PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - ESP/ASR system fault σε 207 1,6 THP
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 19:46:39    Θέμα δημοσίευσης: 207 - ESP/ASR system fault σε 207 1,6 THP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι ειναι αυτο παλι ???
ολο προβληματα ειναι αυτο το 207 Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 20:10:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω οτι εχει αναφερθει ξανα αλλα μια σχτικα γρηγορη ενημερωση,πιθανοτατα εχει προβλημα ο εγκεφαλος του esp οπως ειχε κ το δικο μου.στο αλλαζουν στην εγγυηση κ εισαι οκ.πιθανον το αμαξι σου ειναι 07 η αρχε 08?συνηθως αυτα ειχαν προβλημα αποτι εχω ακουσει.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 20:13:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
νομιζω οτι εχει αναφερθει ξανα αλλα μια σχτικα γρηγορη ενημερωση,πιθανοτατα εχει προβλημα ο εγκεφαλος του esp οπως ειχε κ το δικο μου.στο αλλαζουν στην εγγυηση κ εισαι οκ.πιθανον το αμαξι σου ειναι 07 η αρχε 08?συνηθως αυτα ειχαν προβλημα αποτι εχω ακουσει.

ναι εγω το πηρα το 2009 αλλα ειναι του 2007 ! ελεος πια!
και εκτος απο αυτο θα πρεπει παλι να το παραγγειλουμε!
και θα περιμενω παλι κανα μηνα !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Σεπ 2009, 20:50:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απόλαυσε το δωρεάν ESP off από την Peugeot αλλά με προσοχή !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Σεπ 2009, 07:46:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing κ χωρις διακοπτακι Wink
πρεπει να ερχετε κατευθειαν γιατι υπαρχουν διαθεσιμα αφου υπηρχε προβλημα με την συγκεκριμενη παρτιδα.ειμαι περιεργος ομως,γιατι δεν εχουν βγαλει μια ανακληση???για το R1 που ειχε βγει ανακληση,ο τοπικος αντιπροσωπος ελεγε τα δικα του,κ οταν πηρα στα κεντρικα,επαθα την πλακα μου με την ευγενεια κ την εξυπηρετικοτητα τους.αστε που επικοινωνισαν οι ιδιοι με το συνεργειο κ μου ειπαν,οτι αν αντιμετωπισω προβλημα να επικοινωνησω παλι μαζι τους.κ κατευθειαν τι λετε μου περναει απο το μυαλο....????οι διακοπες στη χαλκιδικη με την ταλαιπωρια που τραβηξα κ δεν εβγαλα κ ακρη.α ρε peugeot αθανατη Evil

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 09:44:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πλεξουδακι φρενου και βαλβιδα ισως????

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 11:43:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγκεφαλος του esp δεν ηταν στην παρτιδα αυτην αλλα ο εγκεφαλος βγηκε off .
και μετα απο αυτο βγηκε off και η μπαταρια μου !
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 12:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
εγκεφαλος του esp δεν ηταν στην παρτιδα αυτην αλλα ο εγκεφαλος βγηκε off .
και μετα απο αυτο βγηκε off και η μπαταρια μου !

Shocked
Ωπ.
Μην σου μασουλησε τιποτα τα καλωδια στον αριστερο τροχο εκει στο εγκεφαλακι?
Κανα ποντικι η οτιδηποτε?
Το εχω δει μια φορα αυτο το εργο.
Εκτος αν ειναι συμπτωση..

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Σεπ 2009, 01:44:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα λοιπόν προσπαθώντας να κάνω επιτόπια σε στενό δρόμο, τράβηξα λίγο χειρόφρενο, ξέρετε για να σπινάρουν οι μπροστά και να με πάρει πιο εύκολα. Πριν το κάνω έβγαλα το ESP κανονικά με το κουμπάκι του.
Την ώρα όμως που σπινάριζε, κατάλαβα ότι το ESP μπήκε και προσπαθούσε να κάνει τα δικά του. Αμέσως μετά μου πετάει και τη βλάβη "ESP/AΒS System Faulty" ενώ άναψαν και τα λαμπάκια του ESP και του ABS. Mε γεια μας λέω, μιας και δεν μου χει βγάλει ποτέ ξανα κάποια βλάβη.
Τελικά σταματάω στην άκρη, το σβήνω, το ξαναβάζω μπρος και όλα οκ.
Απ' τη μια χάρηκα που δεν είχε κάτι Very happy , απ την άλλη σπάστηκα γιατι αν ήξερα ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό θα απολάμβανα την επιστροφή στην αγαπημένη μου διαδρομή προς το σπίτι, για πρώτη φορά με δωρεάν απενεργοποιημένο ESP Evil (Άν και είχα και το ABS εκτός)

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Σεπ 2009, 02:15:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κάνει και στο 206
δεν "πρέπει" αν ειναι κάτι...
αλλα αν σου ξανατυχει και θελήσεις να το δεις στο δρόμο πως ειναι,...
πριν κάνεις οποιαδηποτε "σκανταλια"... δοκιμάσε το...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Σεπ 2009, 09:28:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η βλαβη αυτη θα εσβηνε μονη της αν εκανες μερικα μετρα.την βγαζει γιατι ενω κινουνται οι μπροστα τροχοι,οι πισω μενουν ακινητοι.το ιδιο σφαλμα βγαζει κ στο δυναμομετρο.οποτε δεν ηταν βλαβη στην πραγματικοτητα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Σεπ 2009, 11:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσοχή όταν ανάβει και το λαμπάκι του ABS για σφάλμα ο κατανεμητής βγαίνει εκτός λειτουργίας οπότε το νου σας στο φρενάρισμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 09:03:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λεπόν, έχω χαρούλες και θα μακρυγορήσω αλλά ρίχτε μια ματιά.

