PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - PoLiThS Project 206 1,4 8ν -> 206 1,6 16ν 2ο στάδιο
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 02:56:47    Θέμα δημοσίευσης: 206 - PoLiThS Project 206 1,4 8ν -> 206 1,6 16ν 2ο στάδιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ουφ.... πρεπει να τα γράψω όλα τώρα ?

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 03:12:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεκινάμε

Κινητήρας :

1,4 8V TU3JP

Φίλτρο εισαγωγής τύπου Σκουπα με περίβλημα απο αντιθερμικό ABS και φιλτροχοάνη της Κ&Ν μέσα που παίρνει αέρα απο ειδική θυρίδα στο καπώ και κολάρο σιληκονούχο απο Φορτηγο (!!!!) με ειδική υποδοχή για να γυρνάνε οι αναθυμιάσεις των λαδιών πάλι μέσα (σύντομα θα υπάρξουν φωτογραφίες)

Χταπόδι Papaioannou exhaust systems χειροποίητο με διάμετρο 38mm ανα σώλήνα εξαγωγής και διάταξη 4-2-1

Καταλύτης και σωλήνα εξαγωγής μέχρι το τελικό καζανάκι εργοστασιακά και Τελικο της Grapnel με στρόγγυλη μπούκα 104mm

Αυξηση πιέσεως καυσίμου απο τον εργοστασιακό ρυθμιστή που βρίσκεται στο ρεζερβουάρ με ελαφρά παραμόρφωση του κελύφους του απο 3.2 bar στο ρελαντί σε 3,8 bar (ρελαντί)

Αναρτήσεις :

Μπροστά

Ελατήρια Sparco (firmware Eibach) 6.5cm χαμήλωμα
Αμορτισέρ 206GTi με κοντεμένα καλάμια στον τόρνο κατα 42mm
Αντριστρεπτική 19mm εργοστασιακή

Πίσω

Ραβδοι στρέψης 19mm εργοστασιακοί με χαμήλωμα 2,5cm
Αντριστρεπτική Peugeot Sport 21mm
Αμορτισέρ 206GTi

Φρένα :

Μπροστα

Δισκοι και δαγκάνες απο 307 1,6 16V 283mm X 26mm

Πίσω

Φρένα απο 106 Rallye 247mm X 8mm ( πίσω τα φρένα 106 Rallye/GTi ,206 XS/GTi, Saxo VTS, Xsara VTS, 306 GTi Race ειναι κοινά αλλάζει μόνο ο κωδικός απο το τακάκι )

Τρόμπα φρένων απο 206 GTi/1.6 16V 22.2mm (7/8 inch.) ( Tα 1.1 & 1.4 φοράνε τρόμπα 6/8 inch.)

Ελαστικά :

Goodyear F1 GS-D3 195/50/R15 82V σε ζάντες Peugeot Scirocco 6"X15"

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 03:19:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραια μπραβο!
δεν μας λες τωρα και πως παει ;; γιατι απο ολα αυτα ....αμα δεν μας πεις τις διαφορες που ειδες...δεν !
για παραδειγμα το χταποδακι σε βοηθησε καθολου ;; γιατι εχει παρει το αυτι μου αλλον με χταποδι που εκανε μια τρυπα στο νερο.
για την τρελη εισαγωγη της σκουπας , μη μου πεις πως εκοψες το καπο ....θα με πεθανεις!
η αυξηση της πιεσης του ρυθμιστη , εδωσε τα αναμενομενα αποτελεσματα ;; πως εγινε;
ολα αυτα χωρις προγραμμα ετσι;;
για πες επιδοσεις και εντυπωσεις.
Wink Question Question Question
ρωταμε για να μαθαινουμε!

ολα αυτα εγιναν με τη μια ;; η σταδιακα ;;;
φωτογραφιες θελουμε πολλες και αναλυτικες, ετσι ;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 04:33:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα θα πώ για να μην πω πολλα... Ο Μίλτος το οδήγησε χωρίς την πίεση στα τωρινά επίπεδα και είχε πεί κατι... τον καλώ να το ξαναπεί

Το Χταπόδι το έκοψε λιγάκι χαμηλά αλλα τα πήρε Ψηλά

Α και κάτι αλλό ξέχασα να γράψω... Το διαφορικό μου ειναι απο Rallye 16V που σημάίνει τελική σχέση μετάδοσης 3,93 και οχι 4,26 που έχουν τα 206 απο το 2000 και μετά.. και πάλι... σε κατι κοντρίτσες που ρίχνω.... καλύτερα απο τα αλλα 1,4 πάει... εδώ ρίξαμε τελικές σε ΙΒΙΖΑ 100PS Smile))))

Ναί εκοψα καπώ.... Έχεις δει Mini Cooper S?? Κάτι τέτοιο θα γίνει... παραλαμβάνω το αυτοκίνητο την Τετάρτη...

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 06:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με δύο-τρία πράγματα λιγότερα, το οδήγησα και γύρισα και είπα στον Πολίτη ότι "είναι το πιο γρήγορο 206 14άρι που έχω οδηγήσει και με αισθητή διαφορά". Αν μπορούσα να το κοστολογήσω σε ιπποδύναμη θα έλεγα ότι έχει ζωντανούς 5-7 ίππους παραπάνω και αυξημένη ροπή γιατί σε γκάζι μου θύμιζε Renault Clio 1ης γενιάς. Τώρα με αυξημένη πίεση στο καύσιμο ίσως να φτάνει και τα 10-12 αλογάκια διαφορά με μαμά. Σχετικά όλα αυτά βέβαια. Η ουσία είναι ότι έχω οδηγήσει άλλα δύο 206 χταποδάτα και δε συμμαζεύεται και δεν μπορούσα να τα ξεχωρίσω σε γκάζι από τα απλά.
Επίσης του είχα πει ότι "ο κώλος είναι αργός, αναίσθητος και παίρνει κλίσεις", αλλά αυτό τώρα με την αντιστρεπτική του Gti σίγουρα θα έφτιαξε.

Του είπα επίσης (τώρα τελευταία) ότι εάν σηκώσει την Κούλα του 3πόντους θα στρίβει καλύτερα και θα γέρνει λιγότερο, αλλά έκανε πως δεν άκουγε... Laughing

Επίσης το 1.4 έχει μπροστά 18χιλ αντιστρεπτική. Έτσι δεν είναι Ντιμιπένιε;
19χιλ εμπρός έχει το 1.6 16V. Και 20χιλ έχει το 2.0.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 08:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Του Πολίτη το αυτοκίνητο,το οδήγησα και λέω την γνώμη μου, είναι όντως πιο ζωντανό από τα μαμά 1.4!Έχει φρενάρες!!!Στρίδει αρκετά καλά!Μπράβο Νίκο έχεις πολύ μεράκι!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 14:34:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολιτης.......συκωσε το αμαξι οπως ειπε ο Μιλτος 2-3 ποντους για να εχει διαδρομη η αναρτηση και γνωμη μου παντα να αλλαξεις το τελικο.102 ποσο ειπες διαμετρος ειναι παρα πολυ για 1400.Εγω που εχω και παραπανω κυβικα απο εσενα και περισοτερη συμπιεση φοραω 48μμ. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 14:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Πολιτης.......συκωσε το αμαξι οπως ειπε ο Μιλτος 2-3 ποντους για να εχει διαδρομη η αναρτηση και γνωμη μου παντα να αλλαξεις το τελικο.102 ποσο ειπες διαμετρος ειναι παρα πολυ για 1400.Εγω που εχω και παραπανω κυβικα απο εσενα και περισοτερη συμπιεση φοραω 48μμ. Wink

Νικόλααααααα, 102 είναι η εξωτερική διάμετρος...όχι η εσωτερική.
Cool Cool Cool

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 15:56:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ καλός ο Poliths και πολύ ενδιαφέρουσα η πατέντα με το κόψιμο αλα Mini Cooper S...!!!
Χταπόδι φοράω και εγώ, μια μικρη διαφορα στην ευστροφία ψηλα έχει φανεί...
Δυστυχώς, την έχω πατήσει στο θέμα φιλτροχοάνης, καθώς μου φαίνεται οτι χάνω παρα κερδίζω (λάθος τοποθέτηση κλπ)
Γιαυτό, τον τελευταίο καιρό, μελετάω πολύ το θέμα "σκούπα" και μέχρι το Πάσχα θα υπάρχουν νεότερα...
DimiP, μάλλον πρέπει να απονείμουμε τον τίτλο του "Βασιλιά των 1400" στον Poliths... (δεν έχουμε πει την τελευταία μας κουβέντα όμως, έτσι; )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 18:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Νικόλααααααα, 102 είναι η εξωτερική διάμετρος...όχι η εσωτερική.
Cool Cool Cool

Αααααα........πεστε ετσι.... Rolling eyes

Εσωτερικη ποσο εχει ομως Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 21:32:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μέτρησα... αλλα πρεπει να ειναι 38-42mm

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
Lord Cypher 
Μέλος
Μέλος

206 QS

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: Το Στέκι του Πετράν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Φεβ 2003, 23:24:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο και από εμένα... Σωστοοοός Laughing Laughing Laughing
Και όλα αυτά με το κόστος των....... Question Question Question Rolling eyes

Remember... No Obstacles... Only Challenges...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 01:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ο τιτλος του βασιλια των 1400 παει στοοοονννννν.....
.
.
..
.
.
.
..
.
τα ρα τα τζουμ ταρατατζουμμμμμμμμμμμμ

Poliths

μπραβο σου ρε πολιτακο!

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 02:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lord Cypher έγραψε:
Μπράβο και από εμένα... Σωστοοοός Laughing Laughing Laughing
Και όλα αυτά με το κόστος των....... Question Question Question Rolling eyes

Γκουχ Γκουχ...... Τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα!

Le Tavernier....

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 12:07:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ααααααααααα καταλαβαααααα Laughing Laughing Laughing Laughing

Πολιτης ο αιμοδοτης Laughing Laughing Laughing Laughing

Μπραβω Νικολα ετσι και αλλιως ολοι ξερουμε οτι χωρις αιμοδοσια δεν γινετε τιποτα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 19:21:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Poliths?Δεν μας ριχνεις και την λυπητερη????????
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Φεβ 2003, 23:12:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Poliths?Δεν μας ριχνεις και την λυπητερη????????
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Tην φαρμακερη θες να πεις Laughing Laughing Laughing Laughing

Αστο καλυτερα Wink

Ελααααααα Αλεεεεεεεεεκοοοοοοοοοοοοοοο...........ποσοοοοοο ειπεεεεεεςςςςςςςς Question Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Φεβ 2003, 00:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί νομίζεις οτι κρατάει λογαριασμό!!!!Ότι έχει στην κούλα του τα ρίχνει!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Φεβ 2003, 11:27:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:

Οπως νομιζει ο καθενας.

Μηπως εγω που τα ριχνω Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Φεβ 2003, 13:19:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Οπως νομιζει ο καθενας.

Μηπως εγω που τα ριχνω Shocked

Εγώ ξέρω τι ρίχνω αλλα επειδή δεν ρίχνω πολλά ακόμα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης