιασεων και δες εκει τι πεζει.

Πλησιάζει ο καιρός για διακοπές... ρεύματος, νερού, τηλεφώνου..!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Αύγ 2011, 15:13:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και τις 2 επιστροφες να βαλω να πηγαινουν στο δοχειο? και αυτην που παειθ πριν την πεταλουδα και αυτην που παει εισαγωγη?

και τις τρυπες που αφηνουν τις ξκλεινω με μια βιδα?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Αύγ 2011, 16:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απολυτα φυσιολογικο να σου καιει παραπανω λαδι καθαρα λογω κοφτη και ψηλου στροφαρισματος...
εμενα εκαιγε πανω κατω τα ιδια 1+λιτρο ανα 10000χλμ χαλαορτατα

θα βγαλεις το σωληνακι που παει στο πλαστικο σωληνα πριν τη πεταλουδα και θα το ριξεις σε ενα δοχειο (εγω ειχα βαλει ενα κουτι λαδια μοτουλ) και θα κλεισεις με ταινια ή οτιδηποτε αλλο χοντρο τη τρυπα στη πεταλουδα

μη περιμενεις να δεις ποσοστητα λαδιου εκει μεσα. τα λαδια τα καιει στο στροφαρισμα. απλα θα εχεις πολυ πιο καθαρη πεταλουδα και μαπ Cool
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Αύγ 2011, 16:27:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρα δικιο ειχα που το παρατηρησα μολις εβαλα εκεντρα και ανεβασα κοφτη... δεν ηταβν ιδεα μου...

ανησηχησα απλος... νομιζα οτι κατι επαθε ξαφνηκα και καιει λαδι... Wink Wink βαγκελ τα καναμε τα πεζο μας..

δεν μου λες, η επιστροφη αναθυμιασεων που παει στην εισαγωγη δεν μας ενοχλει? να μην την βαλω και αυτην να πηγαινει στο μπουκαλι?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Αύγ 2011, 16:28:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gyrna ti στο υγραεριο για να λιπαινει τις βαλβιδες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης