Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
lary750 (lampros) Μόλις έγραψα

peugeot 405(γιατι να μην ειναι Τ16)
Ένταξη: 08 Φεβ 2011 Δημοσιεύσεις: 23
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 13:45:28 Θέμα δημοσίευσης: ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ????? |
|
|
Ανναρωτιεμαι τι πως παιρνουν τα διπλωματα και γινονατι μηχανικοι????Εχω ενα 405 1,6 το καλοκαιρι το κακομοιρο επαθε φλαντζα μετα 380000 χμ(ποσο ακομα).Του αλλαξαμε φλαντζα αλλα δεν πλανισα καπακι.Μετρα απο κανα τριμηνο μου παρουσιασε εντελως ξαφνικα κατι ρεταρισματα και περιεργο δουλεμα....Το παω στο πρωτο συνεργειο αρχιζει ψαχνει απο δω ψαχνει απο κει μετραει συμπιεση τροφοδοσια ρευμα,μου λεει να αλλαξουμε ρευματα.Τ αλλαξαμε τρεις φορες.Ειδε κι αποειδε ο ανθρωπος παρο και πηγαινε το στην πεζο ο παω στην πεζο εκει μου λεγαν οτι μαλλον εχω προβλημα με την φλαντζα μαλλον μετα μου λεγαν οτι μαλλον καβαλησε δοντι ο ιμαντας αλλαζω ιμαντα τα ιδια.Τσαντιζομαι και γω το παιρνω κλαι παω και το παραταω σε ενα χωραφι.Το λοιπον επειδη το αυτοκινητο εχει κοτσαδορο το χρειαζομουν οποτε αποφασισα να το φτιαξω.Παιρνω τηλ ενα φιλο μηχανικο ερχεται στο χωραφι κοιταει βαλβιδες κλειστες και ενα καλωδιο δεν παταγε καλα στο injection.Πεστε μου ρε παιδια ειναι κατι το τοσο φοβερο αυτο και οι αλλοι με παιδευαν τσαμπα!!!!!
Γαλλικη σχολη και τα μυαλα στα καγκελα!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 16:18:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τι να σου πω φιλε μου... και εγω απογοητευμενος ειμαι απο τους μηχανικους...
αν σου αρχισω τα δικα μου 3 σελιδες θα γεμησω...
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lary750 (lampros) Μόλις έγραψα

peugeot 405(γιατι να μην ειναι Τ16)
Ένταξη: 08 Φεβ 2011 Δημοσιεύσεις: 23
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 18:40:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θυμηθηκα ενα σκηνικο που ειχαμε παθει με τον πατερα μου πριν 12-13 χρονια.Καθως πηγαιναμε για κρητη αποφασισε ο πατερας μου να αφησει το αυτοκινητο (citroen bx 1.6) σε εναν φιλο για να το παει στον "καλυτερο μαστορα" και μαλιστα ειχε το αποκλειστικο της citroen τοτε.Ηθελε ο πατερας μου τοτε νομιζω να αλλαξει ρομποτ στην αναρτηση και σφαιρες.Γυρναμε μετα απο καμια 20αρια μερες παιρνουμε το αυτοκινητο του σκαμε σχεδον ενα μισθο και ξεκιναμε να παμε σπιτι.Το αυτοκινητο κουτσουρο σηκωνοταν μισο μετρο απο το εδαφος γενικα χαλια.Γυρναμε πισω μας λεει "μισο να το ρυθμισω " και τον βλεπβ να παιρνει ενα πινελο με βενζινη .Πολλοι θα ανναρωτιεσται τι να κανει το πινελο με την βενζινη???Λοιπον παιδια ο τυπος δεν ειχε πειραξει τπτ στο αυτοκινητο και πηγε να καθαρισει το ρομποτ να φαινεται καινουριο.
Γαλλικη σχολη και τα μυαλα στα καγκελα!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giorgos80 (Γιώργος) Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 162
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 20:46:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
lary750 έγραψε: | Θυμηθηκα ενα σκηνικο που ειχαμε παθει με τον πατερα μου πριν 12-13 χρονια.Καθως πηγαιναμε για κρητη αποφασισε ο πατερας μου να αφησει το αυτοκινητο (citroen bx 1.6) σε εναν φιλο για να το παει στον "καλυτερο μαστορα" και μαλιστα ειχε το αποκλειστικο της citroen τοτε.Ηθελε ο πατερας μου τοτε νομιζω να αλλαξει ρομποτ στην αναρτηση και σφαιρες.Γυρναμε μετα απο καμια 20αρια μερες παιρνουμε το αυτοκινητο του σκαμε σχεδον ενα μισθο και ξεκιναμε να παμε σπιτι.Το αυτοκινητο κουτσουρο σηκωνοταν μισο μετρο απο το εδαφος γενικα χαλια.Γυρναμε πισω μας λεει "μισο να το ρυθμισω " και τον βλεπβ να παιρνει ενα πινελο με βενζινη .Πολλοι θα ανναρωτιεσται τι να κανει το πινελο με την βενζινη???Λοιπον παιδια ο τυπος δεν ειχε πειραξει τπτ στο αυτοκινητο και πηγε να καθαρισει το ρομποτ να φαινεται καινουριο. |
Δυστυχώς πρέπει να πάθεις για να μάθεις... Όταν πηγαίνω το αυτοκίνητο για σέρβις, αν δεν μπορώ να μείνω εγώ να βλέπω τι κάνουν, θα το δώσω να πάει κάποιος δικός μου ή θα το αφήσω μέχρι να βρω χρόνο να πάω, ευτυχώς που έχω και ένα "σαραβαλάκι" για αυτές τις περιπτώσεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
V.p turbo (giannis) Μόλις έγραψα

207 rallye
Ένταξη: 20 Δεκ 2007 Δημοσιεύσεις: 27 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Φεβ 2011, 01:08:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
to na peseis se gnwsth mixaniko k entimo einai dyskolo pleon..posoi ta exoun perasei ayta...
περναμε κριση!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|