PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

σκαστρα πιθικος

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TED (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

XS

Ένταξη: 01 Μάρ 2003
Τόπος: PERISTERI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 23:06:00    Θέμα δημοσίευσης: σκαστρα πιθικος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια ολοι λιγο πολυ ξερουμε οτι στο φτιαξημο ο θορηβος ειναι το βασηκο θεμα. Στην αρχη το κοροϊδευα αλλα σκεφτομουν αυτες τις μερες την σκαστρα , η οποια βγαζει ενα τρελο ψαροτικο ηχο. Προσθεου δεν λεω να την βαλει καποιος και να το παιζει τουρμπακιας γιατι θα φαει το δουλεμα της ζωης του . αλλα σαν ηχος δεν με χαλαγε . Τωρα θελω να μου πειτε αν μπει σκαστρα σε ατμοσφαιρικο παθενει τιποτα το 206 ? και η σκαστρα μετα απο ποσο περιπου θα βγει off (γιατι εχω ακουσει οτι κεγεται )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 00:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορει να μπει σε ατμοσφαιρικο απ'οτι ξερω.....
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 01:00:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρις να ειμαι ειδικος η σκαστρα ειναι μια βαλβιδα η οποια οταν η πιεση του αερα απο το turbo υπερβει καποιο οριο ανοιγει προκειμενου να εκτονωθει η επιπλεον πιεση και να μην προκληθει φθορα στον κινητηρα.Σε ατμοσφαιρικη πιεση πως θα τα καταφερεις να ανοιξει ?(και επομενως να παραχθει το πολυποθητο τσιοοουυυυφφφφ).Αρα θα εχεις τοποθετησει ενα ουσιαστικα ανενεργο εξαρτημα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 01:02:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Χωρις να ειμαι ειδικος η σκαστρα ειναι μια βαλβιδα η οποια οταν η πιεση του αερα απο το turbo υπερβει καποιο οριο ανοιγει προκειμενου να εκτονωθει η επιπλεον πιεση και να μην προκληθει φθορα στον κινητηρα.Σε ατμοσφαιρικη πιεση πως θα τα καταφερεις να ανοιξει ?(και επομενως να παραχθει το πολυποθητο τσιοοουυυυφφφφ).Αρα θα εχεις τοποθετησει ενα ουσιαστικα ανενεργο εξαρτημα

Πολυ σωστα τα λες φιλε Αλεξανδρε!!!!! Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 01:05:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έχω ακούσει από ένα φίλο ότι λέει μπορείς να βάλεις ένα εξαρτηματάκι στην εξάτμιση και να ακούγεται σαν σφύριγμα από turbo!
Συγνώμη αλλά εγώ αυτό το θεωρώ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 01:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που λες εσυ ειναι ενας στροβιλιστης που μπαινει στην εξατμηση και κανει εναν παρομοιο ηχο με αυτον τας σκαστρας........ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΣΤΟ MAXIMUM!!!!!!!!!! Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 01:14:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΡΘΟΝ!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 01:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαφώς και δεν υπάρχει σκάστρα για ατμοσφαιρικό μοτέρ. Αλλά την ψάχνουν νυχθημερόν 29+1 πορωμένοι ατμοσφαιρόβιοι!! Laughing Razz

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 02:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης μπορείς να κάνεις άλλο ένα τρυκ σε συνδυασμό με την σκάστρα που το κάνουν στο εξωτερικό:
Στην έξοδο της εξάτμισης (τελικό καζανάκι) θα βάλεις ένα μπουζί, το οποίο δημιουργεί σπινθήρα, και παίρνοντας αναθυμιάσεις από τα καυσαέρια, βγάζει φλόγα, σαν να έχεις βγάλει καταλύτη Very happy Very happy Very happy Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 08:51:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε 160.000δρχ μπορείς να βάλεις:

α. την εξάτμιση L&W με Τurbo Rotation System για να έχεις τα βαθύγδουπα σκασίματα TURBO ... (60.000δρχ)
β. το ηλεκτρικό Turbo e-ram που κοστίζει γύρω στις 100.000δρχ και όταν παίρνει μπροστά (ανάλογα τις στροφές) ακούγεται σφύριγμα σαν ανεμοστρόβιλος...και ταυτόχρονα έχεις και μία κάποια αύξηση ιπποδύναμης...Φυσικά το συγκεκριμένο προυποθέτει ρυθμιστή πίεσης βενζίνης και όχι ηλεκτρονικό γκάζι... Οι μεγάλες ποσότητες αέρα που δίνει ζητάνε και περισσότερη βενζίνη....

Σε ένα βίντεο που έχω δει σε λειτουργία το eram πάνω σε πάτωμα μόλις μπει σε λειτουργία έχει τόσο δυνατό ανεμιστήρα που πετάει σαν ελικόπτερο από μόνο του....πολύ γέλιο....

Φυσικά από επιδόσεις μην περιμένεις και πολλά....ζήτημα αν θα πάρεις 10 καθαρά άλογα....
Από το να βάλεις όμως την "μαϊμού" σχάστρα είναι προτιμότερο να βάλεις τα παραπάνω....
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 12:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:

βαλε κι ενα κορδωνακι και τραβα καθε φορα που θελεις να ανοιγει η βαλβιδα....
και μετα τσουφφφφφφφφφ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάρ 2003, 20:04:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά βρε άχρηστοι.... το αποπήρατε το παιδί. Μια ερώτηση έκανε!!!

Πάντως όποιος πραγματικά θέλει σκασίματα τούρμπο μια είναι η λύση.

ΒΗΜΑ 1ο Παίρνεις ένα ΤΗΛΕΒΟΑ (τα Watt εξαρτώνται από την τσέπη του καθενώς) και τον τοποθετείς στην οροφή του αυτοκινήτου.

ΒΗΜΑ 2ο Πέμπτη Βραδυ στην ΒΟΥΤΑ όλο και κάποιος επιδειξίας EVOακιας - κοντράκιας θα δεχτεί να ηχογραφήσεις το εργαλείο του (Εεεεεπππ σεμνά)

ΒΗΜΑ 3ο Το γράφεις σε ένα CDακι σε μια ατελείωτη Loopa και έφυγες.

AΠΛΑ και διακριτικά τα πράγματα.

*******Τώρα γνωστά ICE freaks του Club μπορούν να παραλείψουν το βήμα 1 γιατί δεν νομίζω να κάνει τη διαφορά.

******* Οποιος πιστεύει ότι δεν έχει την υπομονή για τόσο ψάξιμο μπορεί αν απευθυνθεί στον πρώτο Turbinato Dieselato Datsunobio για προμήθεια της ηχητικής εγκατάστασης . ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ 3-4 ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2003, 11:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Καλά βρε άχρηστοι.... το αποπήρατε το παιδί. Μια ερώτηση έκανε!!!

Πάντως όποιος πραγματικά θέλει σκασίματα τούρμπο μια είναι η λύση.

ΒΗΜΑ 1ο Παίρνεις ένα ΤΗΛΕΒΟΑ (τα Watt εξαρτώνται από την τσέπη του καθενώς) και τον τοποθετείς στην οροφή του αυτοκινήτου.

ΒΗΜΑ 2ο Πέμπτη Βραδυ στην ΒΟΥΤΑ όλο και κάποιος επιδειξίας EVOακιας - κοντράκιας θα δεχτεί να ηχογραφήσεις το εργαλείο του (Εεεεεπππ σεμνά)

ΒΗΜΑ 3ο Το γράφεις σε ένα CDακι σε μια ατελείωτη Loopa και έφυγες.

AΠΛΑ και διακριτικά τα πράγματα.

*******Τώρα γνωστά ICE freaks του Club μπορούν να παραλείψουν το βήμα 1 γιατί δεν νομίζω να κάνει τη διαφορά.

******* Οποιος πιστεύει ότι δεν έχει την υπομονή για τόσο ψάξιμο μπορεί αν απευθυνθεί στον πρώτο Turbinato Dieselato Datsunobio για προμήθεια της ηχητικής εγκατάστασης . ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ 3-4 ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ.

ρεεεε χαλασμενα πινεις ;;;;
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Tony (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

ibiza FR 1800cc 20v Turbo

Ένταξη: 31 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2003, 20:12:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα καλό ενισχυτή, μερικά 17ιντσες ηχεία 250αρια πίσω και παίξε το τραγούδι "DJ Visage - Formula 1 (The Schumacher Song)" και θα δεις πώς θα ψαρόσουν ολοι γύρο σου!!! Razz

όσο για την σκάστρα δουλέυει μόνο σε Turbo. Twisted evil

Tony - Seat Ibiza Formula Racing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
TED (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

XS

Ένταξη: 01 Μάρ 2003
Τόπος: PERISTERI

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 21:09:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω πολυ παιδες για την ενημερωση !ολα ηταν πολυ ενδιαφερον ! θα σκασω τελικα με κανεναν καρπουζα και θα του λεω να φτερνιζεται στο μικροφωνο Wink Very happy Very happy Very happy τελικα οντος αν κανεις κατι πρεπει να το κανεις σωστα !!!!!!!!!!!!!!!! Wink Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Οκτ 2003, 16:38:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Οκτ 2003, 20:23:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε στελιο....
μια ζωη ξεκαρφωτος εισαι Exclamation
Wink Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης