PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

SEAT IBIZA 1.6 TDI turbodiesel

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2011, 13:03:11    Θέμα δημοσίευσης: SEAT IBIZA 1.6 TDI turbodiesel Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα!!!

τις 2 βδομαδες που ημουν ισπανια για δουλεια, οδηγησα (ειδικα την δευτερη βδομαδα για αρκετα χλμ) ενα seat 1.6 TDI turbo diesel

http://uk.cars.yahoo.com/car-reviews/car-and-driving/seat-ibiza-1.6-tdi-1006352.html

δεν θα ανεφερα κατι αν δεν μου εκαναν εντυπωση αρκετα πραγματα στο τουτου αυτο...

Να ξεκινησω απο που αλου? απο την κατανάλωση!! με πατηματα αποτομα (για να γουσταρω την επιταχυνση του τουρμπο Laughing ) με ταξιδι σε εθνικη με 160-180 και μεση καταναλωση ειχα ~4-4,3 λ/100!!! Shocked Shocked εχω μεινει αφονος... το δικο μου καιει 10+λ/100!! νοιωθω βιασμενος ξαφνικα!! Crying or Very sad

οσο για επιδώσεις, τα 105 αλογα που βγάζει ειναι εκει! και λογο τουρμπο τα καταλαβαινεις, κατι που για αλους ειναι θετικο και αλους αρνητικο ειναι οτι τα αλογα αυτα βγαινουν στις 1200-3000σαλ... μετα απλος η καμπυλη πρεπει να φθηνει μεχρι τισ 5000-5500 που ειναι ο κοφτης (εκει απλα γελουσα καυθοτι με τον κοφτη στις 7200 στο δικο μου εχω σχεδον τις διπλασιες στροφες πριν αλαξω ταχυτητα Laughing )

αμαξομα! πολυ στιβαρο ! αν και καταλαβαινεις οτι ειναι ΠΟΛΥ ελαφρυ... δεν ξερω ποσα κιλα ειναι αλλα το νοιώθεις ελαφρυ.. .εξωτερικο design συμπαθιτικο χωρις να εντυπωσιαζει, εσωτερικο αρκετα καλο με μοντερνες γραμμες και λειτουργικο χωρις παλι να εντυπωσιαζει..

ΑΝΑΡΤΗΣΗ! μια ακομα εκπληξη ! η μαμα αναρτηση του πρεπει να ειναι αεριου λαδιου καθοτι ακουγα τα φσσστττ φσσστ σε καθε λακουβα, ΕΙΝΑΙ για μαμα ομως αρκετα σκληρη με το αμαξι να παιρνει μικρες κλήσεις (το μαμα 206-206cc ειναι καραβι μπροστα του!! ) και με εβγαλαν μεσα απο χωματοδρομο χωραφιου (εστριψα λαθος) με λακουβες που περιμενα να μου σπασουν τα ψαλιδια μεχρι και στροφη με 130-140 που κρατουσε το ατιμο χωρις να φοβιζει ιδιαιτερα!

συνολικα! πολυ καλο αμαξακι, ειδικα αυτο με το πετρέλαιο με την καταν'αλωση που εχει!! απιστευτα γρηγορα στιβαρο και οικονομικο!!!

ενα μειων ηταν ο βραχυς ηχος που κανει ο κινητηρας στο ρελαντι και συνεχης μικρες αναταραξεις που μεταφερονται στο συστημα διευθυνσης και σταπεταλια απο τον κινητηρα, σαν να νοιωθεις μια αλυσιδα να γυρναει στον κινητηρα συνεχεια...

Να πω οτι ειχα 3 πανομειότυπα αμαξια 2 ασπρα και ενα κοκκινο με 4000 χλμ πανω του το καθενα...

τα δυο ηταν ολοιδια στις συμπεριφορες, το τριτο ηταν ποιο αδυναμο οταν εμαπινε το τουρμπο, αισθητα ποιο αδυναμο.. Confused τελικα ακομα και πανομειοτυπα αμαξια απο το εργοστασια εχουν διαφορες...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2011, 13:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι ειναι ολα τα τουρμποντιζελ πανω κατω
ροπη και χαμηλη καταναλωση

αλλά αν ειναι σαν το προηγουμενο ibiza οτι γλιτωνεις απο καυσιμα θα τα πληρωσεις στα συνεργεια Laughing

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2011, 13:27:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ενω τα δικα μας... δεν παταμε ποτε στα συνεργεία... Crying or Very sad Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Απρ 2011, 16:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.2 ηταν οχι 1.6 Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2011, 14:44:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
1.2 ηταν οχι 1.6 Exclamation

τι στοιχηματακι πας?
ο θανοσ νομζιζε οτι ειναι 1.2 επειδη ειναι ασχετος απο αμαξια και επειδη ειχε τοσο χαμηλη καταν'αλωση...

το κλειδια γραφαν πανω 1.6 και οταν πηγαμε στιν AVIS να το αλαξουμε επειδη το τρακαρε το πρωτο ειδα τα συμβολαια...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Απρ 2011, 14:57:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε τοτε ειναι πολυ μουφα το αμαξι τι να πω...μου φανηκε απελπιστικα αργο εκτος απο ενα ελαφρο κλωτσο καπου στις 3500 σαλ που του δινει καποια σχετικη ροπη...
Σαν ομορφια ΄καλο ειναι
Αλλα αν θελεις 1.6 τουρμπο μαλλον δεν παιρνεις ντιζελ..οκ η καταναλωση το δεχομαι αλλα μεχρι εκει Confused
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Απρ 2011, 01:52:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
Ε τοτε ειναι πολυ μουφα το αμαξι τι να πω...μου φανηκε απελπιστικα αργο εκτος απο ενα ελαφρο κλωτσο καπου στις 3500 σαλ που του δινει καποια σχετικη ροπη...
Σαν ομορφια ΄καλο ειναι
Αλλα αν θελεις 1.6 τουρμπο μαλλον δεν παιρνεις ντιζελ..οκ η καταναλωση το δεχομαι αλλα μεχρι εκει Confused

κανεις μεγαλο λαθος νικο, την επομενη εβδομαδα εκανα πανω απο 500 χλμ με το αμαξι πουθ ειχαμε αλλα και ενα ακομα καινουριο ποθ πηραμε...

και το παλιο αλλα και τιο καινουριο που οπως ανεφερα παραπανω ηταν αισθητα πιο δυνατο , ηταν σβελτα αμαξια.. απλος δεν ειχαν ψηλες στροφες και το μπαμ γινοταν στις 2000-2500 στροφες...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Απρ 2011, 08:58:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταφέρατε και τρακάρατε νοικιάρικο; Mad Evil Rolling eyes

Τέσπα... Εγώ Ολλανδία την έβγαλα με BMW X1 αντί για Citroen C5 που έκλεισα Laughing

Μεγάλη κλάπα τελικά όπως και το Ford Kuga που μου δώκανε πέρισυ... αυτά τα ενδιάμεσα sedan-jeepοειδή είναι άχρηστα και σαν αμάξια και σαν τζιπ Sad

Το μόνο καλό στην X1 ήταν στα 130 με 5 άτομα και full αποσκευές, 5lt/100km ενώ με το cruise control στα 220, 12~13 lt/100km και έπλεε σαν... καρυδότσουφλο Evil

2.0 turbodiesel Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Απρ 2011, 16:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν τρακαρα εγω ουτε ο Νικος.
ενας μανατζερ που ειχα εκει , επεσε μια τυπησα πανω του δεν εφτεγε αυτος..

οσο για την σειρα 1 της μπεμπας ειναι γνωστη μαπα..

ΑΛΛΑ φιλε κατανάλωση το πετραίλεο δεν υπαρχει... Confused
εμεις παλευουμε να πεσουμε κατω απο 10λ/100 και αυτο με τσιτες παει 4λ/100

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Απρ 2011, 23:25:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

οσο για την σειρα 1 της μπεμπας ειναι γνωστη μαπα..

μη φας Very happy Wink

Tα 1600αρια tdi είχαν και έκδοση με 90 μέχρι κάποια χρονολογία οπότε γιαυτό ίσως το ένα σου φαινόταν ψόφιο.

(ελπίζω να κάνατε καλά αλματάκια)

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης