PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Υγραέριο σε 207 (εκτος THP)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Paoki (Στέργιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peuzeot 207 1.4 (16 V) 10.2006

Ένταξη: 04 Φεβ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2011, 21:55:25    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Υγραέριο σε 207 (εκτος THP) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους. Έχω τοποθετήσει εδώ και ένα 4μηνο σύστημα LPG στο 207 μου. Κανενα πρόβλημα ως τώρα. Το μόνο που παρατήρησα είναι πως χρησιμοποιώντας υγραέριο η βελόνα στάθμης της βενζίνης κατεβαίνει σα να καταναλώνει βενζίνη. αυτό,μετά από ψαξιμο, οφείλεται στο ότι ο δείκτης βενζίνης δουλευει βάση χιλιομετρων που κανει το όχημα και οχι με βαση φλοτερ που βλεπει τη σταθμη. Τα συνεργεία εγκαταστασης συστηματων LPG περιμενουν ενα ηλεκτρονικο τσιπ που "ξεγελαει" το φλοτερ.Βρισκεται σε φαση εγκρισης ISO οποτε....υπομονη.
[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 01:21:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 1.4 δεν ειναι αμεσου ψεκασμου ετσι?

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 02:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πρόσφατη συνεργασία του Group PSA με τη BMW έχει βοηθήσει στην εξέλιξη από κοινού κινητήρων, με κυριότερα παραδείγματα τον 16βάλβιδο 1,6 άμεσου ψεκασμού 120 ίππων

αν μπορεις στειλε μου ενα τηλέφωνο απο εκει που το τοποθετησες. ευχαριστω

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Paoki (Στέργιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 11:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΚ... Κατσαμπέρης λεγεται. είναι συνεργείο της BOSCH.Το σύστημα που πέρασα είναι της ALDESA (TURKEY). Ούτως η άλλως ιταλικά και τούρκικα κιτ κυκλοφορουν στην αγορα. Το συνεργείο βρίσκεται στην περιοχη των μετεώρων θεσσαλονικης (λίγο ποιο κάτω από την έξοδο-είσοδο Νεάπολης του περιφερειακού) η δεξαμενή θα είναι της επιλογης σου (τύπος,χωρητικότητα), βεβαια αν εχεις τούρμπο θα εχεις μαλλον προβλημα οπότε τα λεφτα να μη τα αξιζει η μετατροπή..... ένα τηλ που έχω είναι 2310/613816. Πάντως μου γυρίζει αυτόματα σε υγραέριο μολις πιασει το αμαξι 45-50 βαθμους. υπάρχει και χειροκίνητη επιλογη. Αν τυχόν ανοιχτεί το καπω...δεν φαινεται σχεδον τιποτα. Τα ιαπωνικα καθως και τα ford focus χρειαζονται και λαδιερα. Στο 207 δε χρειαστηκα 1.4 (16V)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 13:25:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω βαλει κ εγω το δικο μου απο εχτες για υγραεριο,μαλλον σημερα θα το παρω,νομιζω οτι δεν εχουν καμια σχεση τα ιταλικα με τα τουρκικα προιοντα,χωρις να ειμαι σιγουρος εχω διαβασει ακουσει οτι μια δεξαμενη τουρκικη απο μια ιταλικη ειναι στην μιση τιμη κ ολο γενικα το υπολοιπο κιτ,λογω ποιοτητας ισως εκτος κ εαν πλεον οι ιταλοι κατασκευαζουν τα πραγματα τους στην τουρκια κ καποιοι τα παρουσιαζουν 100% ιταλικα για να δικαιολογουν το υψηλο κοστος τοποθετησης,δεν ειμαι σιγουρος κ εγω θελει πολυ ψαξιμο το θεμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 14:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paoki έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Έχω τοποθετήσει εδώ και ένα 4μηνο σύστημα LPG στο 207 μου. Κανενα πρόβλημα ως τώρα. Το μόνο που παρατήρησα είναι πως χρησιμοποιώντας υγραέριο η βελόνα στάθμης της βενζίνης κατεβαίνει σα να καταναλώνει βενζίνη. αυτό,μετά από ψαξιμο, οφείλεται στο ότι ο δείκτης βενζίνης δουλευει βάση χιλιομετρων που κανει το όχημα και οχι με βαση φλοτερ που βλεπει τη σταθμη. Τα συνεργεία εγκαταστασης συστηματων LPG περιμενουν ενα ηλεκτρονικο τσιπ που "ξεγελαει" το φλοτερ.Βρισκεται σε φαση εγκρισης ISO οποτε....υπομονη.
[/img]

Στις επιδόσεις κατάλαβες καμιά διαφορά? Γιατί το ίδιο αμάξι έχω και είναι αρκετά αργό, με τα επιπλέον κιλά του υγραερίου δεν θα γονατίσει κι άλλο?

Επίσης, τι αυτονομία επιτυγχάνεις συνολικά με γεμάτο ρεζερβουάρ βενζίνης και υγραερίου?
Και πόσο σου στοίχισε η δεξαμενή υγραερίου με τα εργατικά?

Λουκά, κι ο 1.4 vti με τα 95 άλογα νομίζω πως είναι άμεσου ψεκασμού . Ο 1.4 με τα 90 δεν πρέπει να είναι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 16:02:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ξανακουσω αυτο για το βάρος γιατι όλο το kit είναι περίπου 15-20κιλα... Πόσο δηλαδή κόβει ένα αμάξι αν του βάλεις 30€ βενζίνη Wink

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 17:33:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzive έγραψε:
Μην ξανακουσω αυτο για το βάρος γιατι όλο το kit είναι περίπου 15-20κιλα... Πόσο δηλαδή κόβει ένα αμάξι αν του βάλεις 30€ βενζίνη Wink
βασικα το θεμα ειναι οτι ολο το βαρος ειναι στο πορτ μπαγκαζ κ δεν θα βοηθαει στις κοντραδικες εκκινησεις Very happy αλλα κ στο στριψιμο θα χανει λιγο πιστευω,υπαρχει λυση ομως βγαλσιμο ρεζερβα κ πισω καθισματα κ ειναι κομπλε Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 17:43:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

20 κιλα ζυγιζει αδεια η 40αρα δεξαμενη...γεματη ειναι σχεδον τα διπλα...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2011, 00:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι τόσο λίγα πάω πάσο.
Εγώ υπολόγιζα καμια 80αριά κιλά.
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2011, 21:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.abartautogas.de/Galerie/Peugeot/207-CC-1,6-THP

πάντως μέσα στο σέρβις μποξ υπάρχουν ανταλλακτικά για να μετατρέψεις σε υγραέριο τον ΤΗΡ κινητήρα κ για τον 175άρι

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Paoki (Στέργιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Φεβ 2011, 10:51:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις επιδόσεις δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά. Σίγουρα το παραπάνω βάρος λογω του συστήματος και του επιπλέον καυσίμου ίσως να παίζει ρόλο. Η δεξαμενή είναι θέμα του καθενός αν θέλει να την τοποθετήσει στο χώρο της ρεζέρβας(κυκλικη δηλ) και να αποχωριστει τη ροδα(η να την εχει ξαπλα να πιανει το μισο πορτπαγκαζ), ή να βάλει τύπου θερμοσίφωνα για μεγαλυτερη ποσότητα, οπότε και αυτονομία και να ξεχασει τη ρεζερβα που θα βρισκεται απο κατω κ δε θα μπορει να τη χρησιμοποιησει.. Η κατανάλωση είναι λιγο παραπάνω απο αυτης της βενζίνης. σκεφτειτε όμως πως το κοστος ανα λιτρο ειναι το μισο. εδω θεσσαλονικη ειναι στα 79.8 λεπτα. Δεν έκανα ταξιδι με γεματο ρεζερβουαρ βενζίνης και υγραερίο ωστε να ξερω αυτονομια σε χιλιομετρα. αυτο που ξερω ειναι πως σε ταξιδι θεσ/νικη-πτολ/δα και πισω μου βγηκε 20 ευρω σε υγραεριο (περιπου 300 Km) με ταχύτητα 110-140 αντί των 40+ αν ήμουν με βενζίνη.
Επιστροφή στην κορυφή
Paoki (Στέργιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Φεβ 2011, 10:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέψου φίλε μου πως εχεις: το βαρος του αυτοκινήτου.το δικό σου/επιβατών, το καυσιμο της βενζίνης (όσο ειναι αυτο) και το επιπλέον βάρος απο το συστημα αναλογα με τη δεξαμενη( 20-30 Kg η αδεια δεξαμενη τουλαχιστον αναλογα το μεγεθος και βαλε και το καυσιμο επιπλεον που παιρνει αυτη)εγω που εχω 48 λιτ κυκλικης μορφης εχουμε 25 πες + 44 που χωραει 70 κιλά μονο από τη δεξαμενη.
Επιστροφή στην κορυφή
Paoki (Στέργιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Φεβ 2011, 11:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πόσο σου στοίχισε η δεξαμενή υγραερίου με τα εργατικά?

Λουκά, κι ο 1.4 vti με τα 95 άλογα νομίζω πως είναι άμεσου ψεκασμού . Ο 1.4 με τα 90 δεν πρέπει να είναι.[/quote]
Η εγκατάσταση τον οκτ/10 μου βγηκε 1200 ευρω. τωρα πλεον κοστιζει λιγότερο. εχω ακουσει και για 800 ευρω...δεν ξερω ομως τι δουλεια κανουν... τα συνεργεια εγκαταστασεων ανοιγουν το ενα πισω απ΄το αλλο (οταν εβαλα εγω υπηρχαν 3 στη θεσσαλονικη, τωρα πρεπει να ειναι 7-8)....οποοοοτε ΠΡΟΣΟΧΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 00:19:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα πω αυτο για οποιον βαλει ειδικα σε τουρμπο μοτερ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ στην ΑΝΑΛΟΓΙΑ.τσεκ στα μπουζι καθε 1000 χλμ και αλλαγη συχνα πυκνα...οι περισσοτεροι καφροι ελληνες δεν νιωθουν να το ρυθμισουν ο εγγεφαλος που χρησιομοποιουν ειναι αρκετα εξελιγμενος και επιδεχεται ρυθμησεων ωστε να δουλεψει τελεια...γνωσεις δεν υπαρχουν και ορεξη...καλο θα ειναι να ρυθμιστει με wideband γνωμη μου...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Paoki (Στέργιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 00:34:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι οντως... παιδια σε τουρμπο μεγαλη προσοχη. εκει που το εβαλα ηταν ενας τυπος με μια SLK.Ηθελε σονι κ καλα να του βαλουν υγραεριο κ ο μαστορας ενω του ειπε πως δεν "κανει" το εβαλε με την πιεση του πελατη... η μλκια του ελληνα ειναι πως το αμαξι επαθε ζημια κ ζητουσε τα ρεστα απο το μαστορα !!!! ΕΛΕΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 00:38:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
εγω θα πω αυτο για οποιον βαλει ειδικα σε τουρμπο μοτερ...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ στην ΑΝΑΛΟΓΙΑ.τσεκ στα μπουζι καθε 1000 χλμ και αλλαγη συχνα πυκνα...οι περισσοτεροι καφροι ελληνες δεν νιωθουν να το ρυθμισουν ο εγγεφαλος που χρησιομοποιουν ειναι αρκετα εξελιγμενος και επιδεχεται ρυθμησεων ωστε να δουλεψει τελεια...γνωσεις δεν υπαρχουν και ορεξη...καλο θα ειναι να ρυθμιστει με wideband γνωμη μου...

Πώς μπορείς να κάνεις τσεκ τα μπουζί κάθε 1000 χλμ;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Paoki (Στέργιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 00:40:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πώς μπορείς να κάνεις τσεκ τα μπουζί κάθε 1000 χλμ;[/quote]

Καθε 1000? δεν γνωριζω να σου πω κατι τετοιο φιλε μου. για το δικο μου αμαξι ενα σερβις θελει το συστημα καθε 10000 στα 2000 μου ζητησε να παω για ενα τσεκ λειτουργιας
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 14:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα βλεπεις και ελεγχεις για τυχων φθορες η αν δεν ξερεις εσυ σε ενα συνεργειο λογικα θα σου πουν αν υπαρχει προβλημα με το που θα τα δουν

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 14:46:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μου είπες πώς θα τα δεις όμως. Εκτός αν εννοείς ότι κάθε 1.000 χλμ θα βγάζεις τα μπουζί να τα ελέγξεις και μετά θα τα ξαναβιδώνεις. Shocked

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης