PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τα παραθυρα(πισω)πεθαινουν!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xristos_c (ΧΡΙΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.8l 16v

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2011, 21:14:57    Θέμα δημοσίευσης: Τα παραθυρα(πισω)πεθαινουν! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμαξι ειναι ενα 306cabriolet,Ελπίζω να μην το εχω βάλει σε λάθος τομέα,
Όπως λέει και ο τίτλος εχω θέμα με τα πίσω παράθυρα, δηλαδή, το παράθυρο από του οδηγού την πλευρά, αν πατησω το κουμπί για να ανεβεί το παράθυρο ακούω το μότερ να προσπαθεί να κάνει κίνηση, αλλά δεν πάει άλλο πάνω, αν πατησω το κάτω κουμπί το μότερ δεν κάνει τίποτα. Το παράθυρο του συνοδηγού όταν πατησω το κουμπί να κατεβεί κατεβαίνει με πολύ αργούς ρυθμούς ενώ πολλές φορές στο ανέβασμα θέλει κλώτσες για να ανέβει[εχω την εντύπωση ότι κατι δεν πάει καλά στο μοντάρισμα διότι αν πίεσω το πλαίσιο στο πλάι σαν να ανεβαίνει πιο εύκολα, ενώ μου πετάει έξω την εξωτερική γλυστρα. Σε συνεργείο μου είπαν ότι φταίνε τα μότερ από τα παράθυρα.
Έχει κανείς άποψη επί του θέματος;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2011, 21:34:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχεις ανοίξει εσύ τις πόρτες να δεις αν πράγματι τα μοτέρ δουλεύουν ή όχι;

Σε δικό μου αυτοκίνητο παλιότερα που είχα παρόμοιο πρόβλημα με το παράθυρο συνοδηγού τελικά έφταιγε ο οδηγός που συγκρατεί το τζάμι. Είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν το αυτοκίνητο και με ένα κατσαβίδι/λάμα είχαν στραβώσει τον οδηγό ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Σε Golf όταν καιγόντουσαν τα μοτέρ τίποτα απολύτως δεν λειτουργούσε.

Οπότε κοίτα μήπως κάτι άλλο εμποδίζει την κίνηση των τζαμιών. Π.χ. τσιμούχες, οδηγός κίνησης/συγκράτησης, γρανάζια, κλπ...κλπ...

Άποψή μου μην λειτουργείς τα μοτέρ μέχρι να διαπιστώσεις τι φταίει. Μπορεί να τα κάψεις, αν τυχόν δεν έχουν πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2011, 21:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λυστο ολο και λαδωσε οπου υπασχουν κινουμενα τμηματα
καθαρισε πρωτα απο βρωμες / λαδο-λασπες κλπ κλπ
ξεκαρε οτι ολο ειναι σωστα ευθυγραμμισμενα και δεν εχει πιεστει τιποτα

αν εκανε τιποτα "ταρζανιές" στο πισω καθισμα... δεν ειναι απιθανο να χει πιεστει καποια λαμαρινα εσω της ταπετσαρίας και να μην αφηνει το παραθυρο να ανεβοατεβαει ελευθερα μεσα στον οδηγο/γλυστα του

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2011, 22:06:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πονηρουλιιιι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
xristos_c (ΧΡΙΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.8l 16v

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2011, 22:34:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω ρε παιδια, να ειστε καλα, μολις βρω χρονο θα κατσω να βγαλω τις ταπετσαριες, να δω τι ακριβως παιζει απο μεσα και θα ποσταρω νεοτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης