PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Τρίξιμο στο κατέβασμα των στροφών

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 17:29:39    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Τρίξιμο στο κατέβασμα των στροφών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα καταρχάς και καλή ανάσταση.
Ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή , καταρχάς την Μ.Τρίτη που μας πέρασε άλλαξα καζανάκι και τελικό καθώς άκουσα περίεργους θορύβους απ την μαμά εξάτμιση η οποία όντως τα είχε φάει τα ψωμιά της από ότι μου είπαν.
Έβαλα μια universal χωρις θορύβους κλπ ίσως ένα ελάχιστο μπασάκι μόνο που πρέπει να στήσεις αυτί για να το ακούσεις.
Σήμερα παρατήρησα πως με όλες τις ταχύτητες όταν αφήσω και πέσουν οι στροφές μετά από γκάζι μέχρι τις 3.500 π.χ χωρίς να πατώ συμπλέκτη...πέφτουν και ανάμεσα στις 2.500 -1.500 ακούω και νοίωθω ένα τρίξιμο από κάτω.Το νοιώθω επίσης και στον λεβιέ των ταχυτήτων εάν έχω το χέρι μου πάνω του(αν και νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό). Μήπως πάει κανενός το μυαλό για το τι μπορεί να είναι?

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
nickterc (Nikos)
Μέλος
Μέλος

206 RC

Ένταξη: 24 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 18:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 - Τρίξιμο στο κατέβασμα των στροφών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sonermgb έγραψε:
Ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή , καταρχάς την Μ.Τρίτη που μας πέρασε άλλαξα καζανάκι και τελικό καθώς άκουσα περίεργους θορύβους απ την μαμά εξάτμιση η οποία όντως τα είχε φάει τα ψωμιά της από ότι μου είπαν.
Έβαλα μια universal χωρις θορύβους κλπ ίσως ένα ελάχιστο μπασάκι μόνο που πρέπει να στήσεις αυτί για να το ακούσεις.
Σήμερα παρατήρησα πως με όλες τις ταχύτητες όταν αφήσω και πέσουν οι στροφές μετά από γκάζι μέχρι τις 3.500 π.χ χωρίς να πατώ συμπλέκτη...πέφτουν και ανάμεσα στις 2.500 -1.500 ακούω και νοίωθω ένα τρίξιμο από κάτω.Το νοιώθω επίσης και στον λεβιέ των ταχυτήτων εάν έχω το χέρι μου πάνω του(αν και νομίζω ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό). Μήπως πάει κανενός το μυαλό για το τι μπορεί να είναι?
Πιθανον να εκανε μλκ ο μαστορας κ καπου βρισκει η εξατμ με το πατωμα κ συντονιζει...

One mans fun is anothers hell...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 20:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσεκάρετε το σημείο στήριξης που είναι μπροστά από τον πίσω άξονα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 20:12:11    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 - Τρίξιμο στο κατέβασμα των στροφών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickterc έγραψε:
sonermgb έγραψε:
Πιθανον να εκανε μλκ ο μαστορας κ καπου βρισκει η εξατμ με το πατωμα κ συντονιζει...

Όταν λες με το πάτωμα εννοείς τις ποδιές του αμαξιού να φανταστώ?
Κάτι τέτοιο σκέφτηκα και εγώ.
Τι θα γίνει με αυτά τα αμάξια ρε γα**το.Τρύπιοι κουμπαράδες.....τους ρίχνεις χρήματα και αυτά φέυγουν από κάτω

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Απρ 2011, 20:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Τσεκάρετε το σημείο στήριξης που είναι μπροστά από τον πίσω άξονα.

Πίσω άξονας?

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Απρ 2011, 10:46:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το πρόβλημα συνεχίζεται ....
Και σταματημένος με νεκρά και πάτημα στο γκάζι εκει στις 2.5 στροφες μου κάνει τον συντονισμό που λέγαμε.
Τσέκαρα και την εξάτμιση, όταν είναι στο ρελαντί που ψιλοτρέμει πατάω γκάζι σταθεροποιείτε και στις 2,5 μου ξανα τρέμει κάνοντας αυτό το εκνευριστικό ''ΤΡΡΡ'' και μόλις περάσω τις 2,5 χ.σ ξανά σταθεροποιείτε και σταματάει ο συντονισμός.
Το πρόβλημα πως μπορεί να λυθεί μήπως ξέρει κανείς?
Γιατί στον Θ.... που την έβαλα συνεχίζουν να μου λένε ότι δεν είναι η εξάτμιση αυτό που ακούω.
Και κάτι σημαντικό ο ήχος περνάει μόνο στην καμπίνα του αμαξιού.Εξωτερικά δεν ακούω κάτι.

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Απρ 2011, 14:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου είπα τι να κοιτάξεις, το έκανες;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάϊ 2011, 22:31:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από 2 μέρες στο συνεργείο για να βρει ο άνθρωπος απο τι είναι.
Και από ράβε ξύλωνε σε πολλά σημεία ,ήταν ο καταλύτης ο οποίος και αλλάχτηκε και λύθηκε το πρόβλημα με καλή λυπητερή βέβαια.

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Μάϊ 2011, 10:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι είχε ο καταλύτης;

Επιστροφή στην κορυφή
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 (8v) turbo

Ένταξη: 15 Ιαν 2009
Τόπος: ATHENS & PIRAEUS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάϊ 2011, 14:10:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λογικα μπορει να ειχαν παει τπτ κομματια απο τις κολλησεις κ να ετριζαν με αποτελεσμα να συντονιζει .............

206 και το intercooler na koitaei apilitika to thyma toy......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Μάϊ 2011, 16:37:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Τι είχε ο καταλύτης;

Κάτι με τα κεραμικά του

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης