PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye/GT vs Alfa Romeo Mito - Multi Air 135
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
darky (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Δεκ 2009, 18:58:19    Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye/GT vs Alfa Romeo Mito - Multi Air 135 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας παιδιά,

Είμαι στην περίοδο του να πάρω αμάξι (γύρω στα 20000), και μου αρέσει αρκετά το 207. Για rallye ή GT το σκέφτομαι. Το RC βγαίνει λίγο ψηλά για τα οικονομικά μας! Είχα καταλήξει σε αυτό μέχρι που προέκυψε και μια άλλη ενδιαφέρουσα εναλλακτική. Η Mito Multi Air 135. Την θεωρείτε σαν σχέδιο λίγο πιο γυναικείο αμάξι τη Mito? Μπορεί να είναι ι ιδέα μου. Very happy

Θα ήθελα να ακούσω γνώμες σχετικά με τα 2 αυτοκίνητα σε οτι αφορά τα πάντα γενικά. Από μηχανικά, εσωτερικό, επιδόσεις, τι νομίζετε για αξιοπιστία Alpha Romeo κτλ κτλ. Εντάξει κυρίως θα έχετε οι πιο πολλοί άποψη για το 207 μιας και είμαστε PSClub εδώ αλλά νομίζω είναι μια ενδιαφέρουσα σύγκριση. Αυτά!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Δεκ 2009, 19:31:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρε rc ελαφρως μεταχειρισμενο.. Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Δεκ 2009, 20:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye/GT vs Alfa Romeo Mito - Multi Air 135 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

darky έγραψε:

Θα ήθελα να ακούσω γνώμες σχετικά με τα 2 αυτοκίνητα σε οτι αφορά τα πάντα γενικά. Από μηχανικά, εσωτερικό, επιδόσεις, τι νομίζετε για αξιοπιστία Alpha Romeo κτλ κτλ. Εντάξει κυρίως θα έχετε οι πιο πολλοί άποψη για το 207 μιας και είμαστε PSClub εδώ αλλά νομίζω είναι μια ενδιαφέρουσα σύγκριση. Αυτά!

Επειδή ακριβώς είμαστε PSclub, η τεχνικώς τεκμηριωμένη άποψή με τα τεχνικά επιχειρήματα μου που τη δικαιολογουν συνοψίζεται σε μερικές λέξεις:

Peugeot καλό,
Alfa κακό!

Κρίνοντας από την ορθογραφία σου, μάλλον γέρνεις προς το 207 περισσότερο από ό,τι γέρνεις προς την Alfa! Very happy

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
darky (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Δεκ 2009, 21:22:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Rallye/GT vs Alfa Romeo Mito - Multi Air 135 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
darky έγραψε:

Επειδή ακριβώς είμαστε PSclub, η τεχνικώς τεκμηριωμένη άποψή με τα τεχνικά επιχειρήματα μου που τη δικαιολογουν συνοψίζεται σε μερικές λέξεις:

Peugeot καλό,
Alfa κακό!

Κρίνοντας από την ορθογραφία σου, μάλλον γέρνεις προς το 207 περισσότερο από ό,τι γέρνεις προς την Alfa! Very happy

Εντάξει κεκτημένη ταχύτητα το Alpha, στο subject το έγραψα σωστά! Very happy

Η αλήθεια είναι οτι πρός το peugeot γέρνω (φημισμένη οδηγική συμπεριφορά, αποδεδειγμένα καλός κινητήρας με βραβεία και 3 χρόνια στην πλάτη καλής λειτουργίας απ'ότι ακούω), αλλά είδα στην alfa νέο κινητήρα καινοτομία multi air με χαμηλή κατανάλωση αλλά αυξημένη ιπποδύναμη, ηλεκτρονικά διάφορα (DNA κτλ), όχι οτι το 207 δεν έχει τα ηλεκτρονικά του..
Δεν έχω και εγώ την καλύτερη εντύπωση για την Alfa Romeo, αλλά ίσως δεν είναι πια όπως παλιά... Very happy [/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Δεκ 2009, 22:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα αλφα ρομεο δεν ειναι οπως παλια γιατι πλεον απλα δεν ειναι αλφα ρομεο, ειναι φιατ με κακο μαλιστα μαρκετινγκ.
Πρωτοπορα στις βλαβες και στην κακη μεταπωληση, παρε πεζω καλυτερα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
manos82 (Manos)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207 Gt By E-tuners

Ένταξη: 17 Ιούλ 2009
Τόπος: Ερυθραια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Δεκ 2009, 22:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγαινα κανε και τα 2 απο ενα test drive για να εχεις και μια δικη σου αποψη

Motion & Emotion
PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Δεκ 2009, 22:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα συγνωμη περιμενεις εδω να σου πουν μην παρεις 207...?
αφου οι περισοτεροι απο δω διαλεξαν το 207 vs ολα τα αλλα στα ιδια λεφτα γιατι κριναν οτι αυτο ηταν καλυτερο...
εδω μπορεις να μαθεις τι μπορει να κανει το 207 κ που μπορει να φτασει...
μαζεψε τα ιδια στοιχεια για το μιτο και συγκρινετα...
αν και πιο δυσκολο αυτο γιατι η αλφιστη το χουν ενα παραπανω κολημα...
το 207 παντως σιγουρα φτανει πιο ψηλα απο θεμα βελτιωσεις...λογο 200 κυβικων παραπανω κ περισοτερου χρονου στην αγορα και λογο στελιου
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Δεκ 2009, 22:38:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάνε κ την ίδια ερώτηση σε ένα alfa romeo club... για να μάθεις από "πρώτο χέρι" πόσο χάλια είναι τα peugeot Razz

παρόλα αυτά, σαν κάτοχος δυστυχώς μιας 147 και ευτυχώς ενός 206, συμφωνώ απολύτως με τον lef Smile

Επιστροφή στην κορυφή
darky (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Δεκ 2009, 23:49:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα βγήκε ρε παιδιά το μιτο. Το multi air ειδικα τώρα τώρα. Μπορει κάποιοι με 207 να μην είχαν την επιλογή αυτη.. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 00:25:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

darky έγραψε:
Τώρα βγήκε ρε παιδιά το μιτο. Το multi air ειδικα τώρα τώρα. Μπορει κάποιοι με 207 να μην είχαν την επιλογή αυτη.. Cool

Ακριβώς για αυτό το λόγο είμαστε πάαααααρα πολύ επιφυλακτικοί.
Όσο κι αν δε μου αρέσουν τα κλισέ,
Ιταλικό αυτοκίνητο + πρωτοπορία στον κινητήρα = παρακαταθήκη για προβλήματα.

Γιατί προβλήματα έχουν πάντοτε οι πρώτες σειρές παραγωγής, σε όλες τις εταιρείες του κόσμου.
Πολύ περισσότερο όταν δοκιμάζεται μια παγκοσμια πρωτιά, από μια εταιρεία (ένα γκρουπ για να ακριβολογούμε) που μόνο την κορυφή της τεχνολογιας δεν διεκδικεί τα τελευταία χρόνια.

Η πρόταση είναι πολύ δελεαστική, το οικονομικό πακέτο πολύ ενδιαφέρον, το αυτοκίνητο (ως σασί) αποδεδειγμένα καλό αλλά η ποιότητα και η τεχνολογία του κινητήρα υπό διερεύνηση. Μακάρι κάποια μέρα να γίνω κι εγώ Alfisti, θα σημαίνει ότι οι Ιταλοί -επιτέλους- σοβαρεύτηκαν και άφησαν την αμαρτωλή εποχή πίσω τους.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Morfeas (Κωνσταντίνος)
Μέλος
Μέλος

207 gt

Ένταξη: 11 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 00:28:44    Θέμα δημοσίευσης: fw Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η alfa μέσα είναι πάρα πολύ ωραία και μοντέρνα και εξωτερικά φυσικά αλλά εκτός από αυτά δεν νομίζω ότι έχει τίποτα καλύτερο από το 207. Και να ξέρεις ότι το GT πλέον βγαίνει μόνο σε 5θυρο. Μόνο rallye η Rc σε 3θυρο.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 00:34:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά το mito νομίζω με ίδιο περίπου εξοπλισμό με το rallye είναι αρκετά πιο ακριβό. Εκτός και αν κάποιου του αρέσει τόσο πολύ σαν αμάξι που δεν τον νοιάζουν τα παραπάνω λεφτά.
Είναι πολλοί παράγοντες από εκει και πέρα που κάποιος θα διαλέξει το ένα αμάξι αντί για ένα αλλό κτλ κτλ. Γούστα! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 00:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Παρε rc ελαφρως μεταχειρισμενο.. Wink

πολυ σωστα με το lef....
ειδικα στις μερες μας αυτην την εποχη που διανυουμε θα βρεις το τελειο οχημα στην τελεια τιμη...δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για καινουργιο γενικως παιδια...εχουνε πεσει ολα και μπορεις να διαλεξεις οτι γουσταρεις...ψαξτο παντως καλα!!! Wink Wink Wink Wink Wink
μην περιμενεις κανεναν απο εδω να σου πει παρε μιτο....εδω οπως ειπανε μπορουνε να σου πουνε τι κανουνε τα 207 στα μιτο στο δρομο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 01:11:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν παρω 207 ειχα ιταλικο, και μαλιστα παλιας τεχνολογιας που τα θεωρουσαν προβληματικα..
Για να ειμαι συγκεκριμενος, ειχα fiat 18αρι με 210.000 χλμ και περα απο φυσικες, για την ηλικια φθορες, δεν εβγαλε ποτε τιποτα παραξενο.

Εχω να πω πως αυτη η ιστορια με τα ιταλικα ειναι μεγαλος μυθος.
Επειδη ομως ο μυθος εχει καποια δοση αληθειας, δεν αποκλειεται σε οσους βγαλαν προβληματα ειτε να μην εκαναν σωστη συντηρηση, ειτε να ηταν ανιδεοι και να εκαναν το τοσο, ΤΟΣΟ.

Τωρα, σχτικα με τα δυο μοντελα που ανεφερες.

Η mito, ειναι πολυ ομορφη σχεδιαστικα και προσωπικα δε την θεωρω γυναικειο αμαξι, το μοτερ της ομως δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο απο επιδοσεις. Να σημειωσω πως το κοκκινο χρωμα επιβαλλεται!

Το 207 ειναι αυτο που ολοι μας αγαπαμε!
Ενα τιμιο, γαλλικο στημενο αμαξι.
Για αυτο που ειναι σου προσφερει πολλα, σε σχεση με αλλα της κατηγοριας, ενα πολυ καλο value for money δηλαδη.

Γνωμη μου, μην κοιτας μονο το κοστος αποκτησης, αλλα και το κοστος συντηρησης, σε καθημερινη βαση (βενζινες), αλλα και σε ανταλλακτικα.

Υ.Γ.: Παντως οταν εψαχνα για αμαξι αν υπηρχε η Mito GTA σε παραγωγη, θα ηταν σιγουρα στα υπ'οψιν..

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 01:15:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας κοιτάξει και το grande αμπαρτ το παιδί...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 01:27:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 500αρι abarth ss με τα 160 σπέρνει Exclamation Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 01:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 500 abarth δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε για ελληνικές καταστάσεις... Rolling eyes Πολύ χοροπήδημα...

Πάντως το πλαίσιο κάνει κρα για ακόμα μεγαλύτερη δύναμη (όσο είσαι σε flat καταστάσεις), οπότε με το SS λογικά όντως θα τα σπάει.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 01:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρες μου τι αμαξι να παρω κι ασε τα ποστ... Cool

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 01:43:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οριστε με 20 χιλιάρικα http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=b1hdyj3ibsfw τα σπάει.
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Δεκ 2009, 05:55:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενδιαφερουσες οι γνωμες και σιγουρα τον βαλαμε σε σκεψεις το φιλο μας... Very happy
Εγω προσωπικα παντως συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τα λεγομενα του "salex"
μιλαμε οτι αν θες να παρεις αλφα περιμενε τουλαχιστο το
face lift αυτου του μοντελου οπου και θα γινει ενα εσωτερικο "συμαζεμα"
στα οποια προβληματα θα εχει, και ειδηκα στο μοτερ...
το συστημα multiair οπως και το 14αρι μοτερ μαζι με τα οσα + κουβαλαει εχει ενα μεγαλο - πισω του...
και αυτο ειναι η αξιοπηστια του... Confused
θες να γινεις το "πειραματοζωο" της φιατ?
απο την αλλη το 207 διανυει την ποιο ωριμη φαση της εμπορικης του πορειας,
και σαν "συνολικο πακετο" αποτελει μια απιστευτα καλη και εξυπνη επιλογη
ειτε εχεις στο βαθος του μυαλου σου μια βελτιωση
ειτε θες να το αφησεις ως εχει.
Φυσικα μην ξεχνας και την περιπτωση της αγορας
ενος προσεγμενου RC...
αν η επιλογη ενος καινουργιου GT η ραλυ ειναι η καλυτερη δυνατη που μπορεις να κανεις,
(αλφα μιτο και δη μουλτι αιρ ειπαμε μονο αν θες να γινεις ενα ακομα νουμερακι στο check list των προβληματων που θα τεθουν στο μελλον για βελτιωση)
τοτε η επιλογη ενος προσεγμενου RC επιβαλεται !!!
καθως ειναι ενα αμαξι που εχει την ικανοτητα να σου κολαει ενα ηλιθιο χαμογελο στο προσωπο καθε φορα που το κοιτας η το στριβεις/οδηγεις/γεμιζεις βενζινη/πληρωνεις το σημα του/συντηρεις/βελτιωνεις και αλλα πολλα ακομα... Cool

(και σου μιλαει καποιος που τα τελευταια 10 χρονια εχω χασει κοντα στα 30χηλιαρικα απο αγοροπωλησιες αυτοκινητων και εχω οδηγησει/στριψει διαφορες "σχολες" και "χωρες")
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης