PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ανεβάζει θερμοκρασία (νερού)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
poseidon111 (Antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc (2002)

Ένταξη: 17 Φεβ 2010
Τόπος: Kallithea

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούλ 2011, 00:36:18    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ανεβάζει θερμοκρασία (νερού) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά!
Εδώ και λίγο καιρό παρατήρησα το παραπάνω πρόβλημα!
Όλα ξεκίνησαν όταν πήρα το αμάξι μου απο το συνεργείο μετά από τρακάρισμα στο μπροστινό μέρος (ευτυχώς τουλάχιστων απο ευθύνη του άλλου).Ο μάστορας μου είπε ότι όλα ήταν κομπλέ (έφτιακσε τις λακούβες απο την πρόσκρουση κ μου είπε ότι είχε σπάσει και η βάση απο το βεντιλατέρ γι΄αυτό και το άλλαξε). Τον ρώτησα αν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα και μου απάντησε οτι όλα είναι ΟΚ και δεν πιστεύει να μου βγει μετά κανένα πρόβλημα!Ελα όμως που βγήκε!Παρατήρησα ότι αν καθόμουν 5-10 λεπτά στην κίνηση άρχιζε να αναιβάζει θερμοκρασία πάνω απο 100 μέχρι να ενεργοποιηθεί το βεντιλατέρ και ρίξει την θερμοκρασία αλλά μετα απο 1-2 λεπτά ξανά ανέβαζε (και συνεχιζόταν έτσι η δουλεία)!!!Μέχρι που πριν απο 2 μέρες έφτασε σημείο να χτυπήσει κόκκινο και να μου ανάψει alarm για την θερμοκρασία!!!!!Το πήγα αμέσως στο συνεργείο και του είπα οτι έγινε! Μου λέει ότι θα έχει πρόβλημα το ψυγείο..Αλλαζούμε ψυγείο και θερμοστάτη αλλά όπως συνέχησα να παρατηρώ το πρόβλημα παρέμεινε! Δεν ξανα χτύπησε κόκκινο αλλα ανεβάζει πολύ εύκολα !!
Να σημειώσω ότι τρόμπα νερού του είχα αλλάξει πέρυσι.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ρε παιδιά ???

Dj_POSEIDON Is Here Wink
Proud member of SCARECROWS PAINTBALL TEAM
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούλ 2011, 00:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως θελει εξαερωση???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούλ 2011, 08:26:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
Μηπως θελει εξαερωση???

Σιγουρα θελει εξαερωση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
poseidon111 (Antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc (2002)

Ένταξη: 17 Φεβ 2010
Τόπος: Kallithea

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2011, 10:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Peugeot ξανά μπήκε συνεργείο και περιμένω τα αποτελέσματα..Μου είπε ότι δεν θέλει εξαέρωση και πως το πρόβλημα μάλλον είναι στην βαλβίδα του βεντιλατέρ..Για να δούμε...

Dj_POSEIDON Is Here Wink
Proud member of SCARECROWS PAINTBALL TEAM
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2011, 12:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει σχετικο τοπικ 206 - θερμοκρασιες που πανω κατω ολα τα πιθανα αιτια εχουν εξηγηθει για το θεμα θερμοκρασιων..ριξτο ενα διαβασμα θα σε βοηθησει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2011, 22:49:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως έχει χαλάσει η αντίσταση του βεντιλατέρ
Με πια ταχύτητα δουλεύει το βεντιλατέρ ?

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης