Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
groupN (Μπαμπης) Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v
Ένταξη: 18 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 252 Τόπος: Θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2011, 15:02:07 Θέμα δημοσίευσης: 106-θορυβος μολις παρει μπροστα |
|
|
καθε φορα που βαζω μπροστα εδω και 2 μερες κανει ενα θορυβο για ουτε μισο λεπτο και μετα σταματαει. ακουγεται κατω δεξια οπως κοιτας το μοτερ, πισω απο το προβολακι που εχει ενα μαυρο σαν βαρελακι. νομιζω ειναι η αντλια για τα υδραυλικα του τιμονιου. αυτο που μου κανει εντυπωση αν ειναι οντως η αντλια του υδραυλικου ειναι, γιατι κανει λιγο στην αρχη θορυβο και μετα σταματαει; ετσι δουλευει το συστημα!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LIONKING (βασιλης) Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"
Ένταξη: 05 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 371
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2011, 16:41:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
3ΦΙΣΣΟς εισαι?αν εισαι τοτε ειναι το μοτερακι της μλκιας που εχει για την ''ανακυκλωση καυσαεριων'' και συνδεεται με την στρογγυλη μαυρη βαλβιδα που ειναι στο χταποδι και απο εκει με το μεταλικο σωληνα στο καπακι. πεσε απο κατω και τραβα το μπριζακι που εχει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 106 rallye 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2011, 13:24:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ναι τριφυσσος ειμαι βασιλη. αλλα αυτο που λες το μοτερακι ειναι μεσα στο φτερο διπλα απο τον εγκεφαλο!! το ξερω ειναι ψηλα μεσα στο θωλο πως να βγαλω το μπριζακι!! δεν νομιζω να ειναι αυτο. εμενα ακουγεται απο την αλλη ο θορυβος και χαμηλα. αμα ειναι αντλια τιμονιου ξερει κανεις αν φτιαχνεται η θελει αλλαγη κατι και ποσο; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

saxo vts 1.6 (16v) 02"
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2011, 16:24:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κατω δεξια ειναι αυτο που σου κανει θορυβο πιοσω απο το προβολακι και ειναι αυτο που σου λεω,το αλλο που λες ειναι η ανεπιστροφη βαλβιδα για τις αναθυμιασεις του ντεποζιτου .αν θεςνα βρεις την πριζα επειδη εχει εκει και αλλη μια σηκωσε το αμαξι βαλτο μπροστα και τραβα να δεις ποτε θα σταμαματησει θα σου βαλω φωτο απο μπριζα
εσυ λες αυτο
http://imageshack.us/photo/my-images/857/q17552501.jpg/
εγω λεω αυτο που ειναι και πισω απο το προβολακι σου δηλ αυτο
http://imageshack.us/photo/my-images/825/q17567101.jpg/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 106 rallye 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούν 2011, 14:28:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ωχ ναι, βασιλη εσυ καλα τα λες. εγω τα εχω μπερδεψει, δεν ηξερα οτι υπαρχει και τετοιο πραγμα. ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και τις εικονες. απλα εγω επειδη ειδα το σωληνα απο το ποτηρακι με τα υγρα του τιμονιου να πηγαινει εκει κατω νομιζα οτι ειναι αντλια. αμα παω συνεργειο θα την βγαλω την φυσσα. δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα χωρις αυτο; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

saxo vts 1.6 (16v) 02"
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 20:12:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τα χω ξυλωσει ολα δεν αναβει τιποτα στο καντραν, μονο στη μνημη του εγκεφαλου μενει ενα μονιμο σφαλμα που δε σε νοιαζει. φτιαξε ενα μικρο πλακακι με βιδες για την κεφαλη εκει που ειναι το νικελ σωληνακι για να μην μεινει ετσι και δωστα ολα δρομο δεν ειναι τιποτα σοβαρο μπορεις να ξυλωσεις και μονος ορεξη ναχεις  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 106 rallye 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 00:23:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τωρα που ανεφερες αυτο το νικελ σωληνακι και το μαυρο πραμα μπροστα στο χταποδι, θυμηθηκα οτι εχω δει πολλοι που δεν το εχουν. και ενας φιλος σε saxo δεν το εχει και η τρυπα ειναι ετσι ανοιχτη, αλλα ετσι το πηρε. δεν ξεραμε τι ειναι, καλα που ειναι το club και ανταλλαζουμε γνωσεις. αμα βγαλω μονο την μπριζα και το αφησω πειραζει; εσυ βασιλη τα εχεις βγαλει ολα και το βαρελακι αυτο κατω; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

saxo vts 1.6 (16v) 02"
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 06:01:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βγαλε την πριζα μην στα σπαει και εισαι οκ.αλα αμα τα βγαλεις μη τα αφησεις ετσι σιγα ενα λαμακι με λιγη φλατζοκολα ειναι ισα-ισα να καλυφτει η τρυπα.δεν ειναι κατι δυσκολο να βγει παντως.σκυψε απο κατω και κρατιεται σε 2-3 βιδες(βγαινει ετσι χωρις να βγει ο προφυλακτηρας η αλλο πλαστικο) το περνει στο χερι και μετα τραβα προς τα παω το τσουτσουνι 5-6 της φωτο που συνδεοταν επανω στο μοτερακι 1.εε μετα λυσε το σωληνα 7 που συνδεοταν και αυτο στο μοτερακι και μενει το 8 η βαλβιδα πανω στην ασπιδα.α και το της μπιζας επιδη ειναι μεγαλο μαζεψετο και πιαστο. διπλα στην ασφαλειοθηκη .θα σου βαλω φωτο απο το δικο μου.μην ανχωνεσε θα σε παει μονο του  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

saxo vts 1.6 (16v) 02"
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 106 rallye 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούν 2011, 00:19:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ωωω, ευχαριστω πολυ φιλε. καποια στιγμη που θα εχω χρονο θελει να παω συνεργειο και να ασχοληθω μονος μου να το κανω, μαζι και κατι αλλα που εχω στο νου μου. προς το παρων υπομονη, στην αρχη ειναι για λιγο μετα σταματαει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|