Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
bsiap (Basilis) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16V Peugeot 406 2.0 hdi
Ένταξη: 04 Μάρ 2011 Δημοσιεύσεις: 9
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 15:54:04 Θέμα δημοσίευσης: Ερωτηση για 106 (Κωδικος μοτερ) |
|
|
Γεια και χαρα παιδες. Το πρωτο post μου μετα απο το καλωσορισμα.
Λοιπον θελουμε να κανουμε service σε ενα Peugeot 106 μοντελο 93-94 σχεδον.
Θελω να βρω τον κωδικο του μοτερ ετσι ωστε να αγορασω τα αντιστοιχα αναλωσιμα (μπουζι φιλτρα λαδια κλπ)
Η αδεια του οχηματος αναφερει τον κωδικο:kdy10fs3m12ΧΧΧΧΧΧ
Εχω βασιμες υποψιες οτι δεν ειναι το νουμερο του μοτερ αυτο.Που να κοιταξω για να το βρω?Ειναι αναγλυφο καπου στο μοτερ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 16:12:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
KDY ειναι ο κωδικος του μοτερ σου,δηλαδη 1400 κυβικα και με μονο ψεκασμο.
Εκτος και αν δεν το αγορασατε καινουργιο οποτε εκει τιθεται θεμα αλλαγης μοτερ...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gotcha (George) Τρελλαμένο μέλος

F20 πετρέλης
Ένταξη: 06 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 813
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 16:19:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε μου ο αριθμος που λεει η αδεια ειναι ο αριθμος πλαισιου, που τον βρισκεις στο κατω μερος του παρπριζ απο την εξω μερια. Δεν νομιζω πως ο αριθμος πλαισιου ειναι χτυπημενος καπου στο μοτερ, αλλα μπορει να κανω και λαθος. (Διορθωστε με πλζ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
z@ck! (Ζαχαριας) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !
Ένταξη: 21 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 674 Τόπος: Οπου λαχει ....
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 16:20:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για 106 (Κωδικος μοτερ) |
|
|
bsiap έγραψε: | Γεια και χαρα παιδες. Το πρωτο post μου μετα απο το καλωσορισμα.
Λοιπον θελουμε να κανουμε service σε ενα Peugeot 106 μοντελο 93-94 σχεδον.
Θελω να βρω τον κωδικο του μοτερ ετσι ωστε να αγορασω τα αντιστοιχα αναλωσιμα (μπουζι φιλτρα λαδια κλπ)
Η αδεια του οχηματος αναφερει τον κωδικο:kdy10fs3m12...
Εχω βασιμες υποψιες οτι δεν ειναι το νουμερο του μοτερ αυτο.Που να κοιταξω για να το βρω?Ειναι αναγλυφο καπου στο μοτερ? |
καλως ηρθες !!
ειναι μπροστα στα ματια σου φιλαρακι
kdy10fs3m1...
ειναι TU3M το μοτερακι σου και χρονολογια του '92 ασχετα με την αδεια...
αν δεν κανω λαθος (που δεν, γιατι το ειχα και εγω ) ειναι αλουμινιου μπλοκ - monopoint, με εγκεφαλο bosch 2.2 (μαυρου χρωματος, με ενα πρασινο-ασημι ετικετακι?)
αναγλυφα γραμμενο ειναι οπως κοιτας το μοτερ , εκει που ενωνει με το σασμαν, εχει μια φλατ επιφανεια και το γραφει εκει, μαζι με τον αριθμο του μπλοκ.
Αν δεν καταλαβες πες μου να βαλω φωτο..
Ο αριθμος πλαισιου ειναι πανω απο τον εγκεφαλο, χτυπημενος στο δεξι ραμφος (απο την μερια του συνοδηγου) και πανω στο τσιγκινο ταμπελακι που εχει στην μασκα..
As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
z@ck! (Ζαχαριας) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !
Ένταξη: 21 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 674 Τόπος: Οπου λαχει ....
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 16:26:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gotcha έγραψε: | Φιλε μου ο αριθμος που λεει η αδεια ειναι ο αριθμος πλαισιου, που τον βρισκεις στο κατω μερος του παρπριζ απο την εξω μερια. Δεν νομιζω πως ο αριθμος πλαισιου ειναι χτυπημενος καπου στο μοτερ, αλλα μπορει να κανω και λαθος. (Διορθωστε με πλζ) |
σιγουρα εχεις 106?
γιατι 4 εχουν περασει απο τα χερια μου (τα 3 ειναι εξω απο το σπιτι μου) και δεν τον ειχαν ποτε εκει που περιγραφεις... 
As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 23:29:18 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερωτηση για 106 (Κωδικος μοτερ) |
|
|
z@ck! έγραψε: | kdy10fs3m1...
ειναι TU3M το μοτερακι σου και χρονολογια του '92 ασχετα με την αδεια...
αν δεν κανω λαθος (που δεν, γιατι το ειχα και εγω ) ειναι αλουμινιου μπλοκ - monopoint, με εγκεφαλο bosch 2.2 (μαυρου χρωματος, με ενα πρασινο-ασημι ετικετακι?)
αναγλυφα γραμμενο ειναι οπως κοιτας το μοτερ , εκει που ενωνει με το σασμαν, εχει μια φλατ επιφανεια και το γραφει εκει, μαζι με τον αριθμο του μπλοκ.
Αν δεν καταλαβες πες μου να βαλω φωτο..
Ο αριθμος πλαισιου ειναι πανω απο τον εγκεφαλο, χτυπημενος στο δεξι ραμφος (απο την μερια του συνοδηγου) και πανω στο τσιγκινο ταμπελακι που εχει στην μασκα.. |
o χριστός! (και ο ζάχος ξεχύνεται στην επίθεση σαν εμετός... )
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bsiap (Basilis) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16V Peugeot 406 2.0 hdi
Ένταξη: 04 Μάρ 2011 Δημοσιεύσεις: 9
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2011, 00:26:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|