εχτές σε μια προσπέραση σε ευθεία λίγο μετά τη μεγαλόπολη, μπιιιιπ esp / asr faulty...

μπιπ και μπιπ και τριςμπιπ στα μουτρα σου μλκισμενο λεω.

Σταματαω στην ακρη, γιατι είχα διαβάσει το thread και δεν τα έκανα πάνω μου, να σβησω μπας και το πάρει το ευρηκα. Μάταια όμως.

Το έφερα τελικά απο μεγαλόπολη μέχρι καλαμάτα με λαμπάκι αναμένο και όσες φορές έβαλα δαχτυλάκι στο κουμπί δεν του άρεσε και μου το δάγκωνε.

Το άραξα σπίτι, μετά απο κανα 2 ώρες πάω να το ξαναβάλω μπροστά μπας και... μπομπόλια που λέει και ο τυπάς στο λαζόπουλο.

Σήμερα λέω ας πάω τουλάχιστον να του βάλω καμια βενζίνη γιατί είμαι με λαμπάκι απο εχτές. Ανάβω, μπίπ πάλι. Να μαμήσω με το μπιπ σου...

Πάω στο βενζινά (στην πορεία έσκασα και 2 ξερογκαζιές- ακούγεται η σκάστρα του τελικά ε; πρώτη φορά σήμερα την άκουσα) βάζω 15 ευρώ 100αρα βρρρρρρ αναβω ξεκινάω... χμμμ λεω κάτι δεν μου έκανε κοιτάω είχε σβήσει το λαμπιόνι.

WTF Λέω πάω να τεστάρω. φρενάρισμα σε άδειο δρόμο και ευθεία αεροδρομείου. Οκ λέω abs check... για να δούμε που θα τεστάρω esp. κάνω κάτι μλκιουλες στον ίδιο δρόμο τπτ. μπομπολια^2 λέω το esp δεν δουλευει (γιατι στο παρελθόν μου είχε ανοιξει η ουρα -χέλιιιι- κανα 2 φορές σε χλμ, σημείο να ψιλοτινάξω μπατζάκι, και απο τότε είχα μυριστεί οτι κάτι παίζει με το esp...).
Αλλά δεν τα παρατάω, λέω ή θα το γυρίσω(σβουρα) ή θα παραμείνω να δώ πότε θα καβαλήσω κανα πεζοδρόμιο.

Σε ένα πεταλάκι με καμια 40άρα μιας και βρέχει κιόλας αρχίζει και φέυγει χύμα η ουρά και τότε ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!!

ΜΠΙΠ!!!! ESP F@**ING WORKS!!!! με μάζεψε ωραίοτατα.

Τελικά αύτό που κατάλαβα είναι οτι δεν κατάλαβα αν όντως έχει κλάσει η μονάδα του esp ή όχι, οτι το ssp του λεμανζ δεν δουλευει τόσο έντονα όσο του rallye που είχα οδηγήσει στην automotivo, οτι το abs είναι μαμάτο αλλά χεζεσαι λίγο όταν σηκώνεται η ουρά και οτι το esp σε σώζει απο σίγουρο κωλοστρυφογυρνοτούρλιασμα οταν πλέον το έχεις χάσει. Μήπως έπρεπε να μπαίνει ένα τακ πιο νωρίς;

Τελικά να περάσω απο Lion ή μπά; Μου πέρασε απο το μυαλό μπάς και έχει κοπεί κανα καλωδιάκι απο κανα τροχό ή τπτ γιατί μου το έκανε πρώτη φορά σε προσπέραση που έπεσα σε λίγο σαγρέ δρόμο. Όχι χαντάκι αλλά είχε ανωμαλίες.

Γνώστες h@lp plix!

ΥΓ: Πρέπει να το βάλουν στις διαφημίσεις... peugeot ή μόνη αυτοδιορθούμενη μάρκα αυτοκινήτων... Είναι τρελοι αυτοί οι γάλλοι...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 09:45:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οτι να ναι κουκουρκουκου μανταλακια...

σε ολους οσους εχουμε εσπ κάποιες φορες τρωει φρικές και αναβει "εσπ / ασρ φουλτ"...

μες το πρόγραμμα ειναι μάλλον Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 09:55:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
οτι να ναι κουκουρκουκου μανταλακια...

σε ολους οσους εχουμε εσπ κάποιες φορες τρωει φρικές και αναβει "εσπ / ασρ φουλτ"...

μες το πρόγραμμα ειναι μάλλον Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Δηλαδή να μη χάσω το χρόνο μου και μια μέρα άδεια να πάω απο lion (γιατί δουλευουν και ώρες γραφείου μαμώτο) να το τσεκάρω;

Τι να πώ πάντως. Ίσως αυτό που είπε και ο ιέρωτας ο χαρυ ο κλύν: Τι γερμανικές τεχνολογίες και μλκιες. Δεν έπαιρνα ενα datsun να κάνω δουλειά μου όπως όλος ο κόσμος; Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 10:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό θα ήταν να το κοιτάξεις Διονυση. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα!

Γιατί στα καλά καθούμενα δεν πρέπει να απενεργοποιούνται συστήματα ασφαλείας όπως το ESP, ABS, αερόσακοι κλπ.

Εις ό,τι αφορά την αυτοΐαση πάντως, τα αυτοκίνητά μας είναι τρομερά! Τα καταφέρνουν χωρίς να κάνεις τίποτα.
Προχθες είχα ένα sidelamp faulty που σε κάθε λακούβα στην Εθνική έκανε μπιπ και ήμουν έτοιμος να το σπάσω. Επί 500χλμ χτύπαγε κάθε λίγο και λιγάκι ενώ τα φώτα ήταν σβηστά, σε σημείο που ήθελα να βρώ το beeper και να το ξηλώσω.

Μόλις πάρκαρα το αυτοκίνητο για 2 ώρες και ξαναέβαλα μπροστά, όλα ήταν εντάξει! Από τότε δεν το έχω ξανακούσει -όχι ότι μου λείπει- και όλα λειτουργούν άψογα.

Σκέψου όμως εκεί που μπαίνεις με τις πόρτες στο πέταλο να αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται ESP...

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 11:11:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απ' οτι εχω δει το κάνει μετα από κάνα τρανταγμα σε λακουδες, ή μετα από κάνα (λιγο πιο εντονο) χαζοσπινιάρισμα σε εκκινηση...
και οχι τελείως "στα καλά καθουμενα"...

κάτι μου λεει οτι οι κραδασμοι αυτοί μπερδευουν τους σενσορες Confused Confused

βεβαια οπως λεει κι ο Στελιος, ενα τσεκαπ δεν κάνει ποτε κακό...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 11:16:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παλι το μονο που χω δει ειναι να μπαινει esp για λιγο χωρις να αναβει το τριγωνακι...ισως ειναι τοσο λιγο που δεν προλαβαινει...?????esp/asr system fault μονο με το μαγικο κουμπακι Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 13:52:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαράς την υπομονή σου Στέλιο. Εγώ θα είχα κατέβει και θα το άρχιζα στις κλωτσιές Laughing

Αυτό που είπες να αποφασίσει σε κανα πέταλο, ώχ παναΐα μου. Ούτε να το σκέφτομαι. Οχι οτι ζορίζω τόσο που θα μου φύγει αλλά αχρείαστο νά' ναι που λένε.
Και το σημείο που τέσταρα αν δουλευει ηταν πεταλάκι σε άδειο δρόμο με άσφαλτο καθρέπτη, σχετική άπλα και βροχή. Βόλευε. Πού αλλού να τεστάρεις σε πολιτικό δρόμο.

Πάντως δεν μπαίνει και εύκολα. Πρέπει να έχεις χάσει τον κώλο εντελώς για να μπεί. Και μπαίνει και βίαια Embarassed Laughing

Μάνθο λογικό αυτό που λές γιατί όπως είπα το έβγαλε την ώρα που έκανα λίγο άτσαλη προσπέραση σε ευθεία με κακό οδόστρωμα.

Τώρα τι να πώ ίσως καλυμπράρεται το σύστημα μετά απο κάποια χλμ γιαυτό και το έσβησε μόνο του.

Αλλά πάλι ολόκληρο δρόμο έκανα απο μεγαλόπολη καλαμάτα και δεν έσβησε. τι να πώ.

Πάντως αφού το τέσταρα και δουλευει δεν μου χρίζει άμεσης προσοχής θα το κοιτάξω οταν είναι να βάλω άδεια κανονική γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να φευγω όποτε θέλω απο τη δουλειά.

Απλά φοβάμαι και να βάλει χέρι μηχανικός μη και το κάνει χειρότερα. Δηλαδή αυτό που έλεγε ο φίλος οτι μετά δεν του κάνανε εξαέρωση κλπ κλπ. Ού μπλέξεις που λένε.
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2009, 01:06:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Προχθες είχα ένα sidelamp faulty που σε κάθε λακούβα στην Εθνική έκανε μπιπ και ήμουν έτοιμος να το σπάσω. Επί 500χλμ χτύπαγε κάθε λίγο και λιγάκι ενώ τα φώτα ήταν σβηστά...

Και λείαν συντόμως θα έχεις και μια καμμένη λάμπα φίλε μου!

Εκτός κι αν κάτι δεν πατούσε καλά μέσα στο φανάρι.

(Πάντως στο δικό μου έτσι έκανε, μέχρι που έκαψε τη λάμπα και ηρέμησε! Laughing )

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης