Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
thodwrhs (thodwrhs) Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967
Ένταξη: 19 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 678 Τόπος: πατρα-ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Σεπ 2011, 17:25:10 Θέμα δημοσίευσης: 106 σερβις και ανακαλυψη προβληματος στον αξονα πισω. |
|
|
παμε λοιπον σημερα.εφοσον ειχαμε καταληψη και χρονο το πρωι ηταν ωρα για επισκευες...
αλλαγη λαδιων και φιλτρου σε πρωτη δοση ανα 5000χλμ...ειναι λιγα αλλα αφου ο γκαγκασταθης κανει καλες τιμες ειπα να το κανω τωρα.
σηκωνοντας το αμαξι βρηκαμε οτι η φουσκα μπρος αριστερα στο ψαλιδι ειχε φαγωθει και την προλαβαμε στο τσακ...
αξονας πισω τριζει λιγο αριστερα με το χερι στον αερα οταν τον κουνησαμε. στο δρομο δεν φαινεται να παιζει αλλα λεω να παω σε δισκοφρενατο.
αν εχει κανεις ΙΣΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΓΓΥΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΜ θελω απο 16ν... μαζι με ακρα.
και να μην εχει πανω απο 100.000χλμ... η να ναι επισκευασμενος.
το πηγαμε στο πλυντηριο σηκωμα ολο πανω και πλυσιμο απο κατω.
το παιδι ηταν φιλος του μηχανικου μου, με 6 ευρω το περασε 3 φορες με καθαριστικο για λαδια και ξεπλυμα με ζεστο νερο εν συνεχεια σαπουνι και τριψιμο με το χερι παρακαλω...
πρωτη φορα ειδα οτι τα ψαλιδια μου ηταν ασημι στην ακρη..τα ακρα εγιναν 5καθαρα.καθαριστηκαν οι βρωμιες απο το μοτερ και το σασμαν.
μου ειπε για πρωτη φορα που το πηγα οτι ηταν σε παρα πολυ καλη κατασταση σε σχεση με τα χρεπια που εχει δει...
.
εν συνεχεια γνωστο συνεργειο στην πανεπιστημιου κοντα στο αστυνομικο τμημα,(πατρα) που ασχολειται με ανταλακτικα να μην πω ονομα και γινω κακος οταν πηγα να μου περασουν κατι καλωδια τα γυφτονια βγαλαν τα κλιψακια της μοκετας και δεν τα ξαναβαλαν ποτε.(απορουσα κιολας γιατι εβγαινε συνεχεια)οταν σηκωσαμε προχθες τα λαστιχα της πορτας με τον 206kwn και μου τα φτιαξε τα πηρα κρανιο οταν ειδα τι ειχαν κανει.
συν οτι ο τυπος ειναι μεγιστο λαμογιο.αποφυγετε τον να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SαλιγκαρAKIS (Σάκης) Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)
Ένταξη: 15 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 2534 Τόπος: Troll City
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Σεπ 2011, 17:46:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατάλαβα που λές, δυστυχώς δεν είσαι ο πρώτος που πέφτει θύμα της ασχετοσύνης τους!
Μόνο συνεργείο δεν είναι οι κύριοι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodwrhs (thodwrhs) Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967
Ένταξη: 19 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 678 Τόπος: πατρα-ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Σεπ 2011, 17:50:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | Κατάλαβα που λές, δυστυχώς δεν είσαι ο πρώτος που πέφτει θύμα της ασχετοσύνης τους!
Μόνο συνεργείο δεν είναι οι κύριοι. |
και αλλο ενα παραδειγμα οταν εψαχνα για φιμε ολοι στην πατρα διναν τιμες 150 160 ευρω αυτος εδινε 220 επειδη ειναι μαστορας...
αστα ετρεχε ο φουρναρης μου με το αγωνιστικο το μοβ με τα ΟΜΡ
και του χαν παρει ποσα πραγματα.
ασε που για 2 αποστατες θελαν 85 ευρω με μπουλονια...
τους κραζεις καταμουτρα η οχι?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|