Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΙΑΚΩΒΟΣ Μόλις έγραψα

Peugeot 206CC 1.6
Ένταξη: 23 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 20
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2005, 22:20:20 Θέμα δημοσίευσης: Κρεμαγιέρα σε 206CC |
|
|
Κάνοντας το σέρβις των 90.000 χλμ. (175 ευρώ) ελέγχθηκε το πρόβλημα που είχα με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.
Συγκεκριμένα, το μπροστινό σύστημα κάνει έναν φοβερό θόρυβο σαν να πρόκειται να διαλυθεί. Ο θόρυβος είναι αρκετά δυνατός και ακόμη και ο πλέον άσχετος καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει. Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν οι τροχοί είναι στριμμένοι και υπάρχει κάποια ανωμαλία στο δρόμο. Φανταστείτε μια στροφή μέσα στην πόλη όπου πηγαίνω με μικρή ταχύτητα και η μπροστινή ανάρτηση παράγει έναν υπόκωφο θόρυβο, σαν να οδηγούσατε αυτοκίνητο με 500.000 χλμ.
Η διάγνωση του συνεργείου, ότι έχοντας αποκλείσει πρόβλημα σε top mount και όπου αλλού, είναι ότι φταίει η κρεμαγιέρα. Όλα αυτά μετά από προσεκτικό ψάξιμο και προσοχή που έδωσαν στο αυτοκίνητο. Υπαίτιοι είναι οι ελληνικοί δρόμοι σύμφωνα με τους ανθρώπους του συνεργείου. Υπόψιν ότι σε αυτό το συνεργείο κάνω όλα τα σέρβις και υπάρχει σχετική εμπιστοσύνη από εμένα. Σχετική, γιατί μιλάμε για ελληνικά συνεργεία.
Καινούργια κρεμαγιέρα κάνει 750 ευρώ, εκτός εργατικών. Μου είπαν ότι υπάρχει μεταχειρισμένη από το ίδιο αυτοκίνητο με 18.000 χλμ που τρακάρισε. Εννοείται η κρεμαγιέρα του έμεινε άθικτη, σύμφωνα με αυτά που μου είπαν. Μου εξήγησαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα αν βάλω τη μεταχειρισμένη, ότι θα είναι σαν να έβαζα την καινούργια και όλα τα σχετικά παραμύθια. Επίσης με καθησύχασαν λέγοντας ότι και με αυτή την κρεμαγιέρα που έχω τώρα δεν έχω πρόβλημα ασφάλειας, απλά θόρυβο, χωρίς επιπτώσεις αλλού.
Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν αυτά που μου είπαν για την μεταχειρισμένη έχουν βάση. Υπάρχει σχετική εμπειρία, ή μου τα είπαν επειδή είδαν ότι δεν βάζω την καινούργια, αλλά το σκέφτομαι για την μεταχειρισμένη;
Ευχαριστώ από πριν για απαντήσεις, αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι εδώ είμαι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2005, 22:36:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kοιτα, δεν μπορουμε να σου πουμε με σιγουρια τι τρεχει με τη συγκεκριμενη κρεμαγιερα που σου προσφερουν.
Ειναι αληθεια ομως πως μερικα μερη του αυτοκινητου δεν εχουν ουσιαστικη διαφορα καινουρια ή ελαφρος μεταχηρισμενα.
Η κρεμαγιερα ως μηχανισμος ειναι αρκετα στιβαρη κατασκευη (στο λεω απο εμπηρια*). Αν δεν εμπιστευσαι αυτους μπορεις να κοιταξεις σε αλλα καταστηματα με ανταλακτικα καινουρια-μεταχηρισμενα. Ισως βρεις και ακομα καλητερη τιμη.
* Εχω χτηπησει με αρκετα σε κρασπεδο που μου εσπασε ζαντα, ψαληδι, ιμηαξονιο, ακρομπαρο. Η κρεμαγιερα τιποτα, μια χαρα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2005, 23:32:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μια κρεμαγιερα το μονο που μπορει να εχει οταν ειναι απο τρακαρισμενο-αν λειτουργει- ή απο τη χρηση ειναι τσογο....αν μπορεις να το τσεκαρεις αυτο στο τρακαρισμενο.........δηλαδη κουνας το τιμονι γυρω απο ευθεια και βλεπεις αν αντιδρουν αμεσα οι ροδες.
στο κατω κατω αυτοι δεν εγγυονται για τη κρεμαγιερα του αλλου?
παντως δεν χανεις να πας μια βολτα και απο αλλου για τσεκαρισμα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 12:04:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: |
* Εχω χτηπησει με αρκετα σε κρασπεδο που μου εσπασε ζαντα, ψαληδι, ιμηαξονιο, ακρομπαρο. Η κρεμαγιερα τιποτα, μια χαρα. |
Μηπως σου αφησε κανενα κουσουρι ομως? οταν ειναι κρυο εννοω...
Τεσπα....το σωστο ειναι αυτο που λεει ο Παναγιωτης,για τον τζογο...ειναι σημαντικο να μην υπαρχει καθολου,γιατι αν υπαρχει για να πας 1 χιλιομετρο ευθεια θα πρεπει να κανεις 500 διορθωσεις πορειας!
Επειδη ομως ειναι με υποβοηθηση η κρεμαγιερα,μπλεκουν λιγο τα πραγματα! Ψαξτο λιγο περισσοτερο!
Το προβλημα δηλαδη=η κρεμαγιερα η δικια σου κανει φοβερο θορυβο,αλλα η καινουρια ειναι ακριβη! Μηπως μπορεσουν να σου περιορισουν το θορυβο με καποιο τροπο?
Στην τελικη μην στριβεις καθολου ή να στριβεις σε δρομους που δεν εχουν ανωμαλιες! 
Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 13:26:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
CC-Gio έγραψε: | STELIOS έγραψε: |
* Εχω χτηπησει με αρκετα σε κρασπεδο που μου εσπασε ζαντα, ψαληδι, ιμηαξονιο, ακρομπαρο. Η κρεμαγιερα τιποτα, μια χαρα. |
Μηπως σου αφησε κανενα κουσουρι ομως? οταν ειναι κρυο εννοω...
|
Οχι George δεν αφησε κανενα κουσουρι.
Θημασαι τοτε εξω απ'το VITRIN που καθομαστε στ'αμαξι και μου λες τι ειναι αυτος ο θορηβος? Τελικα ηταν το υδραυλικο τιμονι που ειχε ξεμηνει απο λαδι. Ειχε τριπησει παλια το ασημενιο σωλινακι επιστροφης του Υ/Τ (απο μια βιδα της σκουπας) και παρ'οτι ειχε φτιαχτει προχειρα σιγα σιγα εχανε λαδι. Δηλαδη σε 40.000χλμ το εχασε σχεδον ολο. Προχθες το εφτιαξα με γα**τη πατεντα. Εκοψα περιπου 15 εκατοστα του σωληνα (εκει που ειχε τη τρυπα) και εβαλα λαστιχενιο σωλινακι (αρκετα χοντρο) στη θεση του. Και με την ευκαιρια μια που απεκτισε και ελαστικοτητα (αφου τωρα εχει λαστιχενιο σωλινακι ενδιαμεσα) επανατοποθετηθηκε σε σημειο που δεν ενοχλει καθολου τη σκουπα. Ουτε γατα ουτε ζημια, αν ερθεις αποψε θα στο δειξω.
Τελος παντων αυτο ειναι ομως ασχετο με την κρεμαγιερα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Απρ 2005, 18:03:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια εγω οτα τρακαρα η κρεμαγιερα ηταν οκ... και μετα απο μηνες απεκτησε τζογο . τοτε ξαφνικα ολοι μου ειπαν ααααα μαλλον φταιει η τρακα.και το γα**το ηταν οτι ειχε πληρωσει η ασφαλεια του αλλου  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TONY PAP (Aντώνης) Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ
Ένταξη: 22 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 556 Τόπος: Μοσχάτο
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Απρ 2005, 13:22:40 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κρεμαγιέρα σε 206CC |
|
|
ΙΑΚΩΒΟΣ έγραψε: | Κάνοντας το σέρβις των 90.000 χλμ. (175 ευρώ) ελέγχθηκε το πρόβλημα που είχα με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.
Συγκεκριμένα, το μπροστινό σύστημα κάνει έναν φοβερό θόρυβο σαν να πρόκειται να διαλυθεί. Ο θόρυβος είναι αρκετά δυνατός και ακόμη και ο πλέον άσχετος καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει. Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν οι τροχοί είναι στριμμένοι και υπάρχει κάποια ανωμαλία στο δρόμο. Φανταστείτε μια στροφή μέσα στην πόλη όπου πηγαίνω με μικρή ταχύτητα και η μπροστινή ανάρτηση παράγει έναν υπόκωφο θόρυβο, σαν να οδηγούσατε αυτοκίνητο με 500.000 χλμ.
Η διάγνωση του συνεργείου, ότι έχοντας αποκλείσει πρόβλημα σε top mount και όπου αλλού, είναι ότι φταίει η κρεμαγιέρα. Όλα αυτά μετά από προσεκτικό ψάξιμο και προσοχή που έδωσαν στο αυτοκίνητο. Υπαίτιοι είναι οι ελληνικοί δρόμοι σύμφωνα με τους ανθρώπους του συνεργείου. Υπόψιν ότι σε αυτό το συνεργείο κάνω όλα τα σέρβις και υπάρχει σχετική εμπιστοσύνη από εμένα. Σχετική, γιατί μιλάμε για ελληνικά συνεργεία.
Καινούργια κρεμαγιέρα κάνει 750 ευρώ, εκτός εργατικών. Μου είπαν ότι υπάρχει μεταχειρισμένη από το ίδιο αυτοκίνητο με 18.000 χλμ που τρακάρισε. Εννοείται η κρεμαγιέρα του έμεινε άθικτη, σύμφωνα με αυτά που μου είπαν. Μου εξήγησαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα αν βάλω τη μεταχειρισμένη, ότι θα είναι σαν να έβαζα την καινούργια και όλα τα σχετικά παραμύθια. Επίσης με καθησύχασαν λέγοντας ότι και με αυτή την κρεμαγιέρα που έχω τώρα δεν έχω πρόβλημα ασφάλειας, απλά θόρυβο, χωρίς επιπτώσεις αλλού.
Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν αυτά που μου είπαν για την μεταχειρισμένη έχουν βάση. Υπάρχει σχετική εμπειρία, ή μου τα είπαν επειδή είδαν ότι δεν βάζω την καινούργια, αλλά το σκέφτομαι για την μεταχειρισμένη;
Ευχαριστώ από πριν για απαντήσεις, αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι εδώ είμαι. |
Ιάκωβε δεν είσαι ο μόνος... Και εγώ με 60.000 χλμ ακούω τα ίδια απο την κρεμαγιέρα μου όταν είναι κρύα. Η εκτίμηση του μηχανικού είναι ότι αντέχει άνετα άλλα 20-30000χλμ μπορεί και 50000 χλμ ακόμα αρκεί να μην τερματίζεις το τιμόνι και να αποφεύγεις τις ''ταρζανιές''.
Οντως το κόστος είναι μεγάλο για καινούργια. Εγω αν την μεταχειρισμένη την έδεινε σε καλή τιμή θα την έβαζα αλλά θα του απαιτούσα κάποιο είδος εγγύησης καλής λειτουργίας για ένα-δύο χρόνια...
Αλήθεια πόσα ζητάει για την μεταχειρισμένη ?
Ενα δεύτερο θέμα είναι εαν σε ενδιαφέρει να κρατήσεις το αμάξι για αρκετό καιρό ακόμα οπότε κάτω απο αυτό το πρίσμα θα πρέπει να αποφασίσεις...
TONY PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΙΑΚΩΒΟΣ Μόλις έγραψα

Peugeot 206CC 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Απρ 2005, 22:15:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μεταχειρισμένη κάνει 200 ευρώ + 100 περίπου εργασία. Θα την αλλάξω τελικά, γιατί δεν μπορώ να αντέξω τον θόρυβο. Όποιος και να μπει μέσα γελάει ειρωνικά, σε μεγάλες διαδρομές που κάνω συχνά σε ενοχλεί πολύ.
Στο συνεργείο είπαν ότι θα δώσουν εγγύηση. Την Τετάρτη θα πάω εκεί για να συζητήσουμε λεπτομέρειες.
Όντως το αν θα το κρατήσω πολύ επηρεάζει την απόφαση, αλλά αυτό δεν το ξέρω τώρα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Απρ 2005, 14:53:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις δινουν 6 μηνες εγγυηση. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΙΑΚΩΒΟΣ Μόλις έγραψα

Peugeot 206CC 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Απρ 2005, 21:27:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aλλάχτηκε η κρεμαγιέρα με το κόστος που γράφω στο παραπάνω μήνυμα. Εγγύηση προφορική, χωρίς αναφορά σε χρόνο, λόγω σχετικής εμπιστοσύνης.
Το αυτοκίνητο είναι πλέον rattle free (almost...). Να δω για πόσο καιρό δεν θα έχω τριγμούς.
Jacob |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1,6 16V 5θ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Απρ 2005, 08:15:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως τώρα με γκάζι πάνω στην στροφή το τρέμολο πάει σύννεφο οπότε με βλέπω να βάζω καινούργια με τα διπλάσια λεφτά αλλά πληρωμή με κάρτα.
TONY PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ) Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999
Ένταξη: 11 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 06:53:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης: Ειναι δυνατον απο χαλασμενη κρεμαγιερα να δημιουργειται τρεμουλο την ωρα που στριβεις, οπως αυτο που αναφερει ο tony pap.
Διοτι κατι αντιστοιχω αντιμετωπιζω και εγω, πιθανον στραβος αξονας της κρεμαγιερας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1,6 16V 5θ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 08:04:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασίλη εγω είχα και κομμένη βάση μηχανής την οποία και άλλαξα γιαυτό είχα και περισσότερο τρέμολο γκαπ γκουπ το οποίο το καταλαβαινα σε στροφή 90 μοιρών με 20-30 χλμ. Πάντως τα μπόσικα της κρεμαγιέρας είναι ότι χειρότερο ειδικά όταν οδηγώ με πολλά χλμ.
TONY PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ) Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999
Ένταξη: 11 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 11:41:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TONY PAP έγραψε: | Βασίλη εγω είχα και κομμένη βάση μηχανής την οποία και άλλαξα γιαυτό είχα και περισσότερο τρέμολο γκαπ γκουπ το οποίο το καταλαβαινα σε στροφή 90 μοιρών με 20-30 χλμ. Πάντως τα μπόσικα της κρεμαγιέρας είναι ότι χειρότερο ειδικά όταν οδηγώ με πολλά χλμ. |
Δηλαδη αν καταλαβα καλα παιζει καποιο ρολο στο τρεμουλο μια χαλασμενη κρεμαγιερα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1,6 16V 5θ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 11:54:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εντάξει δεν είναι τόσο δυνατό τρέμουλο όπως όταν οδηγείς με στραβές ζάντες.
TONY PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mtsiou (Mike) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2000)
Ένταξη: 25 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 5 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2005, 18:49:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
geia se olous
exw ena 206 xs 1.4 8v (aug. '00)
eixa ena trakarisma prin apo 2 xronia...palepsa me ena kraspedo kai exasa
anyway, allaxa psalidi zanta lastixo kai ola kala....
mexri prin apo kanena 6mhno pou arxisan kati periergoi thoryvoi pou arxika upethesa oti htan ta amortiser pou htan mama me 50,000 xlm ta opoia telika ta allaxa prin apo 3 mhnes...
o thoruvos omws den efyge...enas filos psilosxetikos mou eipe oti mallon exei tzogo h kremagiera...
to phga se ena filo mou pou to paw gia eythygramish kai mou eipe kai ekeinos to idio...
apo ola osa diabasa se auto to post exw kai egw ta idia alla to thema einai oti ektos autwn exw parathrhsei kai kati allo...
otan strivw me komeno sxedon terma to timoni kai fysika me mikrh taxuthta akouw to lastixo na glystraei...les kai strivw me 60 se fourketa...den tsirizei alla to aisthanomai kai so timoni, a metakinhtai to mprostino meros...
auto pou thelw na rwthsw einai an einai kai auto apo thn kremagiera h ftaiei kati allo...epishs genika to amaxi stis strofes paei opws thelei kai otan thelei...exw xenerwsei asxhma...
ase pou opote thelw na paw grhgora (dhladh panta ) prepei prwta na anapsw kanena keraki kai meta na pathsw gkazi...toso xalia odikh sumperifora den eixe pote to pezaki mou...oute kan me ta amortiser ths mamas...
plz peite mou opoios xerei...ola ayta ofeilontai mono sthn kremagiera?h ftaiei kai kati allo?
opou na nai tha paw kai gia to service twn 60000 kai thelw na eimai proetoimasmenos....
thx |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2005, 19:31:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mtsiou έγραψε: | geia se olous
thx |
Γειά σου και εσένα. Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί οι δημοσιεύσεις με ξένους χαρακτήρες δεν διαβάζονται με τίποτα.
Αν μπορείς να κάνεις edit το μήνυμά σου και να το ξαναγράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες θα ήταν ιδανικό.
Αν δεν μπορείς φρόντισε τουλάχιστον οι επόμενες να είναι στα ελληνικά.
Σε ευχαριστώ πολύ.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mtsiou (Mike) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2000)
Ένταξη: 25 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 5 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2005, 20:00:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
συγγνωμη για το post που εκανα με λατινικους χαρακτηρες...δεν το ηξερα...ξαναγραφω σε ελληνικα αυτη τη φορα:
Γεια σε ολους
εχω ενα 206 XS 1.4 8v (aug. '00)
ειχα ενα τρακαρισμα πριν απο 2 χρονια...παλεψα με ενα κρασπεδο και εχασα...
anyway, αλλαξα ψαλιδι, ζαντα, λαστιχο και ολα καλα...
μεχρι πριν απο ενα 6μηνο που αρχισαν κατι περιεργοι θορυβοι που αρχικα υπετηεσα οτι ηταν τα αμορτισερ που ηταν μαμα με 50000 χλμ τα οποια τελικα τα αλλαξα πριν απο 3 μηνες...
ο θορυβος ομως δεν εφυγε...ενασ φιλος ψιλοσχετικος μου ειπε οτι μαλλον ειχε τζογο η κρεμαγιερα...
το πηγα λοιπον σε ενα φιλο μου που το παω για ευθυγραμιση και μου ειπε και εκεινος το ιδιο...
απο ολα οσα διαβασα σε αυτο το post εχω και εγω τα ιδια αλλα το θεμα ειναι οτι εκτοσ αυτων εχω παρατηρησει και κατι αλλο...
οταν στριβω με κομενο σχεδον τερμα το τιμονι και φυσικα με μικρη ταχυτητα ακουω το λαστιχο να γλυστραει...λες και στριβω με 60 σε φουρκετα...δεν τσιριζει αλλα το αισθανομαι και στο τιμονι, να μετακινειται το μπροστινο μερος...
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ειναι και αυτο απο την κρεμαγιερα η φταιει κατι αλλο....επισησ γενικα το αμαξι στισ στροφες παει οπως θελει και οταν θελει...εχω ξενερωσει ασχημα...
ασε που οποτε θελω να παω γρηγορα (δηλαδη παντα ) πρεπει πρωτα να αναψω κανενα κερακι και μετα να πατησω γκαζι...τοσο χαλια οδικη συμπεριφορα δεν ειχε ποτε το πεζακι μου...ουτε καν με τα αμορτισερ τησ μαμας...
παρακαλω πειτε μου οποιος ξερει...ολα αυτα οφειλονται μονο στην κρεμαγιερα?η φταιει και κατι αλλο?
οπου να ναι θα παω για το service των 60000 και θελω να ειμαι προετοιμασενος...
ευχαριστω πολυ...και συγγνωμη για τα αγγλικα πριν... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1,6 16V 5θ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούν 2005, 08:15:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι φίλε μου απο την κρεμαγιέρα είναι. Τα ίδια ακριβώς ειχα και εγώ και τελικά την άλλαξα και βρήκα την υγειά μου (περίπου στα 60000 χλμ).
Και εγώ είχα σχεδόν καινούργια αμορτισέρ.
TONY PAP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Randy (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte
Ένταξη: 11 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 985 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Απρ 2011, 01:34:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν ξερω αν το τρεμουλο ειναι απο τα ακρομπαρα, παντως ειδα χτες σκισμενο το πλαστικο του δεξιου ακρομπαρου.
Εκανα παραγγελια ενα σετ απο το Γκαγκασταθη.
http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002003&catId=80&extLang=
Αυτα ειναι τα γνησια της Peugeot? Γιατι πολυ φτηνα μου φαινονται..
Η τοποθετηση μπορει να γινει σε αμορτισερα η πρεπει ντε και καλα να παω στην Peugeot? Θα χρειαστει και ευθυγραμμιση μετα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|