PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - θορυβος πισω στην αναρτηση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 00:25:16    Θέμα δημοσίευσης: 106 - θορυβος πισω στην αναρτηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανει εναν θορυβο πισω αριστερα στην αναρτηση καπου στα σκαμπανεσματα του δρομου, οταν συμπιεζεται αποτομα ειδικα σε κανενα σαμαρακι σαν να βαραει κατι μεταλλικο σαν τενεκες. πριν απο λιγο καιρο αλλαξα αμορτισερ και το σηκωσα λιγο γιατι ηταν πολυ χαμηλο. δεν εχει περπατησει πολυ καιρο με τα καινουρια και αρχισε ο θορυβος, οσο περναει ο καιρος γινεται πιο εντονο. εγω λεω οτι ειναι κανενα ρουλεμαν στον πισω αξονα, στους βραχιονες. δεν τα εχω αλλαξει ποτε ουτε ξερω πως κανει οταν χαλανε. ποσο παει ρε παιδια για να αλλαχθουν αυτα; υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο, καμμια ραβδος με το βαλε βγαλε για να το ψηλωσει ο μηχανικος να παιχτηκε τιποτα; εξατμιση παντως την ελεγξα δεν βρισκει καπου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tesseras (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 12:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα 99% αν είναι αυτός ο τσίγκινος ήχος, είναι τα αυτάκια της αντιστρεπτικής.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2011, 15:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ ρουλεμάν άξονα πιστεύω... Αφού στο κάνει στα σαμαράκια, είναι στάνταρ αυτό.Όταν πας να στρίψεις σε σαμαράκι πάνω το κάνει;Εκεί δηλαδή που θα ανέβει πρώτα ο ένας πίσω τροχός κ ο άλλος θα μείνει στον αέρα;Αν ναι, ετοιμάσου για 300άρα περίπου αν θέλει και τόρνο.Αλλιώς αν στο κάνει λίγο ίσως προλάβεις μόνο τα ρουλεμάν.Δες το άμεσα Wink

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάϊ 2011, 23:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tesseras έγραψε:

Και εγω αυτο λεω οτι ειναι. Wink
Τσεκαρε την 13αρα που την κραταει και αν λασκαρε,καθαρισε το σπειρωμα,βαλε και λιγο Loctite και ξανασφιξε την.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάϊ 2011, 22:44:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
tesseras έγραψε:

Τσεκαρε την 13αρα που την κραταει και αν λασκαρε,καθαρισε το σπειρωμα,βαλε και λιγο Loctite και ξανασφιξε την.

+1000

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2011, 23:28:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

France_8v έγραψε:
Και εγώ ρουλεμάν άξονα πιστεύω... Αφού στο κάνει στα σαμαράκια, είναι στάνταρ αυτό.Όταν πας να στρίψεις σε σαμαράκι πάνω το κάνει;Εκεί δηλαδή που θα ανέβει πρώτα ο ένας πίσω τροχός κ ο άλλος θα μείνει στον αέρα;Αν ναι, ετοιμάσου για 300άρα περίπου αν θέλει και τόρνο.Αλλιώς αν στο κάνει λίγο ίσως προλάβεις μόνο τα ρουλεμάν.Δες το άμεσα Wink

ο θορυβος ακουγεται μονο απο αριστερα. και το κανει οταν ανεβαινει ο ενας τροχος στην αρχη ο μπροστα, ο πισω μενει στον αερα. μετα ανεβαινει και ο αλλος τοτε παταει ο πισω και το ξανακανει. κατω στο σπιτι που ανεβαινω για να μπω στην πυλωτη
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2011, 23:45:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
tesseras έγραψε:

Στελιο ειχα παει στο δικο σου και τις τσεκαρε τις 13αρες στα αυτακια. ειχαν χαλαρωσει λιγο και τις σφιξαμε. αλλα μαλλον οταν αλλαξαμε αμορτισερ και το ψηλωσε δεν εβαλε loctite μετα και απο τοτε αρχισε ο θορυβος. και το μπουλωνι μεσα στο ρουλεμαν του τροχου σφιξαμε λιγο. ο θορυβος δεν σταματησε εντελως αλλα ελλατωθηκε. τωρα τι αλλο μπορει να ειναι δεν ξερω.
για ρουλεμαν μου ειπε αστο πιο μετα δεν πειραζει. το σπειρωμα τι ρολο παιζει και να θελει καθαρισμα;
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάϊ 2011, 06:35:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα επειδη ειναι σημειο που ειναι πολυ εκτεθειμενο σε νερα,σκονες,λασπες,κλπ για αυτο ειπα καθαρισμα πριν την κολλα. Wink
Καντο και μονος σου ρε,δεν ειναι κατι δυσκολο.
Μια Loctite σπειρωματων θες και ενα 13αρι. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

Ένταξη: 08 Μάϊ 2009
Τόπος: καστορια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 00:44:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω και εγω ενα θεματακι με την πισω αναρτηση φοραω τα bilstein group N αλλα παλι μου φενεται οτι κατι δεν παει καλα μηπως τα συνεμπλοκ πανε για αλλαγη βαραει πολυ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
butch3r_x (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάϊ 2011, 15:15:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω και εγω το ιδιο προβλημα. βρηκες λυση?

just 4 life
just 4 me
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
stefanosnt (stefanos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye s2

Ένταξη: 08 Μάϊ 2009
Τόπος: καστορια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάϊ 2011, 23:32:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει κανεις κοστος συνεμπλοκ μανησια??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης