PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λαμπάκι αερόσακου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2005, 15:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Λαμπάκι αερόσακου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει αναψει ποτε σε κανεναν σας το λαμπακι του αεροσακου?

Πρωτα μας αναβε του συνοδηγου όπου και το κλεισαμε από τον διακοπτη. Τις τελευταιες μερες αναβει καμια φορα το λαμπακι του αεροσακου του οδηγου. Αν το σβησω και το ξαναβαλω μπροστα τις περισσοτερες φορες σβηνει. Αυτο ομως δεν το κανει παντα...

Εχει τυχει σε κανεναν σας αυτο?

Επιπλεον το καντραν οταν τρελενεται (π.χ. στροφομετρο) τι ειναι? ειναι η μονοδα αυτοματισμων? οταν εννοω τρελενεται εννοω πως στις 2000-3000 στροφες πεφτει τελειως η βελονα του σα να ειναι σβηστο και ξαφνικα ξαναδειχνει σωστα...

Τι παιζει? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 00:12:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: λαμπακι αεροσακου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
Εχει αναψει ποτε σε κανεναν σας το λαμπακι του αεροσακου?

Πρωτα μας αναβε του συνοδηγου όπου και το κλεισαμε από τον διακοπτη. Τις τελευταιες μερες αναβει καμια φορα το λαμπακι του αεροσακου του οδηγου. Αν το σβησω και το ξαναβαλω μπροστα τις περισσοτερες φορες σβηνει. Αυτο ομως δεν το κανει παντα...

Εχει τυχει σε κανεναν σας αυτο?

Επιπλεον το καντραν οταν τρελενεται (π.χ. στροφομετρο) τι ειναι? ειναι η μονοδα αυτοματισμων? οταν εννοω τρελενεται εννοω πως στις 2000-3000 στροφες πεφτει τελειως η βελονα του σα να ειναι σβηστο και ξαφνικα ξαναδειχνει σωστα...

Τι παιζει? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Για το λαμπακι του αεροσακου ειναι ευκολο και κλασικο!
Δεν κανει καλη επαφη η φυσα της ενδειξης....
Διορθωστε με αν κανω λαθος Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 00:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατα πασα πιθανοτητα για το λαμπακι αυτο ειναι. κακη επαφη, ισως να ξεκουμπωσε και να κουνιεται. τωρα για τον πινακα οργανων, ενδεχεται να εχει καποιο προβλημα ο πινακας. νομιζω οτι καποιος ειχε ενα παρομοιο προβλημα και εψαχνε για μεταχειρισμενο πινακα οργανων.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 09:28:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη πρεπει να ξεκουμπωσω το καντραν και να τσεκαρω τις επαφες? θα το κανω στο συνεργειο την αλλη εβδομαδα που παω για λαδια και κατι ρυθμισεις...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2005, 14:18:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το λαμπάκι του αερόσακου.

99.9% είναι η φύσα κάτω απ' το τιμόνι που έχει κουνηθεί. Tην έχω πάθει γιατί μου φαινόντουσαν πολύ έξω τα καλώδια και τα μάζεψα πιο μέσα. Aμέσως άναψε το λαμπάκι...

Σ' ένα συνεργείο Peugeot στο βάζουν στο computer να επιβεβαιώσουν ότι είναι αυτό και στο διορθώνουν δωρεάν [τουλάχιστον εμένα έτσι έκαναν]

Επιστροφή στην κορυφή
george okouzidis 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 16v Gti (2006) aeb gas

Ένταξη: 18 Απρ 2010
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2011, 01:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερεις κανεις που βρισκεται ακριβως αυτη η φυσα βρε παιδια?!
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2011, 17:37:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τον αερόσακο είναι η φύσα σίγουρα!Ίσως να μην είναι αυτή πίσω απ' το τιμόνι αλλά να είναι και αυτή κάτω απ΄το κάθισμα.
Όσο για τον πίνακα, γενικά αυτά τα όργανα τα VDO είναι κάπως ελαττωματικά.Δεν πιστεύω δηλαδή να είναι κάτι που φτιάχνει.Απλά ή θα το αλλάξεις και ίσως αργότερα στα κάνει και το άλλο ή θα συμβιβαστείς στις ορέξεις του Razz

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2011, 17:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν στο κάνει όταν βάζεις μπροστά και αν σβήσεις και ξαναβάλεις σβήνει Μπαταρία τσέκαρε...αν στο κάνει εν κινήσει φύσα

Επιστροφή στην κορυφή
george okouzidis 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 16v Gti (2006) aeb gas

Ένταξη: 18 Απρ 2010
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2011, 18:13:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν λεμε πισω απο το τιμονι εννοουμε πισω απο το καπακι του που γραφει airbag?!αυτο δλδ που παταμε οταν θελουμε να κορναρουμε?!
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2011, 22:41:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει μια πορτοκαλί φύσα στα πλαστικά καπάκια των διακοπτών και άλλη μια αν έχεις και συνοδηγού αερόσακο δίπλα από την BSI
Όσο για τα όργανα επισκευάζονται

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης