PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΥΠΕΧΩΔΕ: Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου Κυκλοφορίας

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 2612
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Οκτ 2003, 17:17:28    Θέμα δημοσίευσης: ΥΠΕΧΩΔΕ: Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου Κυκλοφορίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα μέσα του επόμενου Ιουνίου πρόκειται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας στο Νομό Αττικής, που υλοποιεί το ΥΠΕΧΩΔΕ. Το σύστημα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2004, ενώ μετά την ολοκλήρωση των Αγώνων, θα προσαρμοστεί κατάλληλα, ώστε να εξυπηρετήσει τις καθημερινές ανάγκες της κυκλοφορίας στο λεκανοπέδιο.

Το έργο καλύπτει την Αττική, από την Κηφισιά και την Παιανία, μέχρι την Παραλιακή και από το Δαφνί και τον Πειραιά μέχρι τις λεωφόρους Αλίμου - Καρέα - Κατεχάκη και τη Βουλιαγμένη. Μέσω του συστήματος θα γίνεται η ηλεκτρονική παρακολούθηση, εκτίμηση και αναγγελία σε πραγματικό χρόνο και σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου, των κυκλοφοριακών συνθηκών και προβλημάτων στις κεντρικές αρτηρίες, που βρίσκονται μέσα στο αντικείμενο του έργου.

Αυτό θα εξασφαλίζεται μέσω μετρήσεων του αριθμού των οχημάτων που θα συλλέγονται από κατάλληλους ανιχνευτές και τις οποίες θα επεξεργάζεται ο Κεντρικός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής Διαχείρισης Κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί θα ενημερώνονται, μέσω 24 Πινακίδων Μεταβλητών Μηνυμάτων που θα εγκατασταθούν στις παραπάνω αρτηρίες πριν από κρίσιμους για την επιλογή διαδρομής κόμβους, για τις κυκλοφοριακές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή προς την οποία κινούνται, ώστε να αποφύγουν, εάν είναι δυνατό, σημεία που παρουσιάζουν κυκλοφοριακή συμφόρηση και να μην επιβαρύνουν περαιτέρω το πρόβλημα.

Για την λήψη εικόνων σχετικών με την κυκλοφορία θα εγκατασταθούν 210 κάμερες κυκλοφορίας, η εικόνα των οποίων θα παρουσιάζεται σε δύο Video Wall, στο Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας και στο Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας.

Πηγή : autopress.gr


Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,0846s (PHP: 72% - SQL: 28%) - SQL queries: 18 - GZIP enabled - Debug on