PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα με καθισμα οδηγου σε 207 rallye

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 26 Νοέ 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2011, 21:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με καθισμα οδηγου σε 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα μαγκες. Εχω προβλημα με το καθισμα του αυτοκινητου μου. Εχω 207 rallye και οταν κανω μπροστα το καθισμα για να μπει καποιος πισω μετα που το κανω πισω χανει την θεση σου και παει σχεδον τερμα πισω. Γνωριζει κανεις τι ειναι; Το κανει και σε καποιον αλλον;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2011, 23:18:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι κάνει σε όλους !
Σήκωσε πρώτα την πλάτη και μετά σπρώξε το κάθισμα πίσω
για να κουμπώσει εκεί που ήταν πριν το διπλώσεις .

. . .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MTerry στις Τετ 09 Μάρ 2011, 00:56:15, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάρ 2011, 23:40:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω ότι είναι σε όλους έτσι, ο Κώστας λέει ότι δεν επιστρέφει στη θέση που ήταν πριν, αλλα ότι φεύγει τέρμα πίσω!Μάλλον έχει πρόβλημα...
Κώστα έχει κάτι μηχανισμούς με ντίζες απο κάτω αν θυμάμαι καλά, ρίξε μια ματιά μήπως έχει κοπεί καμιά ή αν κολλάει κάποιος μηχανισμός.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 02:03:51    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με καθισμα οδηγου σε 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέει ότι
rallakias22 έγραψε:
. . . πάει σχεδον τερμα πίσω.

Όταν σηκώσεις την πλάτη στη θέση που ήταν , ενεργοποιείται ο "μηχανισμός"
που κουμπώνει τον σιδηρόδρομο του καθίσματος στη θέση που ήταν ,
αλλιώς κινείται ελεύθερα μπρος-πίσω . . .
Αν το τραβήξεις γρήγορα πίσω πηδάει κάποιες θέσεις . . . μπορεί να πάει και τέρμα !
έτσι είναι στο δικό μου και σε όσα φίλων έχω μπει . . .
Έτσι δεν είναι και το δικό σου Μάκη?

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 11:36:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς το Rallaki μου τώρα δεν το έχω κοντά, οπότε δεν μπορώ να το ελέγξω ακριβώς, αλλα το μόνο σίγουρο που θυμάμαι είναι ότι πάντα επιστρέφει στη προρυθμισμένη θέση. Το θέμα είναι αν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επιστρέφει στη σωστή θέση ή τη χάνει του φίλου Κώστα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 13:46:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω παρατηρήσει και στο δικό μου 207 ότι ορισμένες φορές χάνεται η ρύθμιση της θέσης του συνοδηγού όταν τραβιέται για να μπει κάποιος πίσω.

Το κάνει όμως ορισμένες μόνο φορές. Κάποιο κόλπο θα υπάρχει πιστεύω που αν δεν το κάνεις, τότε το κάθισμα δεν μένει στην προρυθμισμένη θέση.

Όσες φορές το τραβάω για να πάω πίσω να καθαρίσω τα καθίσματα, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παρουσιάζεται μόνο ορισμένες φορές που μπαίνουν άλλοι.
Γι'αυτό πιστεύω πως δεν είναι πρόβλημα του καθίσματος, απλά κάτι γίνεται λάθος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 14:22:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Έχω παρατηρήσει και στο δικό μου 207 ότι ορισμένες φορές χάνεται η ρύθμιση της θέσης του συνοδηγού όταν τραβιέται για να μπει κάποιος πίσω.

Το κάνει όμως ορισμένες μόνο φορές. Κάποιο κόλπο θα υπάρχει πιστεύω που αν δεν το κάνεις, τότε το κάθισμα δεν μένει στην προρυθμισμένη θέση.

Όσες φορές το τραβάω για να πάω πίσω να καθαρίσω τα καθίσματα, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παρουσιάζεται μόνο ορισμένες φορές που μπαίνουν άλλοι.
Γι'αυτό πιστεύω πως δεν είναι πρόβλημα του καθίσματος, απλά κάτι γίνεται λάθος!

Το κάνει και σε εμένα αυτό καμιά φορά και είναι μάλλον επειδή δεν το σπρώχνουν καλά. Θέλει το τρόπο του..Αυτό που λέει όμως ο φίλος παραπάνω μάλλον είναι κάτι άλλο γιατί πάει λέει τέρμα πίσω..
Επιστροφή στην κορυφή
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάρ 2011, 19:53:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παει σχεδον τερμα πισω ειπα ρε παιδια οχι τερμα πισω. αν το κανεις γρηγορα μπορει να πηδηξει 2-3-4 θεσεις. αν το κανεις αργα αργα πηδαει μια θεση σιγουρα. του σηνοδηγου δεν το κανει αυτο σε μενα. αρα καποιο προβλημα εχει οπως και να'χει. δεν γινεται κατι λαθος. ουτε θελει τον τροπο του. αυτο που ειπε ο φιλος MTerry δεν το εχω δοκιμασει θα το δοκιμασω αλλα παραμενει να υπαρχει προβλημα. δεν εχει ρωτησει κανεις σε αντιπροσοπεια για αυτο;
Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 09:44:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και στο δικό μου έχω αυτό το πρόβλημα.
Μάλιστα, 3 - 4 φορές δεν μπορούσα με τίποτα να σταθεροποιήσω το κάθισμα του συνοδηγού στη θέση του,
δεν κούμπωνε καθόλου και πήγαινε ανεξέλεγκτο εμπρός -πίσω όταν το κούναγες με το χέρι, οπότε δεν το διακινδύνευσα να καθήσει εκεί ο συνοδηγός
και τον έβαλα πίσω.

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 11:25:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με καθισμα οδηγου σε 207 rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MTerry έγραψε:
Λέει ότι
rallakias22 έγραψε:
. . . πάει σχεδον τερμα πίσω.

Όταν σηκώσεις την πλάτη στη θέση που ήταν , ενεργοποιείται ο "μηχανισμός"
που κουμπώνει τον σιδηρόδρομο του καθίσματος στη θέση που ήταν ,
αλλιώς κινείται ελεύθερα μπρος-πίσω . . .
Αν το τραβήξεις γρήγορα πίσω πηδάει κάποιες θέσεις . . . μπορεί να πάει και τέρμα !

Δεν ισχυει αυτο που λες..καντε εναν ελεγχο να δειτε αν ειναι ενταξει.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 22:15:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mαριαννα αυτο στο εκανε γιατι σηκωσες πρωτα την πλατη και δεν το πηγες τερμα πισω για να κουμπωσει ο σιδηροδρομος. μαλλον επρεπε να το κανεις πισω για κουμπωσει ο σιδηροδρομος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης