PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

VW Golf GTI concept

 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 2612
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Οκτ 2003, 13:31:53    Θέμα δημοσίευσης: VW Golf GTI concept Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μοντέρνα σχεδίαση, αλλά με στοιχεία του πρώτου Golf GTI από το 1976, συνδυάζει το σύγχρονο πρωτότυπο, που παρουσίασε η Volkswagen στην 60η Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης. Η γερμανική εταιρεία έχει ήδη αποφασίσει να το οδηγήσει στην παραγωγή, ενώ τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέου Golf GTI, που θα κυκλοφορήσει στην αγορά, θα πραγματοποιηθούν στην Έκθεση του Παρισιού, το Σεπτέμβριο του 2004.

Η πρώτη ματιά στην εξωτερική εμφάνιση του πρωτότυπου είναι αρκετή για να γίνουν αντιληπτές οι επιρροές του από το παραδοσιακό GTI, ωστόσο υπάρχουν και στοιχεία της σύγχρονης σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Volkswagen. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μπροστινό μέρος με το καπό και τις "μυώδεις" γραμμές που καταλήγουν στις εσωτερικές άκρες των φωτιστικών σωμάτων. Έτσι, σχηματίζεται ένα V, το οποίο συνεχίζει έως τη μάσκα και τον προφυλακτήρα.



Στο κέντρο της μάσκας κυριαρχεί το σήμα της Volkswagen και πλάι του το λογότυπο GTI. Αυτά στηρίζονται στο μεταλλικό πλέγμα, σε στυλ κερήθρας, το οποίο περιβάλλεται από μία κόκκινη γραμμή, χαρακτηριστική του πρώτου GTI. Κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα υπάρχουν τρεις μεγάλοι αεραγωγοί, οι οποίοι επιτρέπουν στον κινητήρα να "αναπνέει". Στο πίσω μέρος του πρωτότυπου Golf GTI ξεχωρίζουν η αεροτομή στο πάνω μέρος και η διπλή χρωμιομένη εξάτμιση, ενώ την εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνουν οι νέες ζάντες αλουμινίου 18΄΄.



Η εκτεταμένη χρήση αλουμινίου, στα πεντάλ, στο πάτωμα και αλλού, είναι αυτή που κυριαρχεί στο εσωτερικό, επισημαίνοντας τον σπορ χαρακτήρα του Golf GTI. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα μεταλλικά στοιχεία φέρει στην κάθετη ακτίνα το λογότυπο GTI, το οποίο υπάρχει επίσης στα ενεργά προσκέφαλα. Τα νέα δερμάτινα σπορ καθίσματα είναι εργονομικά βελτιωμένα.



Κάτω από το καπό του πρωτότυπου Golf GTI έχει τοποθετηθεί ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας τεχνολογίας FSI. Αυτός εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις χάρη στους 200 ίππους και συνδυάζεται με το εξελιγμένο κιβώτιο ταχυτήτων τεχνολογίας DSG (Direct Selection Gearbox). Μηχανολογικά, το πρωτότυπο Golf GTI διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα της νέας γενιάς του μοντέλου, εξασφαλίζοντας πολύ καλή οδική συμπεριφορά και υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

Πηγή : autopress.gr


Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,1569s (PHP: 43% - SQL: 57%) - SQL queries: 18 - GZIP enabled - Debug on