PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβληματα με peugeot 307

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xristos103 (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 28 Ιαν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2013, 11:47:44    Θέμα δημοσίευσης: προβληματα με peugeot 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα.
εχω διαφορα προβληματα με το 307 μου.
1) Οταν αφηνω το γκαζι μεσα στην πολη ακουγετε ενα τριξιμο
2) Οταν ανοιγω το a/c μετα απο 5 λεπτα σβηνει απο μονο του
3) Μονιμο προβλημα με την οθονη του ραδιοφωνου
4) Μου εχουν αναψει 2 λαμπακια: ενα για τον αεροσακο και ενα για τον καταλυτη (με το που αναψε το λαμπακι αλλαξα καταλυτη)
5) Και το πιο εκνευριστικο: με εχει αφησει στον δρομο απο αντλια βενζινης

Τι να κανω; εχει κανενας αλλος παρομοια προβληματα;
ξερει κανενας λυσεις για αυτα τα προβλήματα; παρακαλω βοηθηστε!
Θελω να παω χαλκιδικη και φοβαμαι να μην με αφησει στον δρομο
Ευχαριστω προκαταβολικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2013, 14:18:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβληματα με peugeot 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xristos103 έγραψε:
καλησπερα.
εχω διαφορα προβληματα με το 307 μου.
1) Οταν αφηνω το γκαζι μεσα στην πολη ακουγετε ενα τριξιμο
2) Οταν ανοιγω το a/c μετα απο 5 λεπτα σβηνει απο μονο του
3) Μονιμο προβλημα με την οθονη του ραδιοφωνου
4) Μου εχουν αναψει 2 λαμπακια: ενα για τον αεροσακο και ενα για τον καταλυτη (με το που αναψε το λαμπακι αλλαξα καταλυτη)
5) Και το πιο εκνευριστικο: με εχει αφησει στον δρομο απο αντλια βενζινης

Τι να κανω; εχει κανενας αλλος παρομοια προβληματα;
ξερει κανενας λυσεις για αυτα τα προβλήματα; παρακαλω βοηθηστε!
Θελω να παω χαλκιδικη και φοβαμαι να μην με αφησει στον δρομο
Ευχαριστω προκαταβολικα

1) Καμια βάση ή το ζουάν κοίτα σαν πιο πιθανά
2) Ίσως είναι χαμηλή η πίεση του ή υπερθερμένεται.ή τα λάδια του ή το φρέον κοίτα
3) δηλαδή?
4)Για τον αερόσακο (αν δεν έχεις τρακάρει) κοίτα τα φυσάκια που είναι κάτω απο τα καθίσματα μήπως δεν κάνουν καλή επαφή(συνήθως απο εκεί είναι) αλλιως μπορεί να είναι ακόμα και απο χαμηλή μπαταρία. Καλύτερα να το βάλεις σε διαγνωστικό αντιπροσωπίας να δείς μιας και δεν παίζουν με αυτά τα θέματα
5) Οκ κλασική βλάβη της peugeot και λογικό για τόσων ετών αυτοκίνητο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xristos103 (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2013, 23:33:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

3) εχει μια οθονη που δειχνει τον σταθμο και αλλα πραγματα.
το προβλημα ειναι οτι με το που αναβω το αμαξι αυτη δεν δειχνει καθολου και δειχνει ενα μονιμο πορτοκαλι χρωμα. απο ενδειξεις τιποτα,ειδα και τις λαμπες αλλα ειναι μια χαρα.

4) οχι δεν το εχω τρακαρει ουτε εχω χτυπησει καν αλλα ενω πηγαινα στην εθνικη μου αναψε ξαφνικα. και ναι το πηγα σε εγκεφαλο και οταν μου το εσβησαν μεσα σε 30 λεπτα περιπου ξανα αναψε, ειδα και τα φυσακια, μετρισα την μπαταρια και ειναι οκ και δεν λεει να σβησει. εχω απελπιστει, φοβαμαι να μην ανοιξει ενω οδηγαω. με το λαμπακι του καταλυτη τι να κανω;;;;

5) εχω αλλαξει ηδη αντλια πρην απο κανενα 3μηνο... θα με ξανα αφησει η να παρω και μια αντλια μαζι για καβαντζα;;
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούλ 2013, 08:33:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xristos103 έγραψε:
το προβλημα ειναι οτι με το που αναβω το αμαξι αυτη δεν δειχνει καθολου και δειχνει ενα μονιμο πορτοκαλι χρωμα. απο ενδειξεις τιποτα,ειδα και τις λαμπες αλλα ειναι μια χαρα.

4) οχι δεν το εχω τρακαρει ουτε εχω χτυπησει καν αλλα ενω πηγαινα στην εθνικη μου αναψε ξαφνικα. και ναι το πηγα σε εγκεφαλο και οταν μου το εσβησαν μεσα σε 30 λεπτα περιπου ξανα αναψε, ειδα και τα φυσακια, μετρισα την μπαταρια και ειναι οκ και δεν λεει να σβησει. εχω απελπιστει, φοβαμαι να μην ανοιξει ενω οδηγαω. με το λαμπακι του καταλυτη τι να κανω;;;;

5) εχω αλλαξει ηδη αντλια πρην απο κανενα 3μηνο... θα με ξανα αφησει η να παρω και μια αντλια μαζι για καβαντζα;;

3) Δέν ξέρω, ίσως έχει αφήσει χρόνους ο ελεγκτής της οθόνης ή δεν κάνουν καλή επαφή ολα τα καλώδια απο πίσω ή κανα πυκνοτάκι απο αυτά που έχει πάνω στη πλακέτα.. βρές μια ίδια σε κανα 'παλιατζή' και βάλτη πάνω

4) Το πιο πιθανό είναι να είναι σφάλμα σύνδεσης αλλα τι να σου πω... στη πεζώ τι σφάλμα εμφανίζει στο εγκεφαλάκι του αερόσακου?

5) δεν νομίζω να σε ξαναφήσει τόσο σύντομα

Τι κωδικό σφάλματος σου εμφανίζει για το κινητήρα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xristos103 (Chris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούλ 2013, 10:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
xristos103 έγραψε:

3) Δέν ξέρω, ίσως έχει αφήσει χρόνους ο ελεγκτής της οθόνης ή δεν κάνουν καλή επαφή ολα τα καλώδια απο πίσω ή κανα πυκνοτάκι απο αυτά που έχει πάνω στη πλακέτα.. βρές μια ίδια σε κανα 'παλιατζή' και βάλτη πάνω

4) Το πιο πιθανό είναι να είναι σφάλμα σύνδεσης αλλα τι να σου πω... στη πεζώ τι σφάλμα εμφανίζει στο εγκεφαλάκι του αερόσακου?

5) δεν νομίζω να σε ξαναφήσει τόσο σύντομα

Τι κωδικό σφάλματος σου εμφανίζει για το κινητήρα?

δεν μου λεει ο μηχανικος τι κωδικο σφαλματος βγαζει. την επομενη φορα θα παω να τον ρωτισω.

τωρα για την οθονη, πηγα πηρα αλλη μια απο ενα τρακαρισμενο αλλα δεν ξερω που βρισκετε η πλακετα απο την οθονη. η καινουρια οθονη κανει τα γραμματα να αχνοφαινονται και μετα απο λιγη ωρα δεν φαινετε τιποτα απολυτος.

στον καταλυτη ειχε γινει μια βλακεια μηχανικου, μου εβαλε ημιτασιον εξατμιση μαζι με καταλυτη και δεν την κουμποσε καλα και μετα απο μια εβδομαδα επεσε κατω Evil μετα εκανα μια πατεντα με σιρμα για να κρατησει ισα ισα και εσβησε το λαμπακι!!!! μετα το πηγα σε ενα αλλο μηχανικο για να μου την στερεωσει καλα και μετα ξανα αναψε. εχω τρελαθει με τα ηλεκτρονικα αυτου του αυτοκινητου Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης