PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κομπλάρισμα - Ξεκομπλάρισμα Air Condition

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lqd 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Ιούλ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2011, 17:43:06    Θέμα δημοσίευσης: Κομπλάρισμα - Ξεκομπλάρισμα Air Condition Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχήν καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα αν και παρακολουθώ το φόρουμ καιρό. αντιμετωπίζω το παρακάτω "πρόβλημα" και αν και έψαξα το φόρουμ δεν βρήκα κάτι, αν και έχει ρωτηθεί και από άλλους.

είμαι κάτοχος ενός 206 1.4 του '02 το οποίο έχει a/c και όχι clima.
πριν 2 εβδομάδες συμπλήρωσα φρέον καθότι το χάνει και είναι γνωστό το πρόβλημα από παλιά και διαρροή δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε ακόμη...
το θέμα είναι ότι παρατήρησα σήμερα ότι κυρίως σε στάση (φανάρι κτλ) ότι ο κομπρέσσορας κομπλάρει-ξεκομπλάρει συνέχεια.μπορεί και 3-4 φορές αν το φανάρι διαρκέσει αρκετά.διαφορά όσον αφορά την ψύξη στο εσωτερικό δεν αντιλαμβάνομαι καθώς διαρκεί για πολύ λίγο το ξε-κομπλάρισμα.

έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει και κατά την πορεία αλλά σπανιότερα ενώ στο σταμάτημα πάντα. σίγουρα πάντως δεν μου συνέβαινε παλαιότερα.

καμιά ιδέα τί συμβαίνει?
ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2011, 18:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα βεντιλατερ σου δουλευουν 2η σκαλα οταν εισαι σταματημενος?αν οχι ανεβαζει πιεση το συστημα λογω θερμοκρασιας και γιαυτο σβηνει ο κομπρεσορας.επισης υπαρχη μια φουσκα πανω στη βαπορετα (πρεπει να ειναι ρυθμιομενη αν δεν κανω λαθος) η οποια ρυθμηζει τη θερμοκρασια της

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
lqd 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2011, 18:47:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η σκάλα ήταν ρυθμισμένη στην 1η σκάλα στο μεγαλύτερο διάστημα και που και που στην 2η.

και γενικά το έχω στην 1η γιατί δε το πολυπάω..αλλά όπως είπα δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο παλαιότερα ακόμη και όταν ήταν στην 1η.
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2011, 19:31:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε μιλαω για το βεντιλατερ που φυσαει εσενα Laughing για τα βεντιλατερ που φυσανε τα ψυγεια λεω.οταν στο ξανακανει κατεβα να δεις αν δουλευουν

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
lqd 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2011, 19:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ααα...οκ.
θα το κοιτάξω αν και δεν γνωρίζω πώς ακριβώς καταλαβαίνω σε ποιά σκάλα δουλεύει εκείνη την στιγμή καθότι δεν είμαι και ο σχετικότερος...

έτσι και αλλιώς έχω σκοπό να το ξαναπάω σύντομα να το δει μήπως και βρει αυτός διαρροή (το πήγα σε άλλον αυτή την φορά).απλά ήθελα να έχω μια ιδέα τί μπορεί να παίζει.

όσον αφορά το συνεχές ξε-κομπλάρισμα υπάρχει κάποιο θέμα για την ασφάλεια του κομπρέσσορα;ειδικά αν το κάνει σε πορεία και με μεγάλη ταχύτητα;να το αποφύγω αν είναι μέχρι να βρεθεί λύση Razz
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2011, 22:34:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα περισσότερα 206 χάνουν από της σωλήνες για ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
lqd 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2011, 18:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαρροές βρέθηκαν 2. μια μεγάλη στο έναν σωλήνα που οδηγεί στο φίλτρο έχανε από εκεί και φάνηκε και με γυμνό μάτι ο φώσφορος πάνω στο φίλτρο (διορθώθηκε πιστεύω καθώς είναι καθαρό εδώ και μέρες) και μια στον κομπρέσσορα ανάμεσα στις "πλάκες" (που δεν μπορεί να κάνει κάτι μου είπε). το ξανασυμπλήρωσε και είναι να πάω να το ξαναδεί γιατί σε 2 βδομάδες έχασε το μισό φρέον.

όσον αφορά το ξε-κομπλάρισμα συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό και μ είπε ότι είναι από τον θερμοστάτη στην βαπορέτα και αφού πιάσει θερμοκρασία σταματάει τον κομπρέσσορα και ούτω καθεξής(+ ότι δεν είναι ρυθμιζόμενος μ είπε).

@Pugobios, το βεντιλατέρ ήταν το πρώτο που έλεγξε από μόνος του και μ' είπε δούλευε κανονικά στην 2η σκάλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης