Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
akatadektos Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2011, 15:07:20 Θέμα δημοσίευσης: 308cc τριγμός στην οροφή οταν ειναι κλειστή |
|
|
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος..Πηρα ένα μεταχειρισμένο 308cc thp και είναι πλ καλό..αλλά παρατήρισα ότι με κλειστή την οροφή και σε χαμηλες ταχυτητες ακούγεται απο πισω (ισως η κολωνα της οροφης) τριγμος πλ συχνα..όταν είναι καμπριο δν ακουγεται οπότε φοβάμαι μην έχει καποιο προβλημα..δεν βρικα καποιο παραπονο οποτε δν ξερω αν το εχουν και αλλοι αυτο..παντως η οροφή δουλεύει κανονικά..είναι φυσιολογικο ή να το παω σε συνεργείο ? Ευχαριστω προκαταβολικά! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούλ 2011, 22:59:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν εχει τίποτα η οροφή σου φίλε μου, όταν θα πας για service θα πεις να σου κάνουν και μια συντηρηση στην οροφή και δεν θα έχεις κανένα θέμα.
υ.γ: πέρνα και απο δω μια βόλτα
http://www.psclub.gr/forum/viewforum.php?f=16
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2011, 19:29:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όλα τα cabrio το έχουν το θέμα με τους τριγμούς ακόμα και αυτά με υφασμάτινη οροφή μιλάω εκ πήρας γιατι ο αδελφός μου έχει το EOS. Για μένα ψάξου στο google να βρεις ποιο λιπαντικο κάνει για τα λαστιχάκια της οροφής σου, θα κάνεις μια λίπανση μόνος σου και θα είναι όλα κομπλέ.
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikos.vg Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιούλ 2015 Δημοσιεύσεις: 10
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2015, 18:04:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα σε ολους!! Ειναι 4ετων η συζητηση αλλα ελπιζω να απαντησει καποιος! Σε αυτο το χαμο που ζουμε αυτο το διαστημα ενας ξαδεφος μου με εβαλε σε σκεψεις... να μου πουλησει ενα 308cc ετους 09 με το 1,6T κινητηρα!
Απ οτι ειδα ο ιδιος στα 207 ηταν πολυ ζημιαρικος... Εχει βελτιωθει σε αυτο το μοντελο; Εως τωρα μονο αντλια νερου χρειαστηκε τιποτα αλλο! Το αμαξι το οδηγησα, απλα ΤΕΛΕΙΟ!!! Δεδομενου οτι ειμαι της ιαπωνικης σχολης θα απογοητευτω απο θεματα κοστους-αξιοπιστιας με αυτο;
Συγνωμη αν κουρασα ελπιζω για καποια απαντηση!
Ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|