PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κόστος Επισκευών

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
charger (Yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 15:23:46    Θέμα δημοσίευσης: Κόστος Επισκευών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά
θα ήθελα να ρωτήσω το ενδεικτικό κόστος για κάποιες εργασίες επισκευής που έκανα στο 106Gti μου. Τα χρήματα που έδωσα τα θεωρώ υπερβολικά για τον λογό αυτό και ερωτώ..
Λοιπόν έχουμε και λέμε...
α)Αντικατάσταση δίσκο,πλατό,ρουλεμάν,βαλβολίνες
β)Δύο εσωτερικές φούσκες ημιαξονίων(τις ακριβότερες που υπάρχουν υπολογίστε..!!)
γ)Φούσκα κρεμαγιέρας εσωτερική
δ)Αλλαγή λάδια,φίλτρο λαδιού,φίλτρο βενζίνης,μπουζί(υλικά δικά μου)

Θέλω να δώ αν εγώ είμαι περίεργος ή απλά Μ.....ς όπως αισθάνομαι..
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 15:47:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κόστος Επισκευών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

charger έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά
θα ήθελα να ρωτήσω το ενδεικτικό κόστος για κάποιες εργασίες επισκευής που έκανα στο 106Gti μου. Τα χρήματα που έδωσα τα θεωρώ υπερβολικά για τον λογό αυτό και ερωτώ..
β)Δύο εσωτερικές φούσκες ημιαξονίων(τις ακριβότερες που υπάρχουν υπολογίστε..!!)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δισκοπλατώ μαζί με ρουλεμάν γύρω στα 130€, βαλβολινες 20€, 40-50 € φούσκες και 80€ τα υπόλοιπα. Η εργασία άντε να κόστισε 150 €. Σύνολο δηλαδή 430€.

Εσύ ποσα πλήρωσες ??? Confused

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
charger (Yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 16:04:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με μπερδεψες λιγο...
λες αγορά δισκό πλατό 130€
βαλβολίνες 20€
φούσκες 50€
υπόλοιπα 80€(εδώ τι εννοείς?αγορά ανταλλακτικών?Τα πήγα εγώ στο συνεργείο όπως περιγράφω)
εργασία 150€ για όλα τα παραπάνω?
Οι τιμές που λες να υποθέσω ότι είναι με απόδειξη?(ΦΠΑ)

Ας πάρουμε ορισμένες απόψεις ακόμα και αργότερα σας λέω πόσο πλήρωσα.
Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 16:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

charger έγραψε:
με μπερδεψες λιγο...
λες αγορά δισκό πλατό 130€
βαλβολίνες 20€
φούσκες 50€
υπόλοιπα 80€(εδώ τι εννοείς?αγορά ανταλλακτικών?Τα πήγα εγώ στο συνεργείο όπως περιγράφω)
εργασία 150€ για όλα τα παραπάνω?
Οι τιμές που λες να υποθέσω ότι είναι με απόδειξη?(ΦΠΑ)

Ας πάρουμε ορισμένες απόψεις ακόμα και αργότερα σας λέω πόσο πλήρωσα.
Ευχαριστώ

Λάδια κ.λ.π. τα πήρες εσυ οπότε από τα 430 αφαιρεσε τα 80 δηλαδή 350 €. Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
charger (Yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 16:44:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνείτε οι περισσότεροι με τον nikolas206gti?
Για να πει και κάποιος άλλος την γνώμη του..
nikolas206gti δεν μου απάντησες σε κάτι? Τα 350€ είναι με αποδείξεις για ανταλλακτικά και εργασία?
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 16:54:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοειται Wink

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 17:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δίσκο πλατώ είχα πληρώσει 150 + εργασία κανα 100άρικο ΌΤΑΝ είχα αλλάξει
εργασία για αλλαγή λαδιών,τακάκια,δίσκοι /μπουζί κτλπ 40€
και για τα άλλα δεν ξέρω...
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 17:33:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δισκο πλατο με εργασια 230
φουλ σερβις με εργασια λαδια- φιλτρα- μπουζι 100
φουσκες(μονο φουσκες) και φουσκα κρεμαγιερας αντ. και εργασια 100-
120 (και πολλα λεω)
τοσο θα μου πηγαιναν χοντρικα,οι φουσκες μπορει πιο λιγο, τωρα ο καθενας χρεωνειοτι του λειπουν Wink

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 19:41:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα με γδαρανε κανονικα στην Peugeot σημερα μετα απο την αλλαγη αμορτισερ μπροστα και τα 2και τακακια 430ευροο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 20:40:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με κάθε σεβασμό, και χωρίς διάθεση ειρωνείας... Την παλεύεις;;; Γιατί το 'κανες αυτό;

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Φεβ 2011, 21:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κόστος Επισκευών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

charger έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά

Ευχαριστώ προκαταβολικά

δισκοπλατό 150-200
βαλβολινες 30-50
αλλαγή λάδια-φίλτρα-μπουζί εργατικά 50

χοντρικά πάντα. έχω και καιρό να κάνω service Razz

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 00:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Με κάθε σεβασμό, και χωρίς διάθεση ειρωνείας... Την παλεύεις;;; Γιατί το 'κανες αυτό;

σε εμενα το λες αυτο ?
αν το λες σε εμενα αλλαξα της αναρτησεις μπροστα γτ η 1 ηταν χτυπημενη.. α στην τιμη ειναι και και οτι εβγαλα μια φορα τα ελατηρια και μετα τα ξανα εβγαλα και εβαλα παλι χαμηλωματος. το γιατι ?
γιατι επρεπε να ειναι σε μαμα μορφη για να μου αλλαξουν την κρεμαργιερα που ειχε προβλημα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 02:21:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Μητσο εκει τα εργατικα που παιρνουνε ειναι για το αναθεμα!!!!
Εκανα και γω χρονια τωρα αυτη τη μλακια και δεν τη ξανακανω!!!
Να ελεγα οτι εισαι και κανενας απειρος.... Rolling eyes
Αφου ηξερες,δεν ρωταγες Question Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
charger (Yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 16:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια για να μην σας παιδεύω άλλο
εγώ πλήρωσα για τις παραπάνω εργασίες 410€ χωρίς απόδειξη
στην ερώτηση μου να μου δώσει κάποιες αποδείξεις ο κύριος μου είπε ότι πρέπει να πληρώσω τον φπα δηλαδή 410€+23%=504,3€ για εργασίες που σύμφωνα με τις απαντήσεις σας στοίχιζουν γύρω στα 350€
Διαφορά δηλαδή 154€!!!(εγώ πλήρωσα 410€ χωρίς φπα)
Συμπέρασμα
1)ο συγκεκριμένος κύριος με "έκλεψε" σύμφωνα με την δική μου γνώμη
2)είναι απίστευτο ότι εισπράτει χρήματα χωρίς να εκδίδει αποδείξεις και οταν του το ζητάς εσύ σου απαντά με μεγάλη φυσικότητα οτι πρέπει να του πληρώσεις επιπλέον φπα.
3)παρόμοια διαδικασία έγινε καποιους μήνες νωρίτερα που για επισκευή καπακιού χρέωσε 700€ για εργασία σύν ιμάντα εκκεντροφόρου και ενα γρανάζι εκκεντροφόρου...
φυσικά και πάλι χωρίς αποδείξεις..

Ρε παιδιά μία ακόμη ερώτηση...αυτές οι αναθεματισμένες εσωτερικές φούσκες ημιαξονίου(αυτές με το μέταλλο) πόσο κοστίζουν?Μου είπε 35€ η μία και εγώ τις βλέπω στον Ντίνο με 7,75€ την μία!!!τοση μεγάλη διαφορά ποια...!!!!Α ο Ντίνος 7,75€ με φπα ενω αυτός χωρίς..
Περιμένω μήπως απαντήσει ο ίδιος και μετά θα σας πω και ποιος είναι...
Φιλικά
Yiannis

ps: προτείνω να δημιουργηθεί ένα θέμα με εντυπώσεις απο συνεργεία. Μόνο καλό πιστεύω θα κάνει..Να γράφουμε απο ποιούς είμαστε ευχαριστημένοι και ποιους όχι.
Επιστροφή στην κορυφή
giorgos80 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 19:58:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

charger έγραψε:
παιδια για να μην σας παιδεύω άλλο
εγώ πλήρωσα για τις παραπάνω εργασίες 410€ χωρίς απόδειξη
στην ερώτηση μου να μου δώσει κάποιες αποδείξεις ο κύριος μου είπε ότι πρέπει να πληρώσω τον φπα δηλαδή 410€+23%=504,3€ για εργασίες που σύμφωνα με τις απαντήσεις σας στοίχιζουν γύρω στα 350€
Διαφορά δηλαδή 154€!!!(εγώ πλήρωσα 410€ χωρίς φπα)
Συμπέρασμα
1)ο συγκεκριμένος κύριος με "έκλεψε" σύμφωνα με την δική μου γνώμη
2)είναι απίστευτο ότι εισπράτει χρήματα χωρίς να εκδίδει αποδείξεις και οταν του το ζητάς εσύ σου απαντά με μεγάλη φυσικότητα οτι πρέπει να του πληρώσεις επιπλέον φπα.
3)παρόμοια διαδικασία έγινε καποιους μήνες νωρίτερα που για επισκευή καπακιού χρέωσε 700€ για εργασία σύν ιμάντα εκκεντροφόρου και ενα γρανάζι εκκεντροφόρου...
φυσικά και πάλι χωρίς αποδείξεις..

Ρε παιδιά μία ακόμη ερώτηση...αυτές οι αναθεματισμένες εσωτερικές φούσκες ημιαξονίου(αυτές με το μέταλλο) πόσο κοστίζουν?Μου είπε 35€ η μία και εγώ τις βλέπω στον Ντίνο με 7,75€ την μία!!!τοση μεγάλη διαφορά ποια...!!!!Α ο Ντίνος 7,75€ με φπα ενω αυτός χωρίς..
Περιμένω μήπως απαντήσει ο ίδιος και μετά θα σας πω και ποιος είναι...
Φιλικά
Yiannis

ps: προτείνω να δημιουργηθεί ένα θέμα με εντυπώσεις απο συνεργεία. Μόνο καλό πιστεύω θα κάνει..Να γράφουμε απο ποιούς είμαστε ευχαριστημένοι και ποιους όχι.

Πριν από κάθε επίσκεψη σε συνεργείο να ρίχνεις μια ματιά στις τιμές των ανταλακτικών στο internet.

Ορίστε μερικά....

http://www.rpc.gr/

http://www.autobodyparts.gr/

http://www.ketselidis.gr/main.asp

http://papaloudis.gr/catalog/index.php?cPath=1450

http://www.tpauto.gr/store/comersus_dynamicindex.asp

http://www.spare.gr/

http://www.makrigiannis.com/el/

http://www.e-autoparts.gr/index.php?target=categories&category_id=449

http://www.e-kostakis.gr/ViewShopCategory.aspx?CategoryId=56617

http://www.autoplus.gr/

http://www.e-autoshop.gr/

http://www.findapart.gr/index.php

http://www.trade-wind.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
charger (Yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Φεβ 2011, 22:15:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τις τιμές πάνω κάτω τις ξέρω...επισης ξέρω οτι όλα τα συνεργεία στις αποδείξεις ανταλλακτικών που δίνουν απο τρίτους προμηθευτές παίρνουν προμήθεια γύρω στο 20%. Το δέχομαι αυτό...
Επίσης λειτουργώντας έτσι θεωρούμε τους πάντες υποψήφιους κλέφτες...οπότε καλά κάνει και το κράτος και μας θεωρεί με την σειρά του φοροφυγάδες....!!! Razz
Επιστροφή στην κορυφή
giorgos80 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2011, 10:43:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν σου δίνει απόδειξη ο "μάγκας" απλά μην ξαναπάς... Για αυτόν όλο το ποσό που του έδωσες είναι κέρδος γιατί δεν θα το δηλώσει πουθενά... Με αυτή την πρακτική, μπορεί να δηλώνει στην εφορία άπορος!!! και να πίνει στην υγειά των κορόιδων...
Επιστροφή στην κορυφή
stratos gti 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 gti

Ένταξη: 10 Δεκ 2009
Τόπος: katw ap to livadi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Φεβ 2011, 18:20:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι τιμες του ειναι πανω κατω ....ομως το οτι δεν εδωσε αποδειξη ειναι μειον....τα ανταλλακτικα τα πηγες εσυ η αυτος ???

[IMG=http://img440.imageshack.us/img440/6916/15662417596427116071255.jpg][/IMG]
Επιστροφή στην κορυφή
charger (Yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 18:10:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και καθυστερημένα λόγω απουσίας μου απαντώ..Τα υλικά τα αγόρασε αυτός(σετ δίσκο-πλατό και φούσκες).Λάδια,φίλτρα,μπουζί τα πήγα εγώ...
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2011, 18:27:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιαυτο αλλη φορα να τα παιρνεις ολα εσυ και να πληρωνεις μονο εργατικα αφου δεν μπορεις να ασχοληθεις μονος σου...η μαλ***α εχει και ορια και απατεωνες υπαρχουν χιλιαδες...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